Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
623.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • total commander daha güzel bence ama uğraşmak istemiyosan iphone browser kullan
  • ve sonunda 1.1.4 jb li ve programlarım ayarlarım tamamlanmış touchuma kavuştum...
    problemlerim, görüşlerim:
    summerboard herhangi bir işlem gerektirmeden çalıştı.,
    customize çalışmadı
    wifi ile mp3 indirme yapılıyor ancak ekranda sendfile iconu çıkmadığı için parçaları pc ye atmadan göremiyorum
    installerda kb2 yi bulamadım nasıl olduysa:S
    wedict ve mobilescrobber(Sanırım böyle yazılıyor) önceden (package download file hatasından önce yani installerı kurcalmadan) vardı ama şuan yok ve yükleyemiyorum...napcamı bilemiyorum...
    şimdilik başka bir sıkıntı yok...bence çok kötü değilmiş eğer sonradan sıkıntılar çıkmazsa..
    ses kalitesi gerçekten arttı bu arada!
  • Bugun source ekledim daha sonra iphone 1.1.4 apps kuruyordum MDS mi öyle birşey kurmanız lazım dedi sanırım daha sonra listeden o programı buldum kuruyordum ama o programı istgedi sanırım, anlamadım bişey ?

o appsları kurmak için önce ne kurmalıyız ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarikaltuncu

marka derken???:S
    zaten ipod touch için anlatıyoruz...yani apple inc in ipod touch ve iphone u için geçerli...başka marka fln yok....

diğer topic te video atıyorum her formatta
    ama hiçbirini izleyemedim die yazmıştım
    beni bu topice yönlendirdi biri
    üstünde ipod yazan ve apple ın simgesi bulunan bir cihaz var ama orijinal değil
    ipod ya da mp4 çalar her ne ise
    müzik video radyo resimler diye klasörler var ama video atamıyorum
    ilk aldığımdaa içinde video klip vardı onları sildim
    şimdi video klasöründe hiç bişi yok
    resmini çekip koyacağım inşallah yardımcı olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sewgy -- 20 Mart 2008; 20:47:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Husay

Bugun source ekledim daha sonra iphone 1.1.4 apps kuruyordum MDS mi öyle birşey kurmanız lazım dedi sanırım daha sonra listeden o programı buldum kuruyordum ama o programı istgedi sanırım, anlamadım bişey ?

o appsları kurmak için önce ne kurmalıyız ?

BSD Subsystem
  • Arkadaşlar, 3ncü veya 4ncü defa soruyorum...

quote:

iPod Touch'a Dosya Aktarma ve Alma

Bu işlem sadece Jailbreak'li iPod Touch'larla mümkün. Bu işlemi gerçekleştirmek için iPod Touch'ınızda OpenSSH yazılımının kurulu olması gerekiyor. Bu yazılımı Installer uygulamasında System kategorisi altında bulabilirsiniz. Bir de bilgisayarınızda bir SSH istemcisi olması lazım. Ben SSH Secure Shell (www.ssh.com) yazılımını tavsiye ederim.

iPod Touch'ınızda SSH yazılımını çalıştırdıktan sonra aşağıdaki gibi bir ekranla karşılaşacaksınız. OpenSSH'ı ON yapın. Varsayılan şifre "alpine". İsterseniz şifreyi değiştirebilirsiniz. Ev tuşuna basıp bu ekrandan çıkın.

Burada bahsedilen, iPod Touch'ınızda OpenSSH yazılımının kurulu olması gerekiyor deniyor. Tamam, Systemden bunu yükledim sorunsuz yüklendi ama icon görünmüyor ben nerden bulucam da çalıştırıcam OpenSSH ı.

Bir başka arkadaş, Bosspresf yükle dedi,onu buldum onuda yükledim onun için SSH gözüküyor ve ON olarak açık ama ikon yok gene gözükmüyor.

Şimdi ben iPod Touch'a Dosya Aktarma ve Alma işlemi yapmak için anlatımda " iPod Touch'ınızda SSH yazılımını çalıştırdıktan sonra " deniyor, yükleniyor ama ikon yok ben şimdi nasıl çalıştırıcam veya ikonu nasıl çıkartıcam...

İpod Touch 16gb - 1.1.2 den 1.1.4 e yükselttim ve 1.1.4 jailbreak yaptım...

• Installer uygulamasını başlatın

Burda başlatın diyorsunuz ya bu nereden başlatılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hazan

Installer uygulamasını başlatın

Burda başlatın diyorsunuz ya bu nereden başlatılıyor.

İlk mesajdada göreceğiniz gibi, JailBreak işlemi yaptıktan sonra ana ekrana (hesap makinası , music, safari vs. olduğu yer) Installer geliyor.
    Ona dokunarak başlatılıyor
  • tşkler. şuan update yapıyor.

"Shift ve Restore butonuna birlikte basarak açılan ekrandan indirdiğimiz 1.1.4 firmware dosyasını seçiyoruz."

restore butonu hangisi oluyor? klavyeden değil mi? anlamadım çünkü orayı tam
  • quote:

tşkler. şuan update yapıyor.

