Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (262. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
623.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani baya baktım ama tam olarak ne yapmam gerektiğini anlamadım hala neye bağlanmaya çalışırsam çalışayım unable to connect diyor bağlanmıyor..
  • yok böyle *alak bi iş yaa. vista winpwn programı için dep hatası veriyor. zararlı olduğu için devam edemiyorum işleme. dep olayını kapatamıyorumda. yarıda kaldı işlem.
  • arkadaşlar çıldırıcam sanırım. 1.1.4fw jailbreak yapılmış touch'um var. Pcmin işletim sistemi vista. lütfen arkadaşlar en temiz yolu söylermisiniz. tek yapmak istediğim fwyi 2.0.1 veya 2.0.2ye yükseltebilmek. araştırmadığım yer kalmadı. vista için ayrı bi anlatım bulamadım.

Winpwn ile yapmaya kalkınca recovery modundan sonra vista şöyle bir hata veriyor;

''Veri Yürütme Engellemesi (DEP), bilgisayarınızın virüslerden veya diğer güvenlik açıklarından zarar görmesini engellemeye yardımcı olabilen bir güvenlik özelliğidir. Zararlı programlar, Windows ve diğer yetkili programlar için ayrılmış sistem belleği yerlerinden kod çalıştırmayı (yürütmek olarak da bilinir) deneyerek Windows'a saldırmayı deneyebilir. Bu tür saldırılar programlarınıza ve dosyalarınıza zarar verebilir.

DEP, programların sistem belleğini güvenli şekilde kullanmasını sağlamak için programları izleyerek bilgisayarınızı korumanıza yardımcı olur. DEP bilgisayarınızdaki bir programın belleği hatalı kullandığını belirlerse, programı kapatır ve sizi uyarır.''

bunu nasıl aşabilirim anlamadım. umarım derdime anlayan biri olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatred -- 24 Ocak 2009; 3:24:59 >

• Arkadaşlar çok önemli birşey sorucam...

Okulun internetine bağlanmam lazım wi-fi ile ipod touch'ta... Bağlantı yaparken server seçiliyor ve ondan sonra kendi kullanıcı adımızı ve şifremizi yazmamız gerekiyor...

ANCAK...

Server seçtikten sonra (eduroam) sadece şifre soruyor bana... Other'dan bağlandığımda da sadece şifre yazabiliyorum... Ama kullanıcıadı da yazmam lazım fakat çıkmıyor...

Nasıl kullanıcı adı yazabilirim? Nereye yazıcam? Çok önemli
  • 10 dolarlık oyunları indirebileceğimsource lütfen yalvarırım
  • merhaba arkadaşlar

Bugün daha öncede jailbreak yaptığım cihazın sahibi bilmeden restore ettiği için orjinaline dönen cihaza tekrar jailbreak uyguladım. Herşey gayet güzel gitti ve Quickpwn işlem bitti ve cihaz rstart yaptı fakat ekranda elma takılı kaldı.Şuan cihaz hiç kullanılamıyor.Cihazı İtunes da göremiyor. ilk başta bir uyarı veriyor oda " ipod okunamıyor çünkü diskinde zart zurt bişiler yazıyor" lütfen yardımcı olun yoksa arkadaş ipodunu kullanamayacak...

Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

10 dolarlık oyunları indirebileceğimsource lütfen yalvarırım

Jailbreak yaptın mı dostum? Yukarıda arkadaş link vermiş,oradan gir yükle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssesli

merhaba arkadaşlar

Bugün daha öncede jailbreak yaptığım cihazın sahibi bilmeden restore ettiği için orjinaline dönen cihaza tekrar jailbreak uyguladım. Herşey gayet güzel gitti ve Quickpwn işlem bitti ve cihaz rstart yaptı fakat ekranda elma takılı kaldı.Şuan cihaz hiç kullanılamıyor.Cihazı İtunes da göremiyor. ilk başta bir uyarı veriyor oda " ipod okunamıyor çünkü diskinde zart zurt bişiler yazıyor" lütfen yardımcı olun yoksa arkadaş ipodunu kullanamayacak...

Şimdiden teşekkürler

Dfu moduna almayı denediniz mi?
  • AppStore den free uygulama indireceğim ,kullanıcı adı v.s. istiyor, pm olarak atabilecekmisiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: samsunlusemih

AppStore den free uygulama indireceğim ,kullanıcı adı v.s. istiyor, pm olarak atabilecekmisiniz?

Kendiniz için alabilirsiniz forumda yöntemler var.
  • Oyun kurarken neden "Could not be verified " diyor arkadaşlar? Başına gelen var mı acaba?

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler!

JB li olmadığı için mi acaba? 2.2.1 i kurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve uzmanı -- 2 Şubat 2009; 0:12:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih_t

Oyun kurarken neden "Could not be verified " diyor arkadaşlar? Başına gelen var mı acaba?

