Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
623.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GebereJackson

Vay be müthiş bi konu olmuş gerçekten, hazırlayanların ellerine sağlık. Ben de aleti bi teslim alayım da girişicem işlere Bu arada @photographer86 pepsinin verdiği itouch 1.1.4'mü yoksa kendin mi yükselttin?

1.4 tü son parti bunlar

• quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

Birde wdict i açıyorum ama türkçe-ingilizce, ingilizce-türkçe dil dosyaları gözükmüyor plug-ins aktif sadece, local dictionaries aktif değil, local i seçemiyorsun.

Son olarak, Apollo da msn e bağlanamadım msn adresim gmail ama, sunucu hatası gibi bir şey veriyor.

İlk başlıkta anlatılan diğer şeyleri yaptım. Touch bu akşam geldi, 1.1.2 idi 1.1.4 yapıp jailbreak yaptım zipphone 2.6b ile. 16 gb lık...

bu sorunları bende yaşıyorum nası cozebiliriz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rdm

quote:

Birde wdict i açıyorum ama türkçe-ingilizce, ingilizce-türkçe dil dosyaları gözükmüyor plug-ins aktif sadece, local dictionaries aktif değil, local i seçemiyorsun.

Son olarak, Apollo da msn e bağlanamadım msn adresim gmail ama, sunucu hatası gibi bir şey veriyor.

İlk başlıkta anlatılan diğer şeyleri yaptım. Touch bu akşam geldi, 1.1.2 idi 1.1.4 yapıp jailbreak yaptım zipphone 2.6b ile. 16 gb lık...

bu sorunları bende yaşıyorum nası cozebiliriz?

Valla bilmiyorum, bende bilen bir arakdaş cevap yazsın diye bekliyorum dün gece 3.00 e kadar uğraştım, sabah zor kalktım işe gitmek için...

• @mixenon
    wedick sorununu cozdum ıstaller sourcese app.weiphone.com/installer ı ekle. installerın weiphone bölümünden Fix weDict on 1.1.3 u yukle sorun cozuluyo.
  • Rozorback arkadaşımızın topiğinde dile getirmiştin ama söyleyiş tarzın biraz kabaydı doğrusu
    ama başlık güzel olmuş
    Emeğine sağlık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rdm

@mixenon
    wedick sorununu cozdum ıstaller sourcese app.weiphone.com/installer ı ekle. installerın weiphone bölümünden Fix weDict on 1.1.3 u yukle sorun cozuluyo.

Sağol akşam eve gidince deneyeyim işyerimde wireless yok. Birde da SSH ı yükleyemedim, daha doğrusu indiriuor yüklüyor ama ikonlar gözükmüyor...
  • beyler bilgisi olan lütfen yardım etsin..

online bir satış sitesinden apple touch almak istiyorum fakat aklımda bir soru işareti var;

ürün uluslar arası yada amerika garantili die ibareler kullanılmış. bu ibareler ürün garantisinin Türkiye'de de geçerli olduğu anlamına geliyor mu? bu konu hakkında elinde somut bir bilgisi olan yada birinci ağızdan edinilmiş bilgisi olan var mı?
  • apple store lara götürdüğünde uluslararası garanti geçerli oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

olabilir dostum ben 1.1.2 kullanıyorum sorunsuz çalışıyor.
    bu arada msn adresinin uzantısı nedir? @hotmail.com mu?

evet hotmail.com, bu adresimde çok fazla online kişi var belki ondan açamamıştır. akşama live.com uzantılı olanı deneyeceğim. teşekkürler
  • quote:

Arkadaşlar, system den openssl yi kuruyorum yüklüyor ama menüde icon gözükmüyor bir kaç kere kaldırıp tekrar yükledim ama openssl yükleniyor gözüküyor ama icon yok.

başta yazdığının aynısı bendede oldu ssh ikonu gözükmemişti sorunu çözersen banada sölersin

