Başka ikisini de kullanmış biri yok mu? jb'li 3.1.2 mi kullanalım, jb'li 2.2.1 mi?
arkadaşlar ben ipod touch 8gb aldım yeni.ama ben buna uygulama yükleyemiyorum.oyunu indiriyorum appstoredan hepsini işaretliyorum apply yapıyorum ama ıpodda cıkmıyo oyun .acaba ipoddamı sorun var biri bana yapdımcı olursa seviririm,
Arkadaşlar pil simgesinin yanına yüzdelik pil gösterimi olabiliyor mu iPod Touch 3G de?iPhone 3Gs deki gibi.
arkadaşlar merabalar iyi bayramlar touch 2g 8g sahıbı oldum bugun app surumu 2.2.1 yukseltmek istemıyorum sadece bu surumu jailbreak kullanarak kırmak istıyorum 98 sayfa okuyarak ogrenebılırsın dıyebılırsınız askerım suan zamanım yok kısa öz sekılde neler yapmam lazım yardımcı olabılırsınız bıde surumu 3.0 yukseltmek içinde para istıyor 2 surumu ile 3 surumu arasında cok surum fark varmı tekrar hayırlı bayramlar
quote:
Orijinalden alıntı: hardmantr
arkadaşlar merabalar iyi bayramlar touch 2g 8g sahıbı oldum bugun app surumu 2.2.1 yukseltmek istemıyorum sadece bu surumu jailbreak kullanarak kırmak istıyorum 98 sayfa okuyarak ogrenebılırsın dıyebılırsınız askerım suan zamanım yok kısa öz sekılde neler yapmam lazım yardımcı olabılırsınız bıde surumu 3.0 yukseltmek içinde para istıyor 2 surumu ile 3 surumu arasında cok surum fark varmı tekrar hayırlı bayramlar
Arkadaşlar pil simgesinin yanına yüzdelik pil gösterimi olabiliyor mu iPod Touch 3G de?iPhone 3Gs deki gibi.
3G kullanmadığım için onda çalılıyor mu bilemeyeceğim ama sbsettings in ayarlarında var.Ordan yapabilirsin.
Merhaba arkadaşlar bende ipod touch almayı düşünüyorum. Bide ingilizce sözlük almak istiyordum ama ipod touch'da türkçe ingilizce, ingilizce türkçe sözlük varmış galiba bu nasıl oluyor. O sözlüğü kullananlar varmı? Sözlüge eklemeler yapılabiliyormu veya kapasitesi ne kadar? Arkadaşlar bide nasıl bi ipod alayım kapasite olarak jenarasyon olarak vede garantili mi garantisiz mi bu konularda yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
Not: Ben 8gb'lık 3g olan touch'dan almayı düşünüyordum vatanda 444TL olarak görmüştüm buna göre de yorum yaparsanız memnun olurum.
up
helpp
quote:
Orijinalden alıntı: FaT@L1Ty
quote:
Orijinalden alıntı: S@ldırg@n
3G kullanmadığım için onda çalılıyor mu bilemeyeceğim ama sbsettings in ayarlarında var.Ordan yapabilirsin.
Biliyorum Sbsettings de yapılıyordu ama orjinalinde var mı onu merak ediyorum.
arkadaslar su jb işini bilen biri tam olarak anlatsada herkes bı rahatlasa..
ipod touch 3g için konusuyorum..elimde 3g 32 gb var jb yapmak ıstıyorum kimi cıkmadı bosa ugrasmayın dıyo..kimi blackrain dıyo..kimi kapayınca gıder dıo kapamaya gerek yok denıyo yada hmen gerı jb yapılıyo denıyo..bunları bılenler dıyenler bıde anlatsada bızde yapsak su alete jb..dısarda sordum adam yaparım 2 3 saat snra gel dedı demın yaptım 3g 32 gb a dedı..demekkı var ama 40 lıra ıstedı herseyıde kurarım dedı..ama bedawa kendımız yapabılmek varken neden 40 lıra verelim..yapan bırı anlatsada yararlansak nasıl olur??
Deneme yanılma. Googla da aratın, 1 sürü site var. Bende iPod Touch yok şu an, olsa yazardım foruma dediğiniz şeyleri. iPod Touch 1G varken çok katkımız oldu foruma. Deneme yanılma ile herşey hallolur. Ben herşeyi o şekilde öğrendim, yazıları okuyun nette. O 40 Tl ye yapan adama da benden selam söyleyin, o anlar.
ipod touch'da wedict kullanımı nasıl arkadaşlar işe yarıyor mu? bi elektronik sözlüğün yerini tutarmı sizce?
winterboard programını cydiadan indirmek yerine internetten indirdim ancak 4 5 adet dosya var içeriğinde. nereye atmam lazım bunu browserdan???
quote:
Orijinalden alıntı: warcraftx
ipod touch'da wedict kullanımı nasıl arkadaşlar işe yarıyor mu? bi elektronik sözlüğün yerini tutarmı sizce?
nasıl menunmusunuz biraz bahsedermisiniz? ben ona göre sözlük almayı düşünüyorum. beni tatmin ederse ipod alacagım onun sözlüğünü kullanacagım üds kpds için kullanmak istiyorum.
slm arkadaşlar, kernerman english english turkish dictionary var , onu nerden bulabiliriz???
herkese merhabalar yardımcı olursanız sevinirim.. source ekledigimde böyle bir hata veriyor... uzun bir yaz en altta ya ben cydia'ya verilen adresi yazıorum source ekleme bölümünden did not find repository hatası alıorum? neden acaba eksiksiz yazıyorum ama bu yazı çıkıyor..
merhaba ben amerikada yasiyorum benim ipod touchim war 32 gblik 4.nesil oluyormus heralde bestbuydan aldim 3 gun once aldim jail break yaptim cydia yi kurdum ustune instlltions die bsi kurduma ama netice yapamadim yonlendirmenizi bekliyorum
Daha önceleri nasıldı bilmiyorum ama Blackra1n kullanarak jail break amma kolaymış. Çabucak hallettim bir tek Wi-fi olmayınca Cydia yüklemek için Üni'ye gitmem gerekti. Onu yükleyip AppSync'i de kurduktan sonra cillop oldu