Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (271. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
623.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MustangGT39

quote:

Orijinalden alıntı: levent.kirca

benimkinin 3G olduğunu söylüyorsunuz ama ayarlarda hakkında kısmına girince sürüm'ün karşısında 3.1.1 (7C145) yazıyor. aşağıdaki linkten bakınca orada bu sürüm için 2G diyor. ondan biraz kafam karıştı.

http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/

Bu şekilde yazıyorsa senin cihaz 2G o zaman. Yani 2G 32 Gb cihazı 3.1.1 yükleyerek satmışlar. Nereden aldın? Jelatini açılmamış kutusunda olması lazımdı. Eğer 2G ise 3.1.1 yüklü olamaz. Açılıp tekrar paketlenmiş. Bence bir üçkağıt var bu işte.

ablam'a aldırmıştım. washington'dan bestbuy'dan almıştı.

apple'a bir mail atsam mı acaba

• Problem satıcıdan kaynaklanıyor bence.
  • arkadaslar dün gece yarısına kadar forumu okudum adımları takip ettimm bu konuda cok yeniyim zatenbenim böyle bi aleti alma planım yoktu ama hediye geldii..
    "benim sürümüm 2.2 2.1 e downgrade mi yapmam gerekiyo.. " ben sürümümün ne oldugunu bile bilmiyorum nası bulucam ve 2.1 mi olması lazım?? sürümümün ne oldugu nası öğrenebilirim bide yardım sever biri olsa bana msnden direk yardımcı olsa burdan bi arkadasla bire konusmamın bir yolu varmı acaba simdi buraya msn de yazılmaz herhlade offf gercekten yardıma ihtiyacım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: hemalihe

arkadaslar dün gece yarısına kadar forumu okudum adımları takip ettimm bu konuda cok yeniyim zatenbenim böyle bi aleti alma planım yoktu ama hediye geldii..
    "benim sürümüm 2.2 2.1 e downgrade mi yapmam gerekiyo.. " ben sürümümün ne oldugunu bile bilmiyorum nası bulucam ve 2.1 mi olması lazım?? sürümümün ne oldugu nası öğrenebilirim bide yardım sever biri olsa bana msnden direk yardımcı olsa burdan bi arkadasla bire konusmamın bir yolu varmı acaba simdi buraya msn de yazılmaz herhlade offf gercekten yardıma ihtiyacım var

Sürümünü, Ayarlar\Genel\Hakkında sekmesinden öğrenebilirsin. Sana yardım etmeye kalksam, daha işinçok başındasın. Forumları iyice oku. Kolay gelsin.
  • saolasın kardes simdii sürümümü öğrenebildim en sonunda tesekkürler biliyorum yolun basındayım daha dün gece gecti alet elime okumaya dewam saolasınn
  • quote:

Orijinalden alıntı: hemalihe

saolasın kardes simdii sürümümü öğrenebildim en sonunda tesekkürler biliyorum yolun basındayım daha dün gece gecti alet elime okumaya dewam saolasınn

arkadasım bak simdi

http://forum.donanimhaber.com/m_34774208/tm.htm

burda 3.1.1den 3.0a downgrade yapmayı ve 3.0ı jb yapmayı acık bi şekilde anlattım hiç bişey bilmesende bunlara bakarak kolayca yapabilirsin
    fw 3.0dan küçüksede fw 3.0a upgrade etmiş olcaksın aynı şekilde videoda anlatıldıgı gibi eğer fw ztn 3.0sa işin dahada kolay sadece jb yapıcaksın onuda 2. videoyu izleyerek yapabilirsin...

kolay gelsin bi dene yapamazsan pm at bana yardımcı olmaya çalışıım...

• arkadaşlar vistada sorun çıkarıyor jb yapmak falan gibi şeyler okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. win7 kullanıyorum. o konuda bir bilginiz var mı?
  • quote:

arkadaşlar vistada sorun çıkarıyor jb yapmak falan gibi şeyler okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. win7 kullanıyorum. o konuda bir bilginiz var mı?

bem vistada yaptım en ufak bi sorun bile cıkarmadı win7yi bilemicem...
  • yapması çok kolay yeterki arkadaşların verdigi onergeleri izleyin

jb yaptıktan sonra cydia programının manage bolumunde source ekleme yeri var

ordan hackulo.us/cydia bu adrese girerek AppSync programını ekleyip kurun

ondan sonra istediginiz programları itunes yada source lar yardımıyla kurun bu kadar basit
  • 2.2.1 ipod touch 2g var nsl jb yapıcam.kaynakları bulamıyorum ilk mesajdan bakıom ama yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugay289

