Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (264. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
623.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu benim yaptığım yöntem.Sayfanın ortasına doğru kendi anlatımım mevcut.

http://forum.donanimhaber.com/m_29488693/mpage_2/tm.htm

Bunlarda diğer yöntemler(Ben denemedim bunları)

http://forum.donanimhaber.com/m_29789933/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_29555606/tm.htm

Kolay gelsin.

• arkadaslar size 3 sorum olacak

1)ipod touchta internetten downloand yapabilirmiyiz
    2)bi ara ipoda flash player helecekti geldimi
    3ipodu flashdisk olarak kullanmamiz mumkunmu
    Simdiden tesekkurler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mfk44

arkadaslar size 3 sorum olacak

1)ipod touchta internetten downloand yapabilirmiyiz:
    2)bi ara ipoda flash player helecekti geldimi...
    3ipodu flashdisk olarak kullanmamiz mumkunmu:
    Simdiden tesekkurler.

1)i tunes da böyle bir program görmüştüm.
    2)sanırım gelmedi..ama emin değilim...
    3)i tunes da böyle bir program gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gopro_ -- 27 Şubat 2009; 19:11:22 >
  • @mfk44
    Flash player daha yok ama diğerleri için programlar mevcut.
  • Arkadaşlar 4 gün kadar önce 1.nesil i touch 32 gb aldım i tunesde üyeliğim var free uygulamaları indirdikten sonra cihaza yüklemek istediğimde kısa bir an ''Eşzamanlanıyor'' diyor ardından hemen menüye dönüyor.Cihazda JB olmadığı için yapıyor olabilir mi?
  • cevaplar için teşekkürler arkadaşlar programların adını söylerseniz memnun olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Master KENOBI

Arkadaşlar 4 gün kadar önce 1.nesil i touch 32 gb aldım i tunesde üyeliğim var free uygulamaları indirdikten sonra cihaza yüklemek istediğimde kısa bir an ''Eşzamanlanıyor'' diyor ardından hemen menüye dönüyor.Cihazda JB olmadığı için yapıyor olabilir mi?

Free uygulamalarda JB gerekmemektedir.JB korsan (Cracklanmış) uygulama yüklerken gerekir.Cihazınızın sürümü sanırım 2.2 veya 2.2.1 . iTunesdan uygulamaları indirin iPodunuza tıklayın Sync yapın normal koşullarda uygulamaları atması gerekiyor.
  • quote:

cevaplar için teşekkürler arkadaşlar programların adını söylerseniz memnun olurum

Flashdisk için discover programı var ancak wifi aracılığıyla kullanılıyor.JB gerekmiyor ücretsiz.
    Downloadda ne indireceğine bağlı oyun filansa installous youtubeden videoysa mxtube mp3 için filanda programlar vardı bildiğim kadarı ile ama ben hangi program olduğunu bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lonely_man

quote:

Orjinalden alıntı: Master KENOBI

Arkadaşlar 4 gün kadar önce 1.nesil i touch 32 gb aldım i tunesde üyeliğim var free uygulamaları indirdikten sonra cihaza yüklemek istediğimde kısa bir an ''Eşzamanlanıyor'' diyor ardından hemen menüye dönüyor.Cihazda JB olmadığı için yapıyor olabilir mi?

Free uygulamalarda JB gerekmemektedir.JB korsan (Cracklanmış) uygulama yüklerken gerekir.Cihazınızın sürümü sanırım 2.2 veya 2.2.1 . iTunesdan uygulamaları indirin iPodunuza tıklayın Sync yapın normal koşullarda uygulamaları atması gerekiyor.
    Dun cihazima JB islemini yaptim ardindan indirdigim 2 oyun icinde aktivasyon kodu istedi muhtelif denemelerden sonra vazgectim ancak bu seferde silmek istedigimde silinmediler,cihaz uzerinden free uygulamalari cok rahat indirdim ancak i tunes ta sorun olmali sabah bsglanmak isteyince ulke uyarisi verdi,artik kurcalayarak isi cozecegim.

• quote:

quote:

cevaplar için teşekkürler arkadaşlar programların adını söylerseniz memnun olurum

Flashdisk için discover programı var ancak wifi aracılığıyla kullanılıyor.JB gerekmiyor ücretsiz.
    Downloadda ne indireceğine bağlı oyun filansa installous youtubeden videoysa mxtube mp3 için filanda programlar vardı bildiğim kadarı ile ama ben hangi program olduğunu bilmiyorum.

yok normal uzantılı bir dosya indirmek istesem misal .rar gibi bilgisayarda çalışacak

• quote:

quote:

quote:

yok normal uzantılı bir dosya indirmek istesem misal .rar gibi bilgisayarda çalışacak

Sanırım Safari Download Plug In bu işe yarıyodu ama emin değilim.

