ipod touch a nasıl oyun ve uygulama yükleyebilirim detaylı anlatabilirseniz iyi olur şimdiden teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: iverson123456
ipod touch a nasıl oyun ve uygulama yükleyebilirim detaylı anlatabilirseniz iyi olur şimdiden teşekkürler
arkadaşım ayıptır ya bu yaptığın.Biraz araştırsan hemen bulucaksın.böyle yaparsan hiç kimse yardımcı olmak istemez.1.sayfaya bi bak
quote:
Orjinalden alıntı: ferisss
quote:
Orjinalden alıntı: iverson123456
arkadaşım ayıptır ya bu yaptığın.Biraz araştırsan hemen bulucaksın.böyle yaparsan hiç kimse yardımcı olmak istemez.1.sayfaya bi bak
asıl senin yaptığın ayıptır doğru düzgün bi şekilde söylesene sayfalara bakmayı bende biliyorum ama nasıl yapacağımı anlamadım dikkat ettiysen detaylı bi şekilde anlatabilirmisiniz yazdım yazdıklarına dikkat et biraz
3 kere yazmışsın üst üste bikerede anlıyoruz heralde.
@iverson123456
3 kere aynı soruyu tekrarlamanın ne anlamı var? Sorduğun sorunun cevabı konun başında zaten var biraz kafanı yorupta incelersen sorunun cevabını bulursun Alttaki linke göz at.
bir şey sormak istiyorum ben daha yeni aldım ipod touchu bu yapılan işlemlerin faydası çok güzel peki zararı varmı ve ben yeni aldığım için bendeki touchun versionu nedir?
arkadaşlar sorunum var..
bilgisayar ipodu tanımıyor..pcye takıyorum 3 kere ard arda bağlantı sesi çıkıyor ama ne pc ne itunes görüyor cihazı..dfu moduna alamıyorum ne yaptıysam olmuyor...
Not : başka pc tanıdı..
pcni güncelle derim bi.başka usb dene. .net framework aparatını güncelle nerdeyse en önemli yazılım oldu şu günlerde
quote:
Orjinalden alıntı: ferisss
pcni güncelle derim bi.başka usb dene. .net framework aparatını güncelle nerdeyse en önemli yazılım oldu şu günlerde
güncelledim ama olmadı hocam
Arkadaşlar ben 2.1 custom FW yükledim İpod touch ıma ancak 1.1.4 deki gibi oyun falan bulamıyorum Lüften yardımcı olun hangi sourcelerde var nerelerde var? Bilgisayardan bişiler yüklemek çok uzun bi iş gibi geldi bana üşendim .İnstaller rahattı. 1.1.4 e dönmek istemiorm çünkü installer package failed hatası veriodu sürekli. Pazar akşamına kadar çözmeliyiz bu olayı çünkü yurtdışına gidicem ve seyahatte bu cihazın bana iyi bi dost olması lazım
itouch 16 gb 2g kullanıcısıyım. itunes' la ilgili 2 tane problemim var. bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum. itunes' la ilgili konu başlığını dikkatilice inceledim. soracaklarım belki önceden yanıt bulmuştur diye, ama rastalayamadım. sorularımın amatörce olma ihtimali oldukça fazla, lütfen bunun için beni affedin.
1) Yakında çıkacak jb için ya da buna bağlı olarak firmware ler arasında yapılacak geçişlerde, touch içindeki verileri yedeklememiz gerekiyormu. yoksa bu işlemlerden sonra tüm datalarımız tekrardan eskisi gibi kullanılabiliyor mu?
2) Yedekleme işlemi itunes içinde hangi bölümden, hangi tool üzerinden gerçekleşiyor ve bütün işlemleri yedekliyebiliyormuyuz (müzikler, resimler, videolar, uygulamalar, e-mail hesapları)?
3) Yedeklenen veriler hangi klasör ya da dosya altına depolanıyor. sistemati bu şekilde mi işliyor?
4) Son sorum itouch' tan biraz bağımsız olacak. bilgisyaraımda bulunan tüm müziklerimi barındırdığım klasörümü, itunes sol bölümündeki 'library' altındaki müzik bölümüne attım. Fakat yeni şarkılar ekleyip çalmak istediğim zaman bunları library' e teker teker mi eklemek zorundayım. ki öyle yapsam bile şarkıyı 1 kez dinleyip itunes' ı kapatıp açtıktan sonra, aynı şarkıyı yine çalmak isteyince hata veriyor. özetle bilgisyarımda bulunan müzik klasörüne, yeni şarkılar yükleyince itunes bunu nasıl tanıyabilir, senkronize edilebilir mi?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler dostlar.
İyi günler..
İpod touch 1 nesil 8gb bir alete sahibim.Şimdi ben bunu aldım malum final dönemi şarkı atıp bıraktım.Evde laptopumla bağlandığım internete bu aletle bağlanamadım bir türlü.Sorun ne olabilir acaba evdeki wirelessımı göruyor şifre gir diyor giriyorum unable to connect diyor. Birde yüklü olan versiyonda 1.1.5 yazıyor.
İlk sayfalara göz attım ama wifi sorunuyla ilgili birşey bulamadım.Şimdiden çok teşekkür ederim..
sanırım firmware dan kaynaklanıyor...biraz daha araştır çünkü çok konu açıldı...büyük olasılıkla onlarda bulabilirsin...
bakayım neymiş o firmware:) çok saol
quote:
Orjinalden alıntı: Evolution
Bu sayfanın üst kısımlarında bir link vermiştim fakat kimse bakmamış galiba.Çok önemli ve güzel bir yenilik.Aynı eski 1.1.x sürümlerindeki gibi restore etmeden, normal firmware kurup ardından ZiPhone ile jb yapar gibi 2.0.1 sürümünü jb yapabiliyoruz.
QuickPwn’ı buradan indirin. Kullandığınız alete uygun (2G, 3G, Touch) 2.0.1 Firmware dosyasını buradan indirin.
Masaüstüne sıkıştırılmış QuickPwn dosyasını açın. Klasörün içindeki “QuickPwn-Bundle-Release.exe” dosyasına çift tıklayın.
İlk ekranda işlemi yapmak istediğiniz ürünü seçin.Biz burada iPod Touch'ı seçiyoruz.
2.0.1 ipsw dosyanızı seçin.
Cydia ve Installer’ı eklemek isterseniz, kutucukları işaretleyin.
QuickPwn ayarların tamamlandığını, işlemin geri kalanının dos ekranında yapılacağını söyleyecek.
Dos ekranında çıkan yazıları takip edin.
Dos ekranında sizden iPhone’unuzu kapatmanız istenecek. Kapatınca “enter” tuşuna basın.
QuickPwn DFU Mode’a geçebilmeniz için size yardımcı olacak. Eğer DFU Mode’a geçmeyi biliyorsanız kendiniz geçebilirsiniz.
8 operasyondan sonra ekranda “Please wait while your iPhone is Jailbroken” ibaresini göreceksiniz. Herhangi bir tuşa basıp dos penceresini kapatın.
iPhone’unuzda dönen tekerleği göreceksiniz. Bir kaç dakika içinde telefonunuz Jailbreak işlemi yapılmış olarak açılacaktır.
arkadaşlar bu işlemle touch'ımı jb yapmak istiyorum. fakat msndos penceresei geldiğinde program hata verip kapanıyor. işletim sistemim vista. 'pogram çalışmayı durdurdu' diye hata vererek işlem yarıda kesiliyor. işlemi hatasız tamamlayabilmem için ne yapmam gerekiyor?