Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
623.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 3.1.3 çıktı daha indirmeyi beceremedim ama haberiniz olsun cihazın güvenlik açıklarını kapatıyormuş. büyük ihtimal apple ın jb için aldığı yeni yöntemidi içeriyordur benim gibi jb yapmayanlar için sorun yok ama yapanlarım şimdilik güncellemeyi kurmaması iyi olur.

bu arada muhakkat biliyorsunuzdur amaben genede söyliyeyim bilmeyenler okurwww.freeappaday.com die bir site ver hergün bir uygulama bedava yayınlanıyor bugüne kadar hep olyun yayınladılar ve gerçekten kaliteli şeyler yayınlıyorlar bilmeyenlere duyurulur.
  • Yükleyen Downgrade yapabilir, sorun olmaz.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.r.duke -- 4 Şubat 2010; 2:37:10 >
  • 3G 3.1.1 SÜRÜMLÜ iPOD TOUCH'A NASIL JAILBREAK YAPABİLİRİM?
  • kardesım ncelıle rahatsız ettıgım ıcın ozur dılerım bende dun kendıme 3g 32 gb aldım ama jb yapmaktan korkuyorum daha dogrusu hıc bı bılgım yok acaba nerden baslamalı bana bı dermısın sen yaptınmı kendıne jb bı zarırını gordunmu ? bı acıklarsan nasıl olcagını cok sevınırım cunku konuda herkes 2.00 jb yı anlatmıs..sımdıden tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerocool16

kardesım ncelıle rahatsız ettıgım ıcın ozur dılerım bende dun kendıme 3g 32 gb aldım ama jb yapmaktan korkuyorum daha dogrusu hıc bı bılgım yok acaba nerden baslamalı bana bı dermısın sen yaptınmı kendıne jb bı zarırını gordunmu ? bı acıklarsan nasıl olcagını cok sevınırım cunku konuda herkes 2.00 jb yı anlatmıs..sımdıden tesekkurler

Arkadaşım öncelikle cihazınız hayırlı olsun.

İlk mesaj sanırım güncellenmiyor. Şu konu var ama eskide kaldı biraz. Gene de aklınıza takılan bazı soruları cevaplayacaktır.
    http://resim.donanimhaber.com/m_27001717/mpage_1/f_/key_//tm.htm#27001717

İsterseniz güncel konular için imzamdaki linkten yararlanabilirsiniz.

• 3g ipod touch 32 gb sıfır ipod touch alacam fwsi 3.1.3 olursa düşürme imkanım var mı 3.1.2 ye
  • Merhabalar...

Büyük bir hevesle bugün iPod Touch 3G 8GB aldım. Biraz cihazla haşır neşir olduktan sonra jailbreak işlerine girişeyim dedim fakathttp://blackra1n.com/ adresindeki malum program ile işlem "wait for reboot" ekranında tıkanıp kalıyor, alet bir türlü yeniden başlamıyor. Dayanamayıp müdahele ettim ve USB kablosunu cihazdan söktüm. Jailbreak olmamıştı...

Bu sefer dehttp://gamertr.wordpress.com/2009/11/04/wifi-kullanmadan-unlock/ adresindeki programı deneyeyim dedim. BlackRain dediğimde program bu sefer de beni itunes'a yönlendiriyor ve restore yapmamı öneriyordu. Bir kaç denemeden sonra en sonunda restore yaptım ve FW 3.1.2 olan cihazımı 3.1.3 'e güncelledim. Gene cihaz wait for reboot ekranında tıkandı. Ben gene dayanamadım ve bu sefer de unlock dedim, bu sefer PC exe hatası verdi...

Beceremedim galiba arkadaşlar, bir el atın=)

• Ipod Touch 1G var bende ve bir zamanlar çok iyi takip ederdim bu konuyu ama zamanla ipodu da kullanmamaya başladım, olaylardan da uzaklaştım. Biraz kurcaladım ve bir şekilde 3.1.3 yaptım ve de JB işlemini hallettim. Eskiden daha kolay şekilde uygulama yükleniyordu ama artık karışık kaldı. Ücretli uygulamaların kırılmış versiyonlarını bulup itunes ile yükleme imkanı varmış. İşte sorum burada başlıyor.