2.2.1 ipod touch 2g var nsl jb yapıcam.kaynakları bulamıyorum ilk mesajdan bakıom ama yok

aynen burda verdigim yöndergeleri izle kolyca halledersin tek fark sen 3.1.1 den downgrade yapmıcaksın 2.2.1den 3.0 a upgrade yapıcaksın ama işlemler aynı...
  • arkadaşlar benim cihaz olmuyor bir türlü ya.

bu linktekileri harfiyen yaptım ama shift+restore kısmında sorun yaşıyorum. firmware uyumlu değil. tanınamadı falan diyor. içindeki fw 3.1.1 32gblık cihaz. win7de 64bit itunes 9'la denedim olmadı. 32bit xp'de itunes 8.2 ile denedim gene aynı hatayı veriyor.

bir fikri olan var mı?
  • quote:

arkadaşlar benim cihaz olmuyor bir türlü ya.

bu linktekileri harfiyen yaptım ama shift+restore kısmında sorun yaşıyorum. firmware uyumlu değil. tanınamadı falan diyor. içindeki fw 3.1.1 32gblık cihaz. win7de 64bit itunes 9'la denedim olmadı. 32bit xp'de itunes 8.2 ile denedim gene aynı hatayı veriyor.

bir fikri olan var mı?

ben vistada itunes 9la yaptım oldu sft+resotre yapınca gözat penceresi acılıyor dimi bi arkadasta acılmıoduda sonra kapatıp tekrar açtı fln çözdü o sorunu eger acılıyorsa pencere dogru fwyi buldugundan emin ol yanlış indirmiş olabilirsin...

• valla herşeyi denedim arkadaşım.

iPod2,1_2.2.1_5H11a_Restore
    iPod2,1_3.0_7A341_Restore

bu ikisinide kabul etmiyor yani.

gözat falan çıkıyor çıktıktan sonra bunu seçiyorum. o zaman uyumlu değil falan diyor işte.

mustang bir pm attı. sanırım haklı. benim cihaz 3g bu fw'ler 2g için. haliyle kabul etmiyor olabilir. ama 3g için 3.0fwsi yok ki o zaman nasıl jb yapacam onu da anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent.kirca -- 4 Ekim 2009; 22:37:58 >
  • 3.1.1 i JB siz kullanmaya devam edeceksin. Takıl böyle biraz, tadını çıkar. Yakında JB de çıkar zaten, o zamana kadar cihaza alışmış olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

3.1.1 i JB siz kullanmaya devam edeceksin. Takıl böyle biraz, tadını çıkar. Yakında JB de çıkar zaten, o zamana kadar cihaza alışmış olursun.

yabancı forumların bazılarında denk geldi. 32gb 3G yi jb yapmışlar. ve burada anlatılan yerleri kaynak gösteriyorlar. fw alınan yerler falan. kafam karıştı doğrusu.

mustang şimdi senin dediğini deniyorum. bakalım görecez hanyayı konyayı...
  • quote:

valla herşeyi denedim arkadaşım.

iPod2,1_2.2.1_5H11a_Restore
    iPod2,1_3.0_7A341_Restore

bu ikisinide kabul etmiyor yani.

gözat falan çıkıyor çıktıktan sonra bunu seçiyorum. o zaman uyumlu değil falan diyor işte.

mustang bir pm attı. sanırım haklı. benim cihaz 3g bu fw'ler 2g için. haliyle kabul etmiyor olabilir. ama 3g için 3.0fwsi yok ki o zaman nasıl jb yapacam onu da anlamadım.

evet sanırım 3g cihazlar için 3.1.1den aşağı fw yok 2ninkide uymuyor bunlara bekliceksin ozamn biraz daha...
  • aynen öyle... jb işleminin bu kadar kolay yapıldığını gördükten sonra yapamamak çok koyuyor insana.
  • Bayadir bu jailbreak isleriyle ugrasmiyorum. Suanda en stabil sekilde hangi surume jb yapiliyor?

Bir de benim ipod suan 1.1.4 e jbli durumda, kac zamandir bu sekilde kullaniyorum. 1.1.4 den hangi surume en stabil sekilde jb yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Bayadir bu jailbreak isleriyle ugrasmiyorum. Suanda en stabil sekilde hangi surume jb yapiliyor?

Bir de benim ipod suan 1.1.4 e jbli durumda, kac zamandir bu sekilde kullaniyorum. 1.1.4 den hangi surume en stabil sekilde jb yapabilirim?

Direk 3.0'a geç bir problem olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.