Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
623.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öyle bi rum varsa mükemmel ozaman ben denemedim ama yakında deneyeceğim inş.
  • bende ilk o uyarıyı aldıgımda saf gibi restore ettim tabi daha yeniydi onemli seyler yoktu 2.sinde blackrain kullanıp eski haline getirdim
  • Kapatmaya gerek kalmadan jb çıksa harika olacak sabırsızlıkla bekliyorum:)
  • arkadaşlar bendede 3. nesil 32 gb ipod touch var aldığım gün jb yaptım tabi uygulamalar oyunlar derken pil günün ortasında bitmeye yüz tuttu ve cihaz kapandı yeniden açtım ve cihaz çalışmadı bu yüzden ben iphone adaptörü aldım ultracompcat bişey çok küçük. ama jb işlemini iptal ettim bazaen abuk sabuk sebeplerden kapatmanız gerekiyor ve herzaman yanımızda bilgisayar taşıyacak halimiz yok zaten taşımayalaım diye bu cihazı alıyoruz. bence gün ortasında cihazı kapana bilecek ve bilgisayara erişi olmayacak arkadaşlar benim gibi tam jbyii beklesin. çok sinir bozucu bir durum. bu arada switcheasy rebeltouch kılıf aldım çok harika bir koruması var cihazda karizma gözüküyor herkese tavsiyedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swordbroker

arkadaşlar bendede 3. nesil 32 gb ipod touch var aldığım gün jb yaptım tabi uygulamalar oyunlar derken pil günün ortasında bitmeye yüz tuttu ve cihaz kapandı yeniden açtım ve cihaz çalışmadı bu yüzden ben iphone adaptörü aldım ultracompcat bişey çok küçük. ama jb işlemini iptal ettim bazaen abuk sabuk sebeplerden kapatmanız gerekiyor ve herzaman yanımızda bilgisayar taşıyacak halimiz yok zaten taşımayalaım diye bu cihazı alıyoruz. bence gün ortasında cihazı kapana bilecek ve bilgisayara erişi olmayacak arkadaşlar benim gibi tam jbyii beklesin. çok sinir bozucu bir durum. bu arada switcheasy rebeltouch kılıf aldım çok harika bir koruması var cihazda karizma gözüküyor herkese tavsiyedir.

Hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan. Kılıfı nereden ve ne kadara aldığını sorabilir miyim acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: kenai

quote:

Orijinalden alıntı: swordbroker

arkadaşlar bendede 3. nesil 32 gb ipod touch var aldığım gün jb yaptım tabi uygulamalar oyunlar derken pil günün ortasında bitmeye yüz tuttu ve cihaz kapandı yeniden açtım ve cihaz çalışmadı bu yüzden ben iphone adaptörü aldım ultracompcat bişey çok küçük. ama jb işlemini iptal ettim bazaen abuk sabuk sebeplerden kapatmanız gerekiyor ve herzaman yanımızda bilgisayar taşıyacak halimiz yok zaten taşımayalaım diye bu cihazı alıyoruz. bence gün ortasında cihazı kapana bilecek ve bilgisayara erişi olmayacak arkadaşlar benim gibi tam jbyii beklesin. çok sinir bozucu bir durum. bu arada switcheasy rebeltouch kılıf aldım çok harika bir koruması var cihazda karizma gözüküyor herkese tavsiyedir.

Hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan. Kılıfı nereden ve ne kadara aldığını sorabilir miyim acaba.

kardeş elma sepeti.comdan 75 e aldım ultra compact seri adaptörde gitti gidiyor.com dan 45 e aldım adaptör okadar ufakki gelince dalga geçiyolar filan sanıyorsun. ama kılıf harika

• Merhabalar benim ipodumun sürüm kısmında 2.2(5g77) yazıyor ben bunu app açılan sürümlere çıkarmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun
  • yaa benim itouch ın versiyonu 2G 2.1.1 (5F138) bunu jailbreak yapmam için anladığım kadarıyla ilk versiyon düşürmem gerekio denilenleri de yaptm indirdm eski versiyonu 1G 2.1 (5F137) snra bunu itunes la attm ipoda ama olmuo bi yardm eder misiniz hep aynı seyi dio , herhlde yanlış versiyonu indirdm ve ona çeviirmeye çalısıyorm . hngi versyonu indirip kurmalıyım ?????
  • 2g alete 1g firmware kurmaya calışmışsın. 2g için olanını yukle.
  • zatn bnm 2G en düşük olanı daha düşük 2G yok ki 1G ye düşüo benimkinden sonra yani bn o kadarını bulabildm yani tam indirmem gereken versiyonun adını verirsen daha iyi olur
  • 1G iPod Touch ile 2G iPod Touch için aynı FW olsa bile dosyalar farklıdır.
    Uyumlu iTunes, orjinal FW ve JB yapmak için uyumlu program gerekir.
  • yani kısacası benin neyi indirip kurmam gerikiyoo biri bana onu söleyebilir mi?
  • Orjinal FW dosyası lazım.
    Uyumlu iTunes lazım.
    JB yapmak için uyumlu program gerekir.
    Bu 3 ü olmadan, olmaz.
  • arkadaşlar 1 sene önce 1.nesil ipod touch getirtmiştim taylanddan jb falan yoktu şimdi yapmaya karar verdim ama bu konuda çok çok acemiyim.versiyonum 1.1.5(4b1) nasıl yapmam gerek biri yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert.1907

arkadaşlar 1 sene önce 1.nesil ipod touch getirtmiştim taylanddan jb falan yoktu şimdi yapmaya karar verdim ama bu konuda çok çok acemiyim.versiyonum 1.1.5(4b1) nasıl yapmam gerek biri yardımcı olabilir mi?

bilen yok mu çok araştırdım 1.1.5 için bir jb cevabı bulamadım
  • Bence JB li 2.2.1 kullanın, gayet stabildi.
    1.1.5 baya eski ve eksikleri çoktur, uyumlu uygulama zor bulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Bence JB li 2.2.1 kullanın, gayet stabildi.
    1.1.5 baya eski ve eksikleri çoktur, uyumlu uygulama zor bulursunuz.

nelerden başlamalı, nasıl yapmalıyım?
  • Bence 3.1 sürümünü kullanabilirsin.Warez sitelerinde ipod touch 3.1 firmware diye ara.200 küsur mb bişeydi indir onu. Cihazı usb kablo ile pc ye bağla.http://www.blackra1n.com adresinden işletim sistemine göre olan programı indir. iTunes ı aç ve ardından blackra1n programını çalıştır. Cihaz yeniden başlayıncaya kadar bekle.
    Açılınca ana sayfada blackra1n diye bir program çıkacak.Onu aç ve Cydia'yı kur. Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaT@L1Ty

Bence 3.1 sürümünü kullanabilirsin.Warez sitelerinde ipod touch 3.1 firmware diye ara.200 küsur mb bişeydi indir onu. Cihazı usb kablo ile pc ye bağla.http://www.blackra1n.com adresinden işletim sistemine göre olan programı indir. iTunes ı aç ve ardından blackra1n programını çalıştır. Cihaz yeniden başlayıncaya kadar bekle.
    Açılınca ana sayfada blackra1n diye bir program çıkacak.Onu aç ve Cydia'yı kur. Geçmiş olsun

black i indirdim 3.1.2 firmware iniyor şimdi ama merak ettiğim şarjda problem olur mu?vede Cydia yı kurduktan sonra istediğim anasayfada olan programları kurabilecek miyim?

• Çok fazla oyun oynarsan olur problem
  • 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.