Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
623.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Bayadir bu jailbreak isleriyle ugrasmiyorum. Suanda en stabil sekilde hangi surume jb yapiliyor?

Bir de benim ipod suan 1.1.4 e jbli durumda, kac zamandir bu sekilde kullaniyorum. 1.1.4 den hangi surume en stabil sekilde jb yapabilirim?

http://forum.donanimhaber.com/m_34774208/tm.htm

verdigim linkte anlattıklarımı harfiyen yap kolayca olacaktır downgrade yazdııma bakma upgradete yapabiliosun

• Suan Amerikdayim ve ipod touc aldim internetde oyun indirdim ama onu touch a yukleyemiyorum ne yapmam lazim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emofelix

Suan Amerikdayim ve ipod touc aldim internetde oyun indirdim ama onu touch a yukleyemiyorum ne yapmam lazim.

Jb yaptın mı?
  • hayir illa jb yapmammi lazim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emofelix

hayir illa jb yapmammi lazim?

Jb yapmadan int.den indirdiğin oyunları atamazın cihaza,illa jb yapmana gerek yok itunes'ten satın da alabilirsin beğendiklerini.
  • Arkadaşlar ben poonyadayım ve buradan ipod touch alacağım sanırım 16 veya 8 gb lık olacak. En son nesil almayı düşünüyorum zaten başka yok sanırım. Yalnız ipod touch konusunda hiç bilgim yok jb yapılıyor mu yapılıyorsa nasıl yapılıyor. jb ne işe yarıyor vs. bu konuda bana bilgi verir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Arkadaşlar ben poonyadayım ve buradan ipod touch alacağım sanırım 16 veya 8 gb lık olacak. En son nesil almayı düşünüyorum zaten başka yok sanırım. Yalnız ipod touch konusunda hiç bilgim yok jb yapılıyor mu yapılıyorsa nasıl yapılıyor. jb ne işe yarıyor vs. bu konuda bana bilgi verir misiniz?

3g alıcaksan(son versiyon) daha JB yapamazsın çünkü 3glerde 3.1.1 fw yüklü ve henüz bunun için jb cıkmadı daha bekleniyor ayrıca 16 yada 8gb alcaksan 2g al derim 3g ile arasında hiç bi fark olmadıgı eski 2g cihazlara 3.1.1 fw yüklenip 3g die satıldıgı söyleniyor 32 ve 64 gbta 2g cihaza göre %50 hız farkı vs varmış biraz araştırırsan forumda bulursun 2g alırsan 3.0 yada daha düşük bi FW yükleyerek JB yapabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_34774208/tm.htm

burda detaylıca nasıl yapıldıgını acıkladım...

• %50 hız farkı varsa 2g almayayım o zaman :s

3g 32 gb alayım. en doğrusu bu olmaz mı? yoksa 32 gb 2g ler de 3g ile hız olarak aynı mı? önce bunu çözmem lazım fiyat sorun değl burada uygun fiyatlar.
  • bir de 3g lerde hiçbi şekilde jb olmuyor mu şu an? fw düşürme durumu yok mudur? ne kadar zamandır bekleniyor jb yapılması için? eğer sürecekse elimiz mahkum 2g alacağız :/
  • ya ben cydia'ya verilen adresi yazıorum source ekleme bölümünden did not find repository hatası alıorum?
  • quote:

bir de 3g lerde hiçbi şekilde jb olmuyor mu şu an? fw düşürme durumu yok mudur? ne kadar zamandır bekleniyor jb yapılması için? eğer sürecekse elimiz mahkum 2g alacağız :/

3g 32 gb 2g den hızlı orası kesin...
    3g cihazlarda farklı bi işlemcimi desem ne desem bilmiorum kullandukları için sadece 3.1.1 fW kullanılabiliyor şu anda düşürme yapılamıyor iphonedanda farklı bi işlemciye sahip oldugu için 3g Jb için biraz daha beklemek gerekicek sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: leylu3006

quote:

bir de 3g lerde hiçbi şekilde jb olmuyor mu şu an? fw düşürme durumu yok mudur? ne kadar zamandır bekleniyor jb yapılması için? eğer sürecekse elimiz mahkum 2g alacağız :/

3g cihazlarda farklı bi işlemcimi desem ne desem bilmiorum kullandukları için sadece 3.1.1 fW kullanılabiliyor şu anda düşürme yapılamıyor iphonedanda farklı bi işlemciye sahip oldugu için 3g Jb için biraz daha beklemek gerekicek sanırım

Yazılımla donanımı karıştırma, şuan jb yapılamaması işlemciden kaynaklı değil, yazılımdan kaynaklı 3.1.1 jb çıktığı zaman tüm touch jenerasyonları yükler

