Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (265. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
623.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ceza2323

Firmware i guncellerken i touch dfu modda kaldi galiba hic bir sekilde acamiyorum bozuldu galiba power tusu + home tusuna basip kapatiyorum ama actigimda gene kablo ve i tunes un isareti oluyor ekranda bi yardim edin nasil duzelir bu

itunes un görmesi lazım ipod unu. ordan restore yaparsan düzelir

• arkadaşlar,

yeni jb yapmıs birine..touchda olmazsa olmaz programları ve oyunları söylermisiniz?

cydia,intaller,installous dışındakiler tabi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gopro_ -- 15 Mart 2009; 13:54:56 >
  • iPod touch kullanıyorum, geçen sene mayıs aylarında jailbreak yaptım dün kendi kendine bütün şarkıları, resimleri, videoları silmiş. iTunes açtım restore yapmadan kullanamadım neyse restore yaptım.. Şimdi tekrar jailbreak yapmak istiyorum ama sürümüm 1.1.5 update etmek isteyince satın almam gerektiğini söylüyor.. Ne yapabilirim?
  • arkadaslar benim ipod touchım var 2g buna sorunsuz sekilde jailbreak yaptım cydia aracılıgıyla oyunda yukledim buraya kadar her sey super yalnız bu yukledigim oyundan veya programdan sıkıldım silmek istiyorum nasıl silecem simdiden soyleyim parmagımla programın ustune 4 sanıye bastırdım carpı ısareti cıkmıyor bana bunu tavsiye edicekseniz onu denedim ne yapmam lazım restore edersemde bu sefer jailbreak olayı ıptal olacak ne yapmam lazım lutfen kesin sonuclu bilgiler verin laf olsun diye bi seyler yazmayın yardımcı olursanız tesekur ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: fiko1973

arkadaslar benim ipod touchım var 2g buna sorunsuz sekilde jailbreak yaptım cydia aracılıgıyla oyunda yukledim buraya kadar her sey super yalnız bu yukledigim oyundan veya programdan sıkıldım silmek istiyorum nasıl silecem simdiden soyleyim parmagımla programın ustune 4 sanıye bastırdım carpı ısareti cıkmıyor bana bunu tavsiye edicekseniz onu denedim ne yapmam lazım restore edersemde bu sefer jailbreak olayı ıptal olacak ne yapmam lazım lutfen kesin sonuclu bilgiler verin laf olsun diye bi seyler yazmayın yardımcı olursanız tesekur ederim

cydia dan yüklediysen yada yüklediğin program dan intasllious yada installer da olabilir orda silme yeri var ordan silebilirsin...

• fw'yi 2.2.1 yapinca safari Hotmail'i eskisi gibi acmiyor , ben tekrardan 2.2'ye nasil donebilirim (JB'siz touch icin)
  • Video ya da tv izlenebiliyor musunuz iPod da online olarak. Flash player yok. By konuda bir yontem vardi. I yolla video acamadim.
  • teşekkür ederim paylaşım için
  • arkadaslar selam

ipod touch 1.nesil 16gb cihazim yarin geliyor. Jailbreak yontemi bu sayfanin basindakilermi yoksa yeni yontemler var mi? biraz bilgi verirmisiniz. elime gectginde neler yapmalyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 26 Mart 2009; 6:31:13 >
  • messenger ve google talk nasil kurulacak... fringe nasil kurulur
  • Şu programı indiriyosun.(2.2.1 için QuickPwn)
    http://quickpwn2-2-1.googlecode.com/files/QuickPwn-225-2.zip

Bu siteden de firmware yi indiriyosun.
    http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/

FWyi isteyince göster ve bu kadar.

Fringide iTunestan indirebilirsin ücretsiz.

• Fringide iTunestan nasıl ınecek.
  • Şakamı bu?

iTunes Store girip arattır sonra indir.Ve Sync yap.
  • arkadaşım. dün bir bugun iki urunu elime alalı... şaka olabilir mi sence... uyeliğim yok benim itunes de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 28 Mart 2009; 9:33:00 >
  • Bu konun altındaki konudaki gibi hesap açmayı dene ben o yöntemle açmıştım.4 ay önce.
  • ok.hallettim
  • Ya arkadaşlar kafayı yemek üzereyim! iTunes Store dan oyun uygulama vs. indiriyorum ama bir türlü iPodumda gözükmüyor Sync fln da yaptm ama olmuyor bi türlü yardım edebilir misiniz???
  • arkadaşlar,

jaadu VNC ipod touch nasıl ındırebiliriz.ucretli oldugu icin sordum..free olarak nasil iner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 31 Mart 2009; 6:13:48 >
  • Arkadaşlar bu Quick Pwn programı açılışta "this version of Quick Pwn can only jailbreak devices with versions 2.0" diyor ve kapanıyor.. Benim ipod touch.ın yazılımı 1.1.5.. Acaba ne yapmalıyım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TriNeO

Arkadaşlar bu Quick Pwn programı açılışta "this version of Quick Pwn can only jailbreak devices with versions 2.0" diyor ve kapanıyor.. Benim ipod touch.ın yazılımı 1.1.5.. Acaba ne yapmalıyım..

Türkçe meali: QuickPwn'nin bu versiyonu sadece 2.0 versiyonlarda kullanılabilir

Yani ipodu 2.0 a yada daha üst bir sürüme yükseltirsen.Sorunun çözülür
  • 
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.