Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
623.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk sayfadaki jailbreak için verdiğiniz linkler çalışmıyor
    hep bu konunu 70. sayfasına yönlendiriyor ama orda da alakalı birşey yok?
  • evet bu benımd edıkkatımı cektı.... yenı 2g touch aldım... daha elıme ulasmadı.. gelır gelmez jaılbreak yapacagım.. umarım 2.21 surumu ıle gelır... bı an jb olmaz dıye cok korktum ama bu baslıgı gorunce rahatladım:))99
    quote:

Orijinalden alıntı: eXaLs

ilk sayfadaki jailbreak için verdiğiniz linkler çalışmıyor
    hep bu konunu 70. sayfasına yönlendiriyor ama orda da alakalı birşey yok?
  • beyler ben 2.2.1 jb yapacam fakat ındırdıgım quickfreedom adlı program acılmıyor nedeni nedir acaba
  • .Arkadaşlar burda verdiğiniz programlara baktım ama hata verdi 3.0 v redsnow jb var bana safarideki pdf leri açacak bi program lazım acil ? nerden nasıl bulurm ..

saygılar.
  • selam,

ipod touch 3.0 sürüm için pocket touch var mı? varsa nerede acaba?

not: jb yükledim.
  • ACİL YARDIM LÜTFEN!

sazanlık edip i touch'ıma 3.1.1 sürümünü yükledim. jb falan gitti ve 3.1.1 için bir jb yok henüz normal olarak.

asıl problem şu: 3.0 sürümüne geri dönemiyorum. restore etmeye çalıştığımda "bilinmeyen hata" veriyor. (hata no: 20)

ne yapmalıyım? 3.1.1'de kalıp yeni jb'in çıkmasını beklemek zorunda mıyım ben şimdi?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipodcahili

ACİL YARDIM LÜTFEN!

sazanlık edip i touch'ıma 3.1.1 sürümünü yükledim. jb falan gitti ve 3.1.1 için bir jb yok henüz normal olarak.

asıl problem şu: 3.0 sürümüne geri dönemiyorum. restore etmeye çalıştığımda "bilinmeyen hata" veriyor. (hata no: 20)

ne yapmalıyım? 3.1.1'de kalıp yeni jb'in çıkmasını beklemek zorunda mıyım ben şimdi?!

Direk geçiş yapamazsın 3.0'a, itunes 8.2 yüklemen lazım ve irecovery diye bir program gerekli, anlatımı uzun googleden araştırıp bulabilirsin, 3.1 den 3.0 a downgrade yazarsan çıkar.

• bende ipod touch 2g var 3.0 yüklü.bilgisayarım da windows xp.bana jailbreak bilenler yardım edebilir mi???
    NOLUR YARDIM EDİN ARKADASLAR
  • 3.0 a çevirdim shift + restore ile hiç memnun değilim 2.1 link verebilcek varmı?
  • arkadaslar 3.1.1 için jb çıkıcakmı yakın zamanlarda bilgisi olan varmı..?
    yoksa 3.0a fln geri çeviriim cihazıda yoksa böyle hiç tadı kalmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

3.0 a çevirdim shift + restore ile hiç memnun değilim 2.1 link verebilcek varmı?

alttan ipod touch'ı seçip yandan da firmware'yi seçhttp://www.felixbruns.de/iPod/firmware/index.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

bende ipod touch 2g var 3.0 yüklü.bilgisayarım da windows xp.bana jailbreak bilenler yardım edebilir mi???
    NOLUR YARDIM EDİN ARKADASLAR

http://forum.donanimhaber.com/m_34774208/tm.htm

2. videoyu izle kolayca yapabilirsin ayrıca açıklama olarakta yazdım orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: leylu3006

arkadaslar 3.1.1 için jb çıkıcakmı yakın zamanlarda bilgisi olan varmı..?

JB cikti mi? bilgisi olan var mi? 3.0 a downgrade oldukca zahmetli bir is.. Lütfen yardim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutokiller

quote:

Orijinalden alıntı: leylu3006

arkadaslar 3.1.1 için jb çıkıcakmı yakın zamanlarda bilgisi olan varmı..?

JB cikti mi? bilgisi olan var mi? 3.0 a downgrade oldukca zahmetli bir is.. Lütfen yardim...

dostum downgrade sandıgın kadar zahmetli bir iş değil

bak burda açıkca anlattım ben 5 dk fln sürüyor yapması ilk videoyu izle hatta orda ingilizce anlatım var ilk video linkinin altına yazdıgım 5 maddeyi oku kolayca yaparsın 3.1.1 için jb daha çıkmıcak gibi duruyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeyLu -- 29 Eylül 2009; 0:02:31 >

• arkadaşlar bende yeni ipod touch aldım. 32gblık fw olarak 3.1.1 (7C145) var. şimdi bunu kaça kadar indirmek gerekiyor jb için. 2.2 mi yoksa 2.2.1 mi? yoksa 3.0 mı?

ondan sonra redsn0w bunu indirip jb yapıyorum galiba. anladığım kadarıyla öyle.?

birde mesela benim cihaz 3.1.1 (7C145) ya buna 2G diyor. benim bunu 3.1.1 (7C146) kurunca cihaz 3G mi oluyor. yani burada G dediğimiz nesil olayı değil mi? yani 2G'den 3G'ye geçiş olay sadece fw ile mi oluyormuş.

birde mesela işlemler sırasında kablosuz falan gitti diyelim bir sorun olur mu? yani kurtarılamacak bir hale gelir mi? elektrik gider, kablosuz gider ne biliyim böyle şeyler...?