• quote:

Orijinalden alıntı: esesli1975

quote:

quote:

Yazılımla donanımı karıştırma, şuan jb yapılamaması işlemciden kaynaklı değil, yazılımdan kaynaklı 3.1.1 jb çıktığı zaman tüm touch jenerasyonları yükler

yükler yüklemesinede işlemci iphonedan farklıymış duyduguma göre aynı jb touch için geçerli olmıcakmış toucha ayrı jb yapmaları gerekiyormuş onunlada ugraşıp yaparlarsa iidir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: esesli1975

quote:

quote:

yükler yüklemesinede işlemci iphonedan farklıymış duyduguma göre aynı jb touch için geçerli olmıcakmış toucha ayrı jb yapmaları gerekiyormuş onunlada ugraşıp yaparlarsa iidir

Arkadaşım iphone'la ne alakası var sadece firmwareler farklıdır, jb yöntemi aynı olur.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesmerist -- 12 Ekim 2009; 20:32:49 >

• Napayım arkadaşlar bekleyeyim mi sizce? Hız farkı çok mu önemli. 2g ler yavaş mı?

kasımın 5-10 u arasında alacağım. o zamana kadar kırılmazsa 2g 16 gb alsam olur mu? 32gb mı alsam yoksa hız farkı varsa. hız farkı yoksa 16 gb yeter bana çünkü.
  • quote:

Napayım arkadaşlar bekleyeyim mi sizce? Hız farkı çok mu önemli. 2g ler yavaş mı?

kasımın 5-10 u arasında alacağım. o zamana kadar kırılmazsa 2g 16 gb alsam olur mu? 32gb mı alsam yoksa hız farkı varsa. hız farkı yoksa 16 gb yeter bana çünkü.

Hız farkı ebette var ama 2g'ler yavaş değil(iphone 3g'den hızlı), her şey bütçeye bağlı, bütçem var dersen tabiki 32gb 3g al en yeni teknoloji çünkü, ama bana kalırsa ufak tefek değişiklikler için hız farkı hariç 3g almaya değmez, al bir 2g 16gb keyfine bak
  • O zaman öyle yapayım. Bütçeden ziyade daha jb yapılamıyor olması düşündürüyor beni. 32 gb 3g ler burada 1100 zloty civarı yani 550 liraya geliyor ve gayet uygun fiyatı. ama jb yapamazsam ne işime yarar o itouch orası da ayrı mesele.

2g 16 gb alayım o zaman sağolun.
  • Arkadaşlar bu jailbreak olayını yapmadan önce son fw yi mi yüklemek gerek? ipodu pc ye bağlyıp update ettikten sonra mı yapacağız? itunes için de böyle bir olay var mı?

bu arada 2g için son fw nedir? ve şu update olayından sonra jailbreak tam olarak nasıl yapılır ilk sayfaya baktım bir şey anlamadım çok fazla detay var ve jb ile ilgili değil sanırım. kısaca anlatırsanız sevinirim hiçbir bilgim yok bu konuda ama öğrendikten sonra çok fena şeyler yapacam bu ipoda. psp nin içini dışını öğrenmiştim sattım gitti ve ipod touch'ta çok acemiyim :)

ekleme: iphone oyunları ve uygulamaları ipod touch'ta çalışıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 14 Ekim 2009; 2:17:35 >
  • quote:

Arkadaşlar bu jailbreak olayını yapmadan önce son fw yi mi yüklemek gerek? ipodu pc ye bağlyıp update ettikten sonra mı yapacağız? itunes için de böyle bir olay var mı?

bu arada 2g için son fw nedir? ve şu update olayından sonra jailbreak tam olarak nasıl yapılır ilk sayfaya baktım bir şey anlamadım çok fazla detay var ve jb ile ilgili değil sanırım. kısaca anlatırsanız sevinirim hiçbir bilgim yok bu konuda ama öğrendikten sonra çok fena şeyler yapacam bu ipoda. psp nin içini dışını öğrenmiştim sattım gitti ve ipod touch'ta çok acemiyim :)

ekleme: iphone oyunları ve uygulamaları ipod touch'ta çalışıyor mu?

Bunları senin araştırman lazım, pm bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: Maqq

ya ben cydia'ya verilen adresi yazıorum source ekleme bölümünden did not find repository hatası alıorum?

merhaba arkadaşlar
    ben de aynen Maqq arkadaş gibi 2g 3.0 fw li touch u jailbreak yaptıkan sonra cydia ya verilen adresi giriyom hata veriyor. nerde yanlış yapıyorum. tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi.
    bir de oyunları vs hangi siteden giripte ücretsiz temin edebiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.