Şimdi Ara

iPod Touch İnceleme-Genel Başlık (Tüm konular buraya) (318. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.496
Cevap
5
Favori
371.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar.Ben İngiltereden ipod touch 8gb alıcam(150 punda).Aldığım mağaza 15 poundluk apple storedan birşeyler indirebilme hediyesi veriyormuş.
    Şimdi 1.cisi ben bunları ipod toucha atabilmem için wifi kullanarak alet üzerinden mi girmem lazım yoksa netbookuma indirip oradan usb yoluyla ipoduma atabilir miyim?
    2.Bu paraya ne tür uygulamalar indirebilirim?Sizin önerebileceğiniz şeyler var mı?(jailbreak yaptırmayı düşünmüyorum)
    Cevap verirseniz çok makbule geçer.15 poundu boş yere çarçur etmek istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

Selam arkadaşlar.Ben İngiltereden ipod touch 8gb alıcam(150 punda).Aldığım mağaza 15 poundluk apple storedan birşeyler indirebilme hediyesi veriyormuş.
    Şimdi 1.cisi ben bunları ipod toucha atabilmem için wifi kullanarak alet üzerinden mi girmem lazım yoksa netbookuma indirip oradan usb yoluyla ipoduma atabilir miyim?
    2.Bu paraya ne tür uygulamalar indirebilirim?Sizin önerebileceğiniz şeyler var mı?(jailbreak yaptırmayı düşünmüyorum)

Dostum uygulamaları netbookuna itunes üzerinden indirip daha sonra ipod' u itunes' a bağlayıp indirdiğin uygulamaları itunes a aktarabilirsin. Bu işlem için internet gerekmiyor. Ama wifi ile direk ipod üzerinden de uygulama indirebilirsin.

Uygulama önerileri de kiişden kişiye değişir malesef dostum o yüzden tavsiye yapmak biraz zor

• quote:

Orijinalden alıntı: bynekm

quote:

Selam arkadaşlar.Ben İngiltereden ipod touch 8gb alıcam(150 punda).Aldığım mağaza 15 poundluk apple storedan birşeyler indirebilme hediyesi veriyormuş.

Dostum uygulamaları netbookuna itunes üzerinden indirip daha sonra ipod' u itunes' a bağlayıp indirdiğin uygulamaları itunes a aktarabilirsin. Bu işlem için internet gerekmiyor. Ama wifi ile direk ipod üzerinden de uygulama indirebilirsin.

Uygulama önerileri de kiişden kişiye değişir malesef dostum o yüzden tavsiye yapmak biraz zor

Dostum cevap verdigin icin cok sagol.Peki senin onerebilecegin sunu kesin indir dedigin var mi yada herkesin yararli buldugu uygulamalar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bynekm

quote:

Dostum cevap verdigin icin cok sagol.Peki senin onerebilecegin sunu kesin indir dedigin var mi yada herkesin yararli buldugu uygulamalar

Rica ederim dostum ne demek Valla uygulama açısından pek tavsiye veremeyeceğim üzgünüm çünkü pek uygulama kullanmıyorum bende. Bilindik uygulamalar dışında (facebook, skype, wikipedia) bir tek last.fm isimli radyo uygulamasını kullanırım ve bazen virtuose isimli piano programıyla uğraşıyorum eğlence amaçlı. Bir de çok sevdiğim birkaç bedava oyun var onlar ile vakit geçiriyorum müzik veya video ile uğraşmadığım zamanlar dilersen onların adını yazayım:

-labyrinth 2 lite
    -doodle destroy
    -jailbraker
    -angry birds
    -flubby physic
    -unblock me

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynekm -- 3 Ağustos 2010; 22:59:58 >

• acaba ipod touch dan fizy ye girip müzik dinleyebiliyor ve fizy nin tüm özelliklerini kullanabiliyormuyuz,deneyip bilgilendirirseniz sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hartim

acaba ipod touch dan fizy ye girip müzik dinleyebiliyor ve fizy nin tüm özelliklerini kullanabiliyormuyuz,deneyip bilgilendirirseniz sevinirim :)

fizy'ye ipod üzerinden girdim bugün ve "we are working on fizy mobile" uyarısı ile karşılaştım. Yani şu an için ipod ile fizy' den yararlanmak mümkün değil gibi gözüküyor ama ileride kullanıma açılabilir diyebiliriz.
  • Arkadaşlar elimdeki alet ipod touch 3g 8gb MC model ios 4 ios4 3.1.3 ten kesinlikle yavaş değil.

ios4 e jailbreak yaptım, şuan multitasking, background ve nümerik göstergeler açık menü geçişleri çok yumuşak ve seri, yavaşlayar diyen arkadaşlar deneyip mi yaptı yoksa öylesine bir fikir mi bilemiyorum ama ben denedim hiçbir problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarper26

Arkadaşlar elimdeki alet ipod touch 3g 8gb MC model ios 4 ios4 3.1.3 ten kesinlikle yavaş değil.

ios4 e jailbreak yaptım, şuan multitasking, background ve nümerik göstergeler açık menü geçişleri çok yumuşak ve seri, yavaşlayar diyen arkadaşlar deneyip mi yaptı yoksa öylesine bir fikir mi bilemiyorum ama ben denedim hiçbir problem yok.

dostum bende de sendeki aletten var ve ios 4.0 şu multitasking, background ve nümerik göstergeleri nası yaptın ben yapamadım yardımcı olabilirmisin, bir de keyboard ı türkçe yapamadım, ios 4 te şu ikeyex olmuyor klavye için şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Arkadaşlar elimdeki alet ipod touch 3g 8gb MC model ios 4 ios4 3.1.3 ten kesinlikle yavaş değil.

bariz yavaşladı.ben ilk defa menü geçişlerinde ve internette kaydırırken takılmalar gördüm ipodda.oyun yükleme süreleride arttı.

