Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (269. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
623.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: amylee

quote:

Orjinalden alıntı: MustangGT39

quote:

Orjinalden alıntı: FaT@L1Ty

Sen nasıl bir hata alıyorsun? Ben denediğimde ekranda yeşil bir yazıyla PC LOADED (tam hatırlamıyorum) gibi birşey yazıyordu. Eğer bunu alıyorsan yukarda yazdığım gibi orjinalını alıcaksın.

Selamlar. Ben hallettim. BeejiveIM i full kullanabiliyorum artık.

İnstalloustan bir sürüm üstünü yükleyin.

BeejiveIM çalışıyor mu artık en son satın almadan çalıştırmanın bi yolu yoktu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jmadden

Burdaki sayfalar hakkında bir yorum yapamıycam ama cydia'dan winterboard programını indirip kurarsan ve gene cydia'da birsürü tema var onları indirerek temanı değiştirebilirsin.Oyunlar için ise cydia'da installous diye bir program olması lazım onu indirip kurarsa appstore'dan beğendiğin uygulamaları ücretli yada ücretsiz installous'ta aratıp bulup yükliyebilirsin.

Sağol dostum teşekkür ederim. Herhalde bu "Cydia" ve "installous" ile Ipod çağ atladı. Ben Ipod'umu aldıktan sonra hiç bir şey yapmadan taa 2007 yılından 2009'a kadar ki dönemi okuyarak geçtim ve bir sürü bölümü bir txt dosyasına copy paste yaptım belki ileride başıma gelir diye. Nerdeyse hiç bir şeye gerek kalmamış bu iki program bütün işi Ipod üzerinden yaptırıyor.

Herkese selam ve saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: jmadden
    BeejiveIM çalışıyor mu artık en son satın almadan çalıştırmanın bi yolu yoktu?

BeejiveIM hep çalışıyordu. PM attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 22 Haziran 2009; 0:31:26 >
  • işi bilen arkadaşlar:) cydia dan istallousu yüklerken kurulumun sonlarına doğru bu hatayı alıyorum ''couldn't configure pre-depend dpkg for ncurses probably a dependency cycle'' ne yapmam gerek. yada şöyle diyim.uygulamaları pc imden ipoduma atmak için en kolay yol hangisidir?
  • selamlar ya ben yazıdaki gibi 1.1.4 firmware'i yükledim ama jb yapamıyorum ziphone görmüyor cihazı ne yapabilirim çıldırıcam :(
    yardımcı olursanız sewinirim şimdiden teşekkürler :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkjudas

selamlar ya ben yazıdaki gibi 1.1.4 firmware'i yükledim ama jb yapamıyorum ziphone görmüyor cihazı ne yapabilirim çıldırıcam :(
    yardımcı olursanız sewinirim şimdiden teşekkürler :)

3.0'ı yükle. 1.1.4 ile yeni uygulamaları çalıştıramazsın.
  • selamlar. ipod touch 2g. 8gb ım var 2.2.1 fw li jb liydi ancak ipod touch ayarlarda ipod u sil dedim ve şu an rengarenk elma resmi çıkıyor bi süre o duruyor sonra beyaz bi ekran geliyor ve sonra yine regarenk elma geliyor. yardım lütfen normal çalışsın yeter
  • DFU moda alıp Restora yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

DFU moda alıp Restora yap.

oh teşekkürler halloldu
  • hiç yapma 3 jailbreak henüz doğru düzgün uygulama yüklenmiyor. ama illa msn kuracam diosan o ayrı
  • Arkadaşlar ipod sürümü 2.1.4 nasıl jailbreak yapabilirim bu sürüme?

Anlatan bir kaynak var mı?
  • 2.1.4 diye bir sürüm duymadım. Ama Quickpwn programını bir dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobayakawa -- 8 Ağustos 2009; 15:57:49 >
  • arkadaşlar 2.2.1 sürüme ait touchım var, ama vista kullanıyorum bitürlü jb yapamadım...

gerekli olan program linklerini aktarırsanız sevinirim teşekkürler...
  • slm arkadaşlar ben daha once 2.2.1 Ipod touch kullanıyordum Jb da yapmıştım geçen gun 3.0 a yükselttim şimdi tekrar Jb yapmak istiyorum fakat bazı arkadaşlar iyi degil fln demiş ne gıbı kotuluklerı var. ben Jb ı sadece tema indirmek için kullanıyordum fazla işime yaramıyodu bide Jb varken sankı şarj ı daha fazla gidiyomuş gibiydi şimdi Jb yok daha cabuk bitiyo Jb dan olabılırmı ? ve Jb la tema dan başka ne faydaları var ben fazla bişey bulamadım oyun fln.

Tşk.
  • Arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz?

Ben şimdi jailbreak yaptım rednow ile sürümüm 3.0.

Cydia yüklendi. Peki ben ilk sayfada verilen uygulamaları veya diper uygulamaları nasıl yükleyeceğim? Installer denen program mı gerekiyor illa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sfred -- 9 Ağustos 2009; 18:49:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sfred

Arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz?

Ben şimdi jailbreak yaptım rednow ile sürümüm 3.0.

Cydia yüklendi. Peki ben ilk sayfada verilen uygulamaları veya diper uygulamaları nasıl yükleyeceğim? Installer denen program mı gerekiyor illa ?

Cydiadan AppSync 3.0'ı indir. Sonra PCye indirdiğin uygulamaları iTunesa sürükle bırak ve Sync yap.
  • Hocam şu yukarıdaki arkadaşın dediğinde gerçeklik payı var mı? JB 'in pile bir etkisi var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sfred

Hocam şu yukarıdaki arkadaşın dediğinde gerçeklik payı var mı? JB 'in pile bir etkisi var mı

sanmıyorum. bazı ufak tefek ayarlamalar ( ekran parlaklığı wifi vs. ) yapıldığı zaman tahminimce pil yine aynı şeklide gidecektir. zaten bekleme durumundayken doğru düzgün pil tüketmiyor ipod. ama ipod touch 2 gen. cpu hızı yüksek ve 3 sürümüyle çalışan uygulamalar da muhtemelen daha yüksek cpu hızı ile çalışacağı için belki 3 sürümdeki uygulamalar pili daha çabuk tüketebilir. tabi bu benim yorumum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ak2n

arkadaşlar 2.2.1 sürüme ait touchım var, ama vista kullanıyorum bitürlü jb yapamadım...

gerekli olan program linklerini aktarırsanız sevinirim teşekkürler...

okuduğum kadarıyla vistada herkes sorun yaşıyor. ancak jb yi xp li bir cihazda yaparsanız sorununuz hallolacaktır tahminimce. izmirdeyseniz 5 dk da halledebilirim

3. sürümü yüklemenin tek handikapı şu anda uygulama azlığı. eski ipa oyunlarım 3 sürümünde çalışmadı. yenilerden de kurulmayanlar oldu. bu nedenle tekrar 2 ye döndüm. bunların haricinde. safaride kaydettiğim resimler kaydolmuyordu 3 sürümünde. henüz çok iyi bir 3 jb yok. tavsiyem 2.2.1. iyi günler dilerim.

• merhabalar.
    2.2.1 versiyonunda bir iPod Touch var bende ama bu konulara çok yabancıyım tek istediğim bir kaç oyun ve tema yükleyebilmek. Sanırım Jailbreak yapmam gerekiyor. Basitçe resimli bir anlatım varsa link verebilirmisiniz.
    teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.