• arkadaşlar ipodumu 1.1.1.1 e indirdim fakat jalbrekme.com agirip appsnap ıindirmeye çalışıuorum aynı yazılangibi safari kapanıuor ama bekleye bekleye bihale geldim insidalleri birtürlügöremiyorum bana yrdımcı olabilirmisiniz lütfen başka bi yöntemi varmı biyerde eksiklikmi yapıyorum acaba...????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: ersoyerhal

arkadaşlar ipodumu 1.1.1.1 e indirdim fakat jalbrekme.com agirip appsnap ıindirmeye çalışıuorum aynı yazılangibi safari kapanıuor ama bekleye bekleye bihale geldim insidalleri birtürlügöremiyorum bana yrdımcı olabilirmisiniz lütfen başka bi yöntemi varmı biyerde eksiklikmi yapıyorum acaba...????????

1.1 mi? Hocam 1.1 sürümünü hiç jb yapmadım sorununa cevap veremeyeceğim. Zaten hiç uğraşma 1.1 le 2.2.1 var. Hem daha stabil hem pil ömrü gözle görülür bi şekilde artmış. Oyun ve programları saymayacağım bile. Custom fw yi at alete olsun bitsin. Olmadı QuickPwn ile yaparsın. Hiç kafan ağrımaz.

• arkadaşlar yorumları okumaktan gözlerim yoruldu size bi sorum olcak bu ipod touch 2g için jailbreak hala yokmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferkan90 -- 10 Mart 2009; 21:53:13 >
  • araştırdım 2g ipod touch için buldum bişiler ama her site farklı biişiler anlatmış..

yokmu DH forumunda bilgili 1 arkadaş anlatsın yaw..
  • 2g sahibi değilim ama redsnowdan bahsediliyor. Yalnız tehlikeli olduğu söyleniyor. Touch a zarar verebilirmiş. Redsnow diye google da aratırsan detaylı bilgi sahibi olabilirsin.
  • Bugün ihtiyacım oldu ve çok az kaynak olduğu için bu bilgilere ulaşmakta zorlandım. Belki başkalarının ihtiyacı olur diye buraya yazıyorum.

Terminal'de root erişimi elde etmek
    - iPod Touch'da sanırım 1.1.4'den sonra kullanıcıyı root'a çevirmek engellendi. Ancak OpenSSH yükledikten sonra terminal'e "ssh root@localhost" komutunu yazarak. Sonra şifreye de "alpine" yazarak root erişimine sahip olabilirsiniz. Root olmaya nerede gerek var diye sorarsanız en basitinden MAC ID değiştirirken root yetkisine ihtiyacınız var.

MAC ID Değiştirmek için:
    Root erişimine sahip olduktan sonra terminal'e "ifconfig eh0 lladdr 00:00:00:00:00:00" yazarak mac adresinizi değiştirebilirsiniz. iPod'unuzu kapatıp açtıktan sonra mac adresiniz eski haline dönecektir. ifconfig yazarak MAC adresinizi kontrol edebilirsiniz. About bölümünden bakınca her zamanki mac adresiniz görünecektir.

• Suan 1.1.5 i touch kullaniyorum. Ama 1.1.5 icin jail break bulamadim bunun surumunu nasil azaltabilirim jail break icin bi yardimci olabilirseniz sevinirim.
  • iPodTouch2G Redsn0w Full Jailbreak Resimli Anlatım

slm arkdslar kardes sıte olmasından dolayı lınkı vermekte cekınmıyorum

Turkıyenın en buyuk iphone2g 3g ve ipod touch 1g 2g sıtesıdır iPodTouch2G Redsn0w Full Jailbreak yapımı oldukca ayrıntılı resımlı şekılde yapılmıstır bende yeni ıpod touch 2g aldım ılk defa jb yaptım ve oldukca kolay oldu ..

kısacası bilmeyen varsa :

http://www.itouchkaynak.com/forum/ipodtouch2g-redsn0w-full-jailbreak-resimli-anlatim-t4992.0.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 13 Mart 2009; 2:42:13 >

• Firmware i guncellerken i touch dfu modda kaldi galiba hic bir sekilde acamiyorum bozuldu galiba power tusu + home tusuna basip kapatiyorum ama actigimda gene kablo ve i tunes un isareti oluyor ekranda bi yardim edin nasil duzelir bu
  • 
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.