şimdiden herşey için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent.kirca -- 29 Eylül 2009; 21:22:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent.kirca

arkadaşlar bende yeni ipod touch aldım. 32gblık fw olarak 3.1.1 (7C145) var. şimdi bunu kaça kadar indirmek gerekiyor jb için. 2.2 mi yoksa 2.2.1 mi? yoksa 3.0 mı?

ondan sonra redsn0w bunu indirip jb yapıyorum galiba. anladığım kadarıyla öyle.?

birde mesela benim cihaz 3.1.1 (7C145) ya buna 2G diyor. benim bunu 3.1.1 (7C146) kurunca cihaz 3G mi oluyor. yani burada G dediğimiz nesil olayı değil mi? yani 2G'den 3G'ye geçiş olay sadece fw ile mi oluyormuş.

birde mesela işlemler sırasında kablosuz falan gitti diyelim bir sorun olur mu? yani kurtarılamacak bir hale gelir mi? elektrik gider, kablosuz gider ne biliyim böyle şeyler...?

Cihaz 3G ise fw ile 2G falan olmaz. Zaten 3G ler donanım olarak 2G den ayrılıyor ve 3.1.1 yüklü satılıyor sıfır kutusunda sadece. JB li kullanacaksan 2.2.1 ya da 3.0 olabilir. 3.0 sorunlu biraz. redsn0w 3.0 için geçerli program, 2.2.1 için QuickPwn 2.2.5.2 kullanılıyor. FW yi indirmek için önce FW ile uyumlu iTunes PC de kurulu olmalı. 2.2.1 için iTunes 8.1.1, 3.0 için iTunes 8.2 kullanmalısın.
    Cihaza elektrik kesilmesiyle falan 1 şey olmaz ya da wifi kopmasıyla.
    Bu arada senin cihaz iPod Touch 32 Gb 3G.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 29 Eylül 2009; 21:45:12 >

• quote:

arkadaşlar bende yeni ipod touch aldım. 32gblık fw olarak 3.1.1 (7C145) var. şimdi bunu kaça kadar indirmek gerekiyor jb için. 2.2 mi yoksa 2.2.1 mi? yoksa 3.0 mı?

arkadaşım öncelikle fw ile nesil deişmez o cihazın donanımsal özelliği 3g yada 2g olması
    2g cihazda fw olarak 3.1.1 e uyumlu olan 3.1.1 (7C145) 3g cihazda ise 3.1.1 (7C146)

işlemler sırasındada elktrik fln kesilirse bişey olmaz en kötü downgrade yapamamış olursun baştan başlarsın işleme elktrik gelince
    wifiylede ztn işin yok downgrade yaparken önce indiriosun sonra kuruyorsun...

burdada 3.1.1 den 3.0a downgrade nasıl yapılır 3.0 olan cihaza nasıl jb yapılır açıkça anlattım 15dknı ya alır ya almaz yapması
    hade kolay gele

• benimkinin 3G olduğunu söylüyorsunuz ama ayarlarda hakkında kısmına girince sürüm'ün karşısında 3.1.1 (7C145) yazıyor. aşağıdaki linkten bakınca orada bu sürüm için 2G diyor. ondan biraz kafam karıştı.

http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/

ve haliyle jb li kullanmak istiyorum. başım ağrımaması için hangi sürüm fw ve hangi jb yi kullanacağımı söylerseniz sevinirim.

düzeltme: 3.0 için sorunlu diyorlar. son durum ne şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent.kirca -- 29 Eylül 2009; 22:49:47 >
  • quote:

benimkinin 3G olduğunu söylüyorsunuz ama ayarlarda hakkında kısmına girince sürüm'ün karşısında 3.1.1 (7C145) yazıyor. aşağıdaki linkten bakınca orada bu sürüm için 2G diyor. ondan biraz kafam karıştı.

Bu şekilde yazıyorsa senin cihaz 2G o zaman. Yani 2G 32 Gb cihazı 3.1.1 yükleyerek satmışlar. Nereden aldın? Jelatini açılmamış kutusunda olması lazımdı. Eğer 2G ise 3.1.1 yüklü olamaz. Açılıp tekrar paketlenmiş. Bence bir üçkağıt var bu işte.

• quote:

benimkinin 3G olduğunu söylüyorsunuz ama ayarlarda hakkında kısmına girince sürüm'ün karşısında 3.1.1 (7C145) yazıyor. aşağıdaki linkten bakınca orada bu sürüm için 2G diyor. ondan biraz kafam karıştı.

ve haliyle jb li kullanmak istiyorum. başım ağrımaması için hangi sürüm fw ve hangi jb yi kullanacağımı söylerseniz sevinirim.

düzeltme: 3.0 için sorunlu diyorlar. son durum ne şimdi?

ben 3.0 kullanıyorum ve gayet memnunum 3.1.1 yüklüydü bendede ve fazla bi fark göremedim açıkçası itunesda aplication bölümüne gelince 3.1.1de itocuh içindeki simgelerin yerini deiştirbiliosun mesela orda görebiliosun onu 3.0 da bu yok bide genious mix itouchta gözükmüyor başkada gözle görülür bi fark yok

• 
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.