"Shift ve Restore butonuna birlikte basarak açılan ekrandan indirdiğimiz 1.1.4 firmware dosyasını seçiyoruz."

restore butonu hangisi oluyor? klavyeden değil mi? anlamadım çünkü orayı tam

iPod'u bilgisayara bağladığınızda iTunes açılır ve iPod Sekmesi gelir, bu sekmede Restore tuşu vardır bu tuşa tıklamadan önce normal klavyenizdeki Shift tuşuna basarak Restore ye tıklamanız gerekmektedir, sonrada firmware dosyasını seçeceksiniz yazdığı gibi

• @Sam0

Çok emek harcamışsın, mükemmel bir konu olmuş. İstediğim herşey rahatlık ile bulabiliyorum. Emeğine sağlık arkadaşım
  • ellerine sağlık süper bir çalışma olmuş.
    1.1.4 yaptım touchı. ancak çok fazla takılmaya başladı alet. bunu nasıl düzeltebilirim? acaba daha düşük bir sürüm mü yüklesem?
  •  iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler!

165.5 mb da durması gerekmiyormuydu, bu hala ilerliyor bir hata olmasın.
  • quote:

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler!

165.5 mb da durması gerekmiyormuydu, bu hala ilerliyor bir hata olmasın.

Şurayı bir kontrol eder misin
    \Application Data\Apple Computer\iTunes\iPod Software Updates

iPod1,1_1.1.4_4A102_Restore.ipsw

Böyle bir dosya var mı?

• Arkadşlar herkese selamlar bende iPod Touch aldım ve burda anlatılanlar sayesinde 1.1.4 versiyonlu iPodumu JB yaptm buraya kadar emeği geçen herkese teşekkürler.. Fakat birkaç problemle karşılaşıyorum.JB yaptıktan snra iPod donuyor. Özelliklede safaride site ismi yazarken veya sourceleri yüklemek için adresleri yazarken donuyor.. BU sorunun çözümünde yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer şimdiden teşekkürler
  • iPod Software Updates diye bir klasör gözükmüyor.

bide bi wireless buldum bağlandım ama sitelere giremiyorum. bu hatayı veriyor acaba sinyal zayıflığındanmıdır?

" Safari can't open the page because it can't find the server."
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

Arkadaşlar, 3ncü veya 4ncü defa soruyorum...

quote:

iPod Touch'a Dosya Aktarma ve Alma

Bu işlem sadece Jailbreak'li iPod Touch'larla mümkün. Bu işlemi gerçekleştirmek için iPod Touch'ınızda OpenSSH yazılımının kurulu olması gerekiyor. Bu yazılımı Installer uygulamasında System kategorisi altında bulabilirsiniz. Bir de bilgisayarınızda bir SSH istemcisi olması lazım. Ben SSH Secure Shell (www.ssh.com) yazılımını tavsiye ederim.

iPod Touch'ınızda SSH yazılımını çalıştırdıktan sonra aşağıdaki gibi bir ekranla karşılaşacaksınız. OpenSSH'ı ON yapın. Varsayılan şifre "alpine". İsterseniz şifreyi değiştirebilirsiniz. Ev tuşuna basıp bu ekrandan çıkın.

Burada bahsedilen, iPod Touch'ınızda OpenSSH yazılımının kurulu olması gerekiyor deniyor. Tamam, Systemden bunu yükledim sorunsuz yüklendi ama icon görünmüyor ben nerden bulucam da çalıştırıcam OpenSSH ı.

Bir başka arkadaş, Bosspresf yükle dedi,onu buldum onuda yükledim onun için SSH gözüküyor ve ON olarak açık ama ikon yok gene gözükmüyor.

Şimdi ben iPod Touch'a Dosya Aktarma ve Alma işlemi yapmak için anlatımda " iPod Touch'ınızda SSH yazılımını çalıştırdıktan sonra " deniyor, yükleniyor ama ikon yok ben şimdi nasıl çalıştırıcam veya ikonu nasıl çıkartıcam...

İpod Touch 16gb - 1.1.2 den 1.1.4 e yükselttim ve 1.1.4 jailbreak yaptım...

yukarda arkadaşım anlatmış ipodda dosya görmeyi
    tek yapman gereken;
    İnstallerdanhttp://fireonfive.com/repo bu adresi sourcelara ekliyoruz.Sonra "AFC2 Fix" adlı uygulamayı kuruyoruz. ve ardından iphone browser ile bağlanıyorsun

• quote:

Orjinalden alıntı: tHaLha

Arkadşlar herkese selamlar bende iPod Touch aldım ve burda anlatılanlar sayesinde 1.1.4 versiyonlu iPodumu JB yaptm buraya kadar emeği geçen herkese teşekkürler.. Fakat birkaç problemle karşılaşıyorum.JB yaptıktan snra iPod donuyor. Özelliklede safaride site ismi yazarken veya sourceleri yüklemek için adresleri yazarken donuyor.. BU sorunun çözümünde yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer şimdiden teşekkürler

iki çözüm yolu var:

1) Hiç installera falan girmeden springboard dan Contacts'a gir saçma sapan şeyler yaz klavyeden Sonra çık birdaha dene source eklemeyi.

2)Eğer işe yaramazsa restore et tekarar jb yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobayakawa -- 20 Mart 2008; 23:09:45 >

• arkadaslar benim ipod touchım 1.1.3 ve JB yapmak istiyorum aslında 1.1.2 deyken yaptıydım sorun oldu 1.1.3 yukledi itunes nası JB yapabilirim lutfen bi acıklarmısınız simdiden tesekkurler
  • Springboard ne
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.