çok engel değil ama kesinlikle bir yavaşlama oldu.
  • @ftrpist

Dostum cydia'ya gir oradan ana sayfa > featured packages > free extensions ' da bulunanlardan dilediğini indir. Kısaca bilgi vereyim :

Backgrounder : Multitask için, home tuşuna uzun basınca uygulamayı açık şekilde bırakıp çıkıyor, onun ayarlarını karıştırarak yapabilirsiniz.
    SBSettings : Genel kontroller, yukarıdaki saat pil göstergeleri olan çubuğu sağa kaydırınca aktive oluyor, oradan bakarsınız.
    WinterBoard : Duvar kağıdı, arka plan, font. Ayarlarından karıştırman gerekecektir biraz meşakatli
    SpringJumps : Bilgim yok bunu yapınca alet saçmaladı JB gitti güvenli kipte açıldı falan, bunu silince düzeldi.

Aklınızda bulunsun bu işlemleri teker teker yapın böyle bir problem çıktığında son yaptığınızı silin büyük ihtimalle sorun çözülür.

Cydia > Manage > Packages > AppSync for os4.0 + Installous

Bunları yükleyiniz, bu saatte aklıma bunlar geldi, diğerlerini araştırarak öğrenebilirsiniz.
    Özellikle Installous'u yükleyiniz, buradan bütün cracli uygulamalara ücretsiz ulaşacaksınız. Şimdilik benden bu kadar.

@superposition

Çok engel değilse bırakınız kalsın derim ancak restore edip alet tertemiz iken ios4'e yükseltip sonra JB yapmayı denerseniz belki daha performans alabilirsiniz.

• quote:

@ftrpist

Dostum cydia'ya gir oradan ana sayfa > featured packages > free extensions ' da bulunanlardan dilediğini indir. Kısaca bilgi vereyim :

Backgrounder : Multitask için, home tuşuna uzun basınca uygulamayı açık şekilde bırakıp çıkıyor, onun ayarlarını karıştırarak yapabilirsiniz.
    SBSettings : Genel kontroller, yukarıdaki saat pil göstergeleri olan çubuğu sağa kaydırınca aktive oluyor, oradan bakarsınız.
    WinterBoard : Duvar kağıdı, arka plan, font. Ayarlarından karıştırman gerekecektir biraz meşakatli
    SpringJumps : Bilgim yok bunu yapınca alet saçmaladı JB gitti güvenli kipte açıldı falan, bunu silince düzeldi.

Aklınızda bulunsun bu işlemleri teker teker yapın böyle bir problem çıktığında son yaptığınızı silin büyük ihtimalle sorun çözülür.

Cydia > Manage > Packages > AppSync for os4.0 + Installous

Bunları yükleyiniz, bu saatte aklıma bunlar geldi, diğerlerini araştırarak öğrenebilirsiniz.
    Özellikle Installous'u yükleyiniz, buradan bütün cracli uygulamalara ücretsiz ulaşacaksınız. Şimdilik benden bu kadar.

cevap için teşekkürler ama dediklerinizi az çok biliyorum backgrounder önce hata veriyordu artık bi sorunu yok, sbsettings zaten kullandığım bir program, eğer bilginiz varsa çünkü epeyidir internette bakmadığım yer kalmadı klavyeyi TürkçeQ yapamadım cydia daki ikeyex ios4.0 için olmuyor şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftrpist -- 16 Ağustos 2010; 17:11:11 >

• Arkadaşlar acaba ttnetin kampanyası ile ilgili bilgisi olan varmı?a,Aletin özellikleriyle ilgili(örnek kaç gb).Birde iOS4te multitasking varmı?Yoksa daha önceki versiyonlarda varmıydı?
  • Bildigim kadariyla 8gb. iOS 4'te multitask mevcut fakat kampanyadaki cihazda donanim yetersizliginden dolayi kullanilamiyor. (JB ile aktif edilebiliyor ama onermem.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: buckethead®

Bildigim kadariyla 8gb. iOS 4'te multitask mevcut fakat kampanyadaki cihazda donanim yetersizliginden dolayi kullanilamiyor. (JB ile aktif edilebiliyor ama onermem.)

Aynen. Zaten 8GB'lık modellerde iOS4 bile eski işletim sistemi kadar hızlı ve stabil çalışmıyor maalesef ufak yavaşlamalar mevcut
  • ipod touch 3g 32 gb ın yanına SOUTHWING SA505 düşünüyorum,kablosuz olması önemli sanırım zarif de birşey pekiüstündeki tuşları kullanabiliyormuyuz ipod u yönetmek için.................
  • Sağolun cevaplar için.Gittigidiyordan pahalı olduğu için almaya gerek yok o zaman.Ben zaten alabilirsem 32gblık 4.jenerasyon bekliyorum.
  • yokmu bu kulaklığı bilen arkadaşlar......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hartim -- 26 Ağustos 2010; 17:03:06 >
  • Arkadaşlar birde jailbreak yaptıktan sonra app storeye girip bir şey indirebilirmiyim?
  • İndirirsin tabi.
  • 
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.