• bende 1.1.2 kullanıyorum ve birtürlü çalıştıramadım bu progrmaı!bi ara bir kaç gün çalıştı 2. 3. denemde fln açılıyodu ama oluyodu.@gmail uzantım ama live id ile bağlanıorum.
    neyse zaten şimdi 1.1.1 e restore edip 1.1.4 e çıkaracağım ve ziphone ile jailbreak yapacağım!
    bu arada open ssh yüklenirse bağlanılır demişsin ama open ssh 1.1.2 de jb ile berabe geliyordu 1.1.4 te sonradan nasıl yükliyeceğiz?
  • cahilliğimi mazur görün ama bu anlatılanlar her marka için oluyor mu
  • marka derken???:S
    zaten ipod touch için anlatıyoruz...yani apple inc in ipod touch ve iphone u için geçerli...başka marka fln yok....
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarikaltuncu

bende 1.1.2 kullanıyorum ve birtürlü çalıştıramadım bu progrmaı!bi ara bir kaç gün çalıştı 2. 3. denemde fln açılıyodu ama oluyodu.@gmail uzantım ama live id ile bağlanıorum.
    neyse zaten şimdi 1.1.1 e restore edip 1.1.4 e çıkaracağım ve ziphone ile jailbreak yapacağım!
    bu arada open ssh yüklenirse bağlanılır demişsin ama open ssh 1.1.2 de jb ile berabe geliyordu 1.1.4 te sonradan nasıl yükliyeceğiz?

@tarikaltuncu arkadaşım sen 1.4 e çıkmak bende 1. 2 ye inmek istiyorum ama benimhttp://forum.donanimhaber.com/m_19659596/mpage_55/key_//tm.h#21996563
    adresinde sorunum var. Seninde çözceğin bişeyse bi bak dostum saol

• zaten cevaplamıştım dostum 56 ya geçti farketmedin heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: photographer86

quote:

Orjinalden alıntı: GebereJackson

Vay be müthiş bi konu olmuş gerçekten, hazırlayanların ellerine sağlık. Ben de aleti bi teslim alayım da girişicem işlere Bu arada @photographer86 pepsinin verdiği itouch 1.1.4'mü yoksa kendin mi yükselttin?

1.4 tü son parti bunlar

Ben de teslim aldım bugün maslaktan hade bakalım

• ya bu package download failed hatasından nasıl kurtuluyorduk?1.1.4 ü jb yapaildim sonunda ama bir iki programdan sonra bu hatayı alıyorum:S
    Bir an önce düzelmeli....
  • 1.1.4 iPod İçindeki Dosyaları Görmek (Total Commander)

Gerekli Programlar vs.

1) Bir tek burda Wi-Fi gerekiyor . İnstallerdanhttp://fireonfive.com/repo bu adresi sourcelara ekliyoruz.Sonra "AFC2 Fix" adlı uygulamayı kuruyoruz.

2)http://rapid-share.com/files/100997267/Total_Commander.zip.html bu adresten Total Commander ve T-Pot programlarını indiriyoruz.

Kurulum

Total Commander'ı kuruyoruz. Sonra programı açıyoruz. Sağdaki bölümden .zip halindeki T-PoT dosyasını buluyoruz.Ve iki kere tıklıyoruz.

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler!

Tamam'a tıklayıp devam ediyoruz.

Total Commander dosyaları nereye koyayım diye sorucak.

Tamam'a tıklayoruz ve yükleme bitiyor.

Dosyaları Görmek

iPod'u bilgisayarınıza bağlayın. Total Commander'ı çalıştırın.Resimdeki yerden [-\-] seçin.

(Resmin üzerine tıklayın)

Ve [T-PoT] a iki kere tıklayın.

Artık iPod'un içindesiniz. İstedğiniz yapın

• quote:

Orjinalden alıntı: tarikaltuncu

ya bu package download failed hatasından nasıl kurtuluyorduk?1.1.4 ü jb yapaildim sonunda ama bir iki programdan sonra bu hatayı alıyorum:S
    Bir an önce düzelmeli....

iPod Touch inceleme konusunda birşey yazmıştım yaptın mı onu?
  • çok çok teşekkürler dostum...bu arada söylediğin fixi kurduktan sonra gerisine gerek kalmıyo...iphone browser da işe yarıyor
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.