Jailbreak yapmadan kırılmış uygulama yükleyemezsin.Ancak bedava olanları yükleyebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: j.r.duke

quote:

Orjinalden alıntı: fatih_t

Oyun kurarken neden "Could not be verified " diyor arkadaşlar? Başına gelen var mı acaba?

Jailbreak yapmadan kırılmış uygulama yükleyemezsin.Ancak bedava olanları yükleyebilirsin.

Jb de uzun iş be. Bütün müzikler silincek di mi?

Müzikleri silmeden yapmanın bir yolu yok mu acep ?

• fw 2.2.1 çıkmış arkadaşlar. uygun quickpwn için buraya bakın

http://www.quickpwn.com/2009/01/official-quickpwn-221-and-pwnagetool-jailbreak-for-windowsmac.html
  • Arkadaşlar quickpwn ile JB kaçıncı sayfada anlatılıyordu. Bayadır yapmadığım için unutmuşum da.
  • Burada kimse tam anlamıyla cevap vermiyor ki ben jb'de yaptım ama Fatih-t'nin aldığı hatayı yine alıyorum krekli yada bedava fark etmiyor.
    Bide bende nedense Cyda programı iflas etti programa basıyorum anında çıkıyor.
    Son sorum Itunes8'den sync application işaretliyemiyorsun neden ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferisss

Aynı sorun bendede vardı şu adımları izledim

-Dj Necmi'nin de dediği gibi temiz bi restore çek 2.0 a

-Daha sonra ipod açık ve itunesde açıkken home ve power tuşlarına basılı tut.

-Bir kaç saniye sonra slide to power off yazısı çıkıcak beklemeye devam ipod birazdan kapanıcak

-Ipod kapanınca power tuşundan parmağınızı çekin home u bırakmayın basmaya devam

-Biraz sonra pcden uyarılar gelcek usb bişi buldu fln diye ozamana kadar bırakmayın.

-Pc tanıyınıca itunes ipod var restore edilmesi gerek yazısı çıkınca ipoda bakın ekranında herhangi birşey yoksa dfu modda demektir fakat resim varsa

aşağıdaki gibi,tekrardan restore edip birdaha denemeniz gerekicek...

Bu sefer de 1601 numarası ile hata verdi :S
    Yardımcı olabilir misiniz?

• iRecovery -f iBSS211.dfu 
    ~Your iPod screen get's white after reconnect~
    iRecovery -s
    arm7_stop
    mw 0x9000000 0xe59f3014
    mw 0x9000004 0xe3a02a02
    mw 0x9000008 0xe1c320b0
    mw 0x900000c 0xe3e02000
    mw 0x9000010 0xe2833c9d
    mw 0x9000014 0xe58326c0
    mw 0x9000018 0xeafffffe
    mw 0x900001c 0x2200f300
    arm7_go
    arm7_stop
    /exit

Bu komutlar ile halloldu.
  • Ben İpod Touch kullanıyorum ve Bilgisayar kullanarak krek edilmiş oyunları oynamak istiyorum bakın bastıra bastıra söylüyorum "ipod touch"
    Ne yüklenmesi gerek ne yapmalıyım bana kıytırık kıytırık link vermeyin mesela TouchKaynak gibi forum var adam bize winscp ile bağlanın diyor o ne diyorsun neyse indiriyorsun bağlanamıyor. AAA malesef iphone içinmiş.
    Lütfen bakın zaten Cydia programı bende çöktü bilgisayar kullanarak indirmek istiyorum. JB kesinlikle yaptım.
    İnternetten krekli oyunları indirdim kopyaladım İyunese ama oyunlar yüklenmiyor.
    Lütfen Link vermeden karşınızda insan olduğunu bilerek yani bir insanın anlıyabileceği dilde anlatır mısınız ?

Birşey soruyorsun 2 gün geçiyor aradan adam sorunun üzerine soru soruyor. Sorunun üzerindeki sorunun cevabını verip sasıl sorunu soruyorsun.
    Adam sorunun üzerindeki sorunun cevabına "ok" diyor

• mrb arkadaşlar öncelikle topic için teşekkürler. ben bi türlü halledemedim şu işlemi ipod kafayı yicek restore etmekten. bende ki 1,1,2 sürümü idi 1,1,2 direk olmuyormuş anlatıldığı gibi 1,1,1 e restore ettim önce amawww.jailbreakme.com adresindeki addsnaps uygulaması bi türlü yüklenmiyor başlayınca safarinin kapanacağı yazıyor ama öyle donup kalıyor uzun süre bekledim hiçbirşey olmadı. daha sonra 1,1,4 e restore edip jb yaptım ama bu seferde sürekli donmalar oluyor. installerdan kaynak bile yükleyemedim installer a girince sürekli donuyor. hatta şimdi tekrar 1,1,1 e restore ettim ama hala addsnaps yüklenmiyor. bu arada wireless i kendi modemimden alıyorum full çekiyor bağlantı sorunum yok yani. bi yardımcı olursanız çok sevinirim. ipod da bende kafayı yicez :) ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.