Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (273. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
623.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Maqq

ya ben cydia'ya verilen adresi yazıorum source ekleme bölümünden did not find repository hatası alıorum?

aynı problemi ben de yaşıyorum. bu kısımları daha detaylı anlatabilirmsiniz. birde ücretsiz oyunları hangi siteden nasıl indiriyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drocell

quote:

Orijinalden alıntı: Maqq

ya ben cydia'ya verilen adresi yazıorum source ekleme bölümünden did not find repository hatası alıorum?

merhaba arkadaşlar
    ben de aynen Maqq arkadaş gibi 2g 3.0 fw li touch u jailbreak yaptıkan sonra cydia ya verilen adresi giriyom hata veriyor. nerde yanlış yapıyorum. tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi.
    bir de oyunları vs hangi siteden giripte ücretsiz temin edebiliriz.

hangi adresi yazıyorsunda hata alıyorsun maqq kimbilir nerde yazmış onu bi soleyiver sen adresi

oyun program vs bunlarıdahttp://appulo.us/appdb/ bu adresten indirebilirsin

• İpod touch 3glerdeki işlemci cidden hızlı. Ama bu demek değildir ki 2gler yavaş..3g 8gb larda bu işlemci yok malesef. Birde 3g 32 ve 64gblarda mikrofonlu kulaklık çıkıyor 8gblıkta bu yok.. Tavsiyem paran varsa al 3g 32 gblık. 300 dolardı Apple Storeda
  • iii akmsalar Allah rızası için ipod dan çok ii anlayan her türlü sorununu bilen birisi warsa bana bi msj atsın bugun invisible shield taktım da bi sorunum war sormam lazm ltf bilenler bi msj atıp ulassın bana şimdiden tsk ederim ii aksamlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurush

iii akmsalar Allah rızası için ipod dan çok ii anlayan her türlü sorununu bilen birisi warsa bana bi msj atsın bugun invisible shield taktım da bi sorunum war sormam lazm ltf bilenler bi msj atıp ulassın bana şimdiden tsk ederim ii aksamlar..

bişey olmazzzzz heycan yapma korkma bukdr korkcaksan neden actın adam açma demesine rağmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: esesli1975

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Arkadaşlar bu jailbreak olayını yapmadan önce son fw yi mi yüklemek gerek? ipodu pc ye bağlyıp update ettikten sonra mı yapacağız? itunes için de böyle bir olay var mı?

bu arada 2g için son fw nedir? ve şu update olayından sonra jailbreak tam olarak nasıl yapılır ilk sayfaya baktım bir şey anlamadım çok fazla detay var ve jb ile ilgili değil sanırım. kısaca anlatırsanız sevinirim hiçbir bilgim yok bu konuda ama öğrendikten sonra çok fena şeyler yapacam bu ipoda. psp nin içini dışını öğrenmiştim sattım gitti ve ipod touch'ta çok acemiyim :)

ekleme: iphone oyunları ve uygulamaları ipod touch'ta çalışıyor mu?

Bunları senin araştırman lazım, pm bakın

sağol hocam verdiğin adreste çok anlaşılır anlatmışlar.

Fakat hala cevabını bulamadığım bir kaç soru var.

1. ipod touch 2g'nin en son jailbrake edilmiş fw'si nedir? 3.0 mı, 3.1.1 mi?
    2. iphone oyunları ipod touch'ta çalışıyor mu?
    3. ipod touch'ı jailbreak ettikten sonra, oyun ve uygulama kurabilmek için illaki wi-fi mi olması gerekiyor? cihazı pc ye bağladığımızda, oyunları ve uygulamaları pc den cihaza atamıyor muyuz? çünkü burada wi-fi yok ve eğer pc den atılmıyorsa yandık demektir. (ayrıca bu da sorunun devamı olsun: ipod touch ı pc ye bağladıktan sonra, pc aracılığıyla ipod touch'tan nete bağlanabiliyor muyuz?)
    4. soru pm ile geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 15 Ekim 2009; 10:42:49 >

• 1. Şuan 3.1.2 fw'nin jb mevcut fakat yeni olduğu için kurulumda ufak tefek sorunlar var tavsiyem 3.0 jb
    2. Iphone ve itouch'un işletim sistemleri aynı olduğu için oyun uyg.lar ortaktır.
    3. Wifi tek seferlik lazım, ondan sonra oyun uyg.ları bilgisayardan ipod'a itunesle atabilirsin. Wifi olmadan itouch üzerinden nete bağlanamazsın.
    4. Cevapladım.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesmerist -- 15 Ekim 2009; 13:20:42 >
  • quote:

1. Şuan 3.1.2 fw'nin jb mevcut fakat yeni olduğu için kurulumda ufak tefek sorunlar var tavsiyem 3.0 jb
    2. Iphone ve itouch'un işletim sistemleri aynı olduğu için oyun uyg.lar ortaktır.
    3. Wifi tek seferlik lazım, ondan sonra oyun uyg.ları bilgisayardan ipod'a itunesle atabilirsin. Wifi olmadan itouch üzerinden nete bağlanamazsın.
    4. Cevapladım.

hocam peki wifi neden tek seferlik lazım bu kafamı karıştırdı? update falan mı yapıyor wifi ile nedir?

pm için çok sağol bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 16 Ekim 2009; 0:13:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

1. Şuan 3.1.2 fw'nin jb mevcut fakat yeni olduğu için kurulumda ufak tefek sorunlar var tavsiyem 3.0 jb
    4. Cevapladım.

hocam peki wifi neden tek seferlik lazım bu kafamı karıştırdı? update falan mı yapıyor wifi ile nedir?

pm için çok sağol bu arada

Cevapladım

• Arkadaşlar 2G ile 3G nin boyutları aynı mı?3G için kılıf alacağımda tüm 2G kılıfları 3G ye olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@ldırg@n

Arkadaşlar 2G ile 3G nin boyutları aynı mı?3G için kılıf alacağımda tüm 2G kılıfları 3G ye olur mu?

Evet olur
  • ARKADAŞLAR BENDE İTOUCH 1G VE 3.0 FİRMWARE yapılı helde..ben restore etmek istiyorum bana işlem sırasını yaza<bilecek varmı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlserkan

ARKADAŞLAR BENDE İTOUCH 1G VE 3.0 FİRMWARE yapılı helde..ben restore etmek istiyorum bana işlem sırasını yaza<bilecek varmı...

http://forum.donanimhaber.com/m_34774208/tm.htm
    oku bu linki kapıcaksın olayı
  • sağol arkadaşım biraz bakayım...
  • amaa burda 2g diyo aynımı ki...

• merhaba,

3.1.2 için ne zaman stabil jb cıkacak acaba.

blackrainin jbsi biraz problemli gibi. makina kapanınca açarken blackrain programı lazım.

acaba tahmini olan veya bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilrmi.

selamlar
  • Birsey sormak istiyorum :

Ben ipod 3g 32gb kullanicisiyim. İpoduma jb yapmak istiyorum ama indirilicek sitede firmware bulamadim acaba daha cikmadimi ?? Bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlserkan

amaa burda 2g diyo aynımı ki...

aynı sadece 2g için deil 1g için olan fwyi indiriceksin...
  • ben 1g ye 3.0 restore yaptım fakat jb yapamıyorum...
    tam yaparken beyaz ve sona siyah ekrana dönüyor ve done diyor..ama hala uygulama yüklemyemiyorum...
    uploading ramdisk felan da demiyor..sadece waiting reboot ve done...
  • niye yardım eden yok.
  • 
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.