Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (267. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
623.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O hatayı wireless olmadığın için vermiştir muhtemelen

Mobileinstallation'u da bilgisayarına indirip atabilirsin.Mobileinstallation 2.2.1 diye aratırsan google da,bulabilirsin dosyayı ve nereye atıcağını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobayakawa -- 7 Nisan 2009; 19:40:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj necmi

O hatayı wireless olmadığın için vermiştir muhtemelen

Mobileinstallation'u da bilgisayarına indirip atabilirsin.Mobileinstallation 2.2.1 diye aratırsan google da,bulabilirsin dosyayı ve nereye atıcağını.

Hocam o dosyayı buldum zaten, system'in içine bilmemle bilmemle diyordu ingilizanahtarında millet soruyor, o dediğiniz yer neresi diye cevap veren yok, bende bulamadım atılıcak yeri. Atılcak uzantı yazıyor, ama uzantı nerede onu bilmiyorum.
  • /System/Library/PrivateFrameworks/MobileInstallation.framework
  • quote:

/System/Library/PrivateFrameworks/MobileInstallation.framework

Hocam onu bulamıyorum işte, nerede o uzantı?
  • iPod'un içine girebildin mi? ()

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobayakawa -- 7 Nisan 2009; 21:21:39 >
  • quote:

iPod'un içine girebildin mi? ()

Yok nasıl giriyoruz?
  • Buraya bakarak yapabilirsin.
  • quote:

Buraya bakarak yapabilirsin.

Hocam çok uğraştın benim için, teşekkür ederim.
    Ama yapamıyorum ya. :'(
    Adam resim koydum diyor, resim yok ortalıkta. Dediği programı indiriyorum, program bana bakıyor, ben ona bakıyorum.

• Adamın konu altına koyduğu ilk linkle şimdi link farklı.
    Başka birisi sonlara doğru ilk linki paylaştı, ancak yine hata veriyor.
    Server unexpectedly closed network connection.
    Şimdide network error: software caused connection abort.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 7 Nisan 2009; 22:05:06 >
  • merhaba bende ipod touch 1G sahibi oldum, update yaptım v 2.2.1 yüklü jailbreak olarak hangi yöntemi yapıyım? 1G ye 2G firmware ı yüklenirmi ?
    Son bi soru itouch un içinde hiç program falan yok power ve menu tuşuna aynı anda basınca screenshot kaydediyor bu normalmi?
  • Quickpwn programı ile jailbreak yapabilirsin.En basit programdır.Gerçi başka program var mı bilmiyorum

Yükleyemezsin.

Ekran görüntüsü alması normal.

• teşekkürler
  • arkadaşlar lütfen yardımcı olun ipod touch ı nasıl jb yapıcam about a girip versiyona baktım versiyon 1.1.5(4B1)
  • arkadaşlar ipod touch 1g ile bluetooth kulaklık nasıl kullanabilirim... yada kullanılabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 27 Nisan 2009; 17:13:17 >
  • herkese selamlar,
    arkadaşlar dün bir i-pod touch 1 g aldım..16 GB..ikinci el, 320 TL'ye aldım..ama temiz, satanı da tanıyor sayılırım..umarım fiyat iyidir :) yorumlarınız bekliyorum :)

bu arada bir sorum var..
    133. sayfada anlatılanlara göre versiyonunu yükselttim ve jailbreake yaptım..hiç bir problem çıkmadı..merak ettiğim bir şey var..ben bir iki oyun yükledim ancak activasyon key filan istiyor benn de silmek istedim..orda da tıkandım :) daha yeniyim i-touchta ve nereden silineceğini bulamadım..installer içinde uninstall diye bir bölüm yok..installer'in versiyonu 2.2.1 ...

bilgisi olan paylaşabilir mi acaba..
    şimdiden teşekkürler...
  • Arkadaşlar, installer'in içinde "Categories" altında "Installed Packages" var, oradan ilgili uygulamayı bulup kaldırıyormuşum..
    kolaymış nasıl gözümden kaçtı annamadım...
  • Ben nes ve gba oyunlarını kaydedemiyorum oynadıktan sonra. oyunda save yapıyorum, oyundan çıkınca da save yapıyorum ama tekrar açtığımda hep start new game çıkıyor ve kaydettiğim oyunuma geçemiyorum. Yardımcı olabilecek olan biri var mı?
  • merhaba arkadaslar ben bi sey sorcam ben jailbreak i yaptm ama simdi ne yapıcam bilmiyorum bana anlatabilirmiisniz baktım sayfalara installer fln dio bi acıklarmısınız simdiden saolun
  • Oyun ve uygulama kurmak için burayı oku.

http://forum.donanimhaber.com/m_29525671/tm.htm
  • merhaba arkadaşlar.benim bir sorum var.1.1.4 JB'li itouch 1G sahibiyim.Genel olarak çok memnunum fakat forumlarda versiyonu mutlaka arttırın,çok daha iyi söylentilerini okuyorum.Açıkçası beni düşündüren aletteki herşeyin silinecek olması ve tekrardan uğraşmak zorunda kalacak olmam.Versiyonu arttırmam durumunda şuanki versiyona göre ne gibi +lar olacak anlatabilirmisiniz?Bir de 1.1.4te olan herşey en yeni versiyonda da var mı?teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue1907 -- 5 Mayıs 2009; 23:23:19 >
  • 
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.