Şimdi Ara

Ipod touch JailBreak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde amerikadan yeni gelmiş 1.1.5 versionlu ipod touch var okuduğum kadarıyla 1.1.5 kırılmıyormuş yükseltmek yada düşürmek gerekiyormuş fakat attığım pmler sonucu yardım çağrıma cevap veren olmadı birde şansımı burdan deneyeyim dedim yardım ederseniz sevinirim düşürmem mi gerekiyor yoksa yükseltmemmi konuştuklarım ikisinide söylediler kararsız kaldım birde nasıl yapacağım

• Kararı kendin ver ama beklemeni tavsiye ederim. 114 e düşür ona jb yap
  • işte nasıl yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz
  • Dostum ana konudan 114 için olan dosyayı indir b.sayara kaydet. Sonra iTunes u aç, shift e basılı tutarak restore tuşuna bas (ipod bağlı olucak tabi), açılan pencereden az önce indirdiğin rar uzantılı dosyayı seç, geri kalanını iTunes halleder. Sonra git ZiPhone 3.0 ile jb yap. Ama 3.0 dan sonra takılmalar olabilir. Olursa 2.6 ile yap. 2.6 için link bulamazsan yaz buraya hallederiz

Not: Bu seferlik yardım ediim dedim ama bak bu konuların hepsi forumda mevcut. Biraz araştırsan bulursun.
  • Benim tavsiyem 2.0.2 JB dir. 202 restore dosyasını bulduktan sonra kırman 3-4 dakikanı alıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: w11q1

işte nasıl yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz

Tıklayın .
    Kardeşim en basit şekilde anlatmaya çalıştım.Cihazı yeni aldıysanız ilk önce rehber konulara göz atmanızı tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.r.duke -- 19 Eylül 2008; 17:22:19 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.