Şimdi Ara

İpod Touch Jailbreak-Versiyon Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir ipod touch aldım.Fakat modelini anlayamayacak kadar bilgim az.Kutusunun arkasında USB 2.0 yazyo acaba bu modeli mi?Bugün bütün gün jailbreak olayını okudum ama modelimi bile bilemediğim için uygulamadım.Eğer modeli 2.0 ise hangi version jailbreak ve fair....(adını unutuum FM ydi galiba) yapmalıyım.
    Lutfen yardım edin şu ipod touchu öğreneyim

• FW FirmWare
    Kutusu şeffaf plastik ve 64 Gb ise 3G
    Kutusu şeffaf plastik ve 8-16 Gb ise 2G.
    Karton siyah kutu ise 1G.

Bu arada herşey forumda var zaten, uğraşamam diyorsan kargola bana cihazı, doldurup yollayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 21 Kasım 2009; 20:24:20 >
  • 2G oluyo o zmn tesekkurlr.
    Peki buna drek jealbreak olur mu yoksa versionu yukseltmem gerek mı FW ile
  • Soldaki 1G sağdaki 2G.
    2G kenarları daha ince ve dahili hoparlör var.

İpod Touch Jailbreak-Versiyon Yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkosantana

2G oluyo o zmn tesekkurlr.
    Peki buna drek jealbreak olur mu yoksa versionu yukseltmem gerek mı FW ile

Hangi FW yi kullanacağınız önemli. Ben olsam JB li 2.2.1 kullanırdım. Sizin cihazda da bu yüklüdür sanırım.
    Ayarlar\Genel\Hakkında sekmesinden yüklü FW yi öğrenebilirsiniz.
    JB yaparken, orjinal FW dosyası PC de olması gerekiyor.
    PC de FW ile uyumlu iTunes in kurulu olması gerekiyor.
    FW yi JB yapacak uyumlu QuickPwn ya da redsn0w olması gerekiyor.
    Civcivli 1 iş ama zevkli aynı zamanda.
  • Evet bayağı bi civcili iş.Ben ipod touch için oyun indirdim dün.Peki indirdiğim tum oyunlar 2.2.1 jailbreak le çalışır mı peki?Bunu nasıl anlarım?Peki orjinal FW dosyasını bilgisayara nasıl atacm?br de QuickPWn ya da redsnow u seçerken neyi göz onune alıcam?
    Yardm edersenz cok tesekkr ederm!
  • Uyumlu olanı kullanacaksınız. Siz forumdaki çoğu konuyu okuyun, bilginiz baya az. Şimdi yazmaya kalksam, ne zaman yeter ne de sayfalar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım konuları ben bayağı bi okudum fakat şunu anlamadım.Eski yazılan yazılarda firmware ile jailbreak yapın diyo.Ama galiba simdi bi de blackrain adlı bi programla da yapılıomus.Hangisini tercih etmem gerekiyo?Benim alete hangisi olmalı?Yardım ederseniz cok sevvnrm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkosantana -- 23 Kasım 2009; 20:38:57 >
  • Her FW ye uyumlu program ve iTunes var. Biz nerden bilelim hangi FW yi kullanacağını.
  • http://resim.donanimhaber.com/mobile/showTopic.asp?m=34774208

al dostum burda anlattiklarimi tek tek yap hallediceksin olayi 3.0 fw ve jbli olcak alet ondan sonra istediini yapabilirsin...

Bu arada mustangde cok hakli bu konuda biz hangi fw yi kullanicagini bilemeyiz her fw icin ayri jb programi var acemisi. Daha verdiim linktekileri yap o gorur senin isini...
    Jb islemi aletin 2g 3g olmasindan ziyade fw nin ne olduguyla alakalidir 2g 3g artik neyse cihazin ona uyumlu olan fw yi indirirsin sonra o fw nin jb yapilmasi icin hangi program kullaniliyorsa onunla yaparsin bi sure sonra kaparsin isi ztn simdilik idare et...
  • Çok absurt sorular soruyorsm kusurma bakmayın gercektn bilgim cok az! Yardmlarnz için cok tesekkurler!
  • ya beyler şimdi hangi jb yi kullanacağını biz nerden bilelim diyosunuz adama da hangisi en kullanışlı ise onu söyleyin onu yapsın adam.
    @leylu3006 verdiğin linki uyguladık mı tamam mıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.