Bu kırılmış uygulamaları nerde bulabilirim ama daha da önemlisi itunes ile 3.1.3 olan bir cihaza nasıl uygunala yükleyebilirim ? Defalarca cevaplanmıştır belki ama biraz baktım bulamadım, okuduklarımı anlayamadım yada...
  • ocağın başında 3g ipod touch aldım. sürümü 3.1.1'idi pek anlamadığım için jb yapmadım. jb yapmak istediğimde 3.1.3 çıkmıştı ve 3.1.2 yükleyemediğim için 3.1.3'e güncelledim. şimdi jb yapmak istiyorum, duyduğum kadarıyla sadece tethered jb yapılıyor ona da razıyım. vista ile redsn0w ile jb yaparken dfu moduna sokuyorum her şeyi yüklüyor fakat bilgisayar jb bitti dediğinde aletin ekranı simsiyah kalıyor. aynı sorunu blackra1n ile yaparken de yaşadım. bizim forumda da vista ile yükleyemeyenler varmış sırf bu iş için xp kurdum sonuç yine aynı. bilgisayarı güvenli moda alırsanız olur yazıyordu bir forumda aldım bu sefer de aleti hiç görmüyor. teşekkürler
  • Arkadaşlar merhaba,
    yeni bir ipod touch 8gb 3.gen. aldım (MC086BT) yazılım sürümü: 3.1.2(7d11)

şimdi forumu inceledim, bu benim modelle ilgili jailbreak ne yapmam lazım bilen arkadaşım varmı acaba,

forumda benim model ile ilgili birşey bulamadım,

ilk 3 yada 4 adımda ne yapmam gerektiğini bana yazarsanız yada yazan bir yer için url verirseniz çok sevinirim,

inanın kayboldum forumda dolaşa dolaşa : )))
  • @aytuga

benim ipod'um da o model. Yani MC ile başlayanlardan. Bu model için henüz tam olarak bir jailbreak yöntemi çıkmamış. Yani Blackrain metoduyla jailbreak yapabiliyorsun ama daha sonra cihazı hiç kapatmaman gerekiyor yoksa yaptığın jailbreak boşa gidiyor. Eğer diyorsan ki ben cihazımı hiç kapatmıyorum o zaman blackrain metoduyla jailbreak yapabilirsin. Onu yapmak da zaten çok basit. Programı indirip tek tuşla yapılabiliyormuş.Google'da arama yaparak bilgi bulabilirsin. Benim bildiklerim bu kadar umarım yardımcı olmuştur...
  • 3.1.3 için jailbreak yapılmıyormu hala
  • beyler bende alıcamda bu 8gb 3g yada 2g olucak ama bu eklentılerın trıcks lerın hepsını yuklucem ve bu eklentılerın toplam boyutu ne kadardır yanı bu eklentılerın hepsını yukledıkten sonra gerıye ne kadar bı yer kalır ?
  • yeni ipod touch 3g aldım.versiyonu sanırım 3.1.2 ...içinde sadece şarkılar ve itunes'dan bazı ücretsiz uygulamalar var.

ücretsiz oyun yüklemek istiyorum.asılna bakarsanız sadece worms oynamak istiyorum.
    jailbreak yapmama gerek var mı?imdat.

bugun akşam üstü izmire gidicem.yardımcı olursanız gidene kadar ayarlasam da yolda sıkılmasam =)
  • Ücretsiz oyun oynamak için hiçbir jb vs. gibi işleme gerek yok tüm ücretsiz oyun program ve uygulamaları ücretsiz itunes hesabınızla indirip cihazınıza kurabilirsiniz.
  • 3.1.3 için jb olmuyor mu hala??
  • tek bi sorum olacak bu alet hakkında, ben bununla bluetooth üzerinden nokia e51 cep telefonuma baglanıp sebeke üzerinden internete gireb,ilirmiyim?
  • arkadaşlar bende 2g ipod touch var ve sürüm 2.2.1, ben bu sürümü 3.1.3 e yükseltmek istiyorum ama apple benden 5 dolar istiyor.
    bende bedava yüklemek için ikaynak adlı siteden uyumlu 3.1.3 sürümünü indirdim ve orda nasıl yükleneceği de yazıyor. sorum şu ki parayla yükseltilen sürüm ile bedava yükseltme arasında bilkom servisinin anlayacağı bir fark var mı? yani özellik olarak bir fark yoktur diye tahmin ediyorum windowsda olduğu gibi ama windowsun nasıl orjinal olmadığı anlaşılıyorsa bir arıza olursa servise götürünce bu da anlaşılıyor mu?
  • Servise götürmeden önce cihazı sıfırlayabiliyorsun, yani kimsenin anlaması mümkün değil, keyfine bak.
  • 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.