Şimdi Ara

Ipod Touch Internet Baglanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ipod Touch 4 den wifi siz internete baglanma yolu varmidir.

Bilen cevap versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 4İpodTouch4

Ipod Touch 4 den wifi siz internete baglanma yolu varmidir.

Bilen cevap versin

iBluever programı ile cep telefonundaki internetini (3G/Edge) Bluetooth ile modem olarak iPod da kullanabiliyorsun, ama 5$ fiyatı var Cydia'da ve Jailbreak yapman gerek bunun için de.
    Demo sürümü de var ama 1-2 dakika kullanım imkanı verip otomatik olarak kapanıyor.
  • peki kapandiginda tekrar acabiliyomuyuz ve telefonu bluetooth la baglayamiyorum desteklemiyor diyor bende sony ericsson vivaz pro var

• quote:

peki kapandiginda tekrar acabiliyomuyuz ve telefonu bluetooth la baglayamiyorum desteklemiyor diyor bende sony ericsson vivaz pro var

her telefonda desteklemiyor ama denemekte yarar var, iblueverla nasıl bağlanılacağını forumda bulabilirsin. ayrıca bağlantı kesilince tekrar bağlanabiliyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

peki kapandiginda tekrar acabiliyomuyuz ve telefonu bluetooth la baglayamiyorum desteklemiyor diyor bende sony ericsson vivaz pro var

bağlantı kesilince tekrar bağlanamazsın. 1,02 MB kısıtlaması var, bu da yaklaşık 15-20 saniye internette gezmene eşdeğer :) sadece çalışıp çalışmadığını kontrol etmek gibi birşey..
    Tam sürümünü almadan bu programdan fayda bulamazsın, ayrıca telefonunun desteklememe konusu da var.. Eğer olmuyorsa baska telefon bulmalısın, Samsung S5233 WiFi ile bağlanmıştım ben
  • Nokia N70 ile deneyen var mı?
  • Nokia 6300 modelinde telefonum var işe yarar mı acaba internet yönünden ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    ipod touch hep dfu mod !!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En iyisi Android ben WiFi AP aciyorum.

• Android ve Symbian modeller için wifi dagıtıcısı programı var o işinizi görebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.