Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
623.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SirkeliPiyaz

Servise götürmeden önce cihazı sıfırlayabiliyorsun, yani kimsenin anlaması mümkün değil, keyfine bak.

şöyle bir şey düşündüm mesela cihaz hiç açılmıyor bu yüzden bende sıfırlayamıyorum. bu durumda ne olur?

birde 3.1.3 ü yükledikten sonra restore ettiğimde 2.2.1 e mi döner yoksa 3.1.3 ü tekrar mı yükler?
  • Arkadaşlar Sorum Olacak...
    İpod'umu takiyorum ardindan direk eşzamanli araniyor diyor ardindan ise direk kapaniyor...!!! yani sarki yada video yükleyemiyorum iTunes kullaniyorum söle biside war iTunes'i acinca böle oluyor Onun disinda normal bilgisayarda duruyor Lütfen yardim edin arkadaşlar...!!!
    İpod umu usb girisine ve kendisine takiorum bağlı diyor ardinda eşzamanli araniyor ardindan bağlantı kesiliyor dio ayrica eşzamanli araniyorda cikartmak isterkende iTunes Takiliyor Lütfen Cevap..!!!!
  • Selam . ben cihazımı ilk aldığımda çok kolay jailbreak yapmıştım liberty ile daha sonra itunes ile versiyon güncellemiştim şimdi tekrar 1.4 e döndürdüm fakat bir türlü jailbreak yapamadım jailbreak yaparken kabloyu çıkarıp takıyorum ama kırma moduna girmiyor bir türlü neden olabilir ?
  • 2. el itouch aldım içersinde resimler var silemiyorum. ituneste fotoğraf bölümü yok bu sinir bozucu olaydan nasıl kurtulacağım
  • sdfsdfsdvsd
  • Selamler Arkadaşlar;

ipod touch 2.2.1 i jailbreak yapmam gerekiyor. Bunu hangi yöntemle yapmam daha uygun olur. Deneyin arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum. Forumda birçok yöntem anlatılmış ama ben ilk defa yapacağımdan karar veremedim..

Yardımlarınızı bekliyorum.
  • Arkadaşlar bugün ipod touch 3gen. aldım. Tüm sayfaları şimdilik okuyamadım ancak genel olarak koruyucu film konusunda BSE önerilmiş. Yurtdışından alırken fazladan BSE getirten varsa bana satabilir mi?
  • Cydia üzerinden yeni source eklerken Updating sources açılıyor ve downloading packages bölümünde kalıyor. Nasıl düzeltebilirim
  • Arkadaşlar iPod Touch 2G 3.1.3 firmware sağlam linkini nerde bulabilirim acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bug? -- 23 Mayıs 2010; 1:48:01 >
  • Bende de cydia'da source eklerken "www.repo666.ultrasn0w.com connection refused" hatası veriyor.
    Ne yapmam gerekli?

Arkadaşlar sorun kendiliğinden düzeldi.Sanırım sadece beklemek gerekiyomuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaoTse -- 23 Mayıs 2010; 14:38:03 >
  • ipod touchu hep safe mod yazan seyde kullansak sorun olurmu?
  • Cydiada bı sorunmu var bı şey indirilmiyor
  • benim ipod 2.2 jb'li ama 3.1.3'e update edicem birazdan restore edip nasıl JB yapıcam acaba tekrardan ?

Sorumu değiştiriyorum.

JB yaptım alete 3.1.2 oldu tamam ama cydia'dan installous'u indirdim tamam kullanıyodum zaten biliyorum ama çok yavaş indiriyor internetten bilge çekip ipoda atabileceğim site var mı acaba ? appulo vardı kapandı başka var mı acaba çok yavaş inmiyor öyle. teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholet -- 27 Haziran 2010; 17:30:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wholet

benim ipod 2.2 jb'li ama 3.1.3'e update edicem birazdan restore edip nasıl JB yapıcam acaba tekrardan ?

Sorumu değiştiriyorum.

JB yaptım alete 3.1.2 oldu tamam ama cydia'dan installous'u indirdim tamam kullanıyodum zaten biliyorum ama çok yavaş indiriyor internetten bilge çekip ipoda atabileceğim site var mı acaba ? appulo vardı kapandı başka var mı acaba çok yavaş inmiyor öyle. teşekkürler

apptrackr.org ben oyunları itunesten yüklemiyom. iphone browser ile var/mobile/library/downloads klasörü içine atıyom kuruyom hep böle kullandım daha basitime geliyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

quote:

Orijinalden alıntı: wholet

benim ipod 2.2 jb'li ama 3.1.3'e update edicem birazdan restore edip nasıl JB yapıcam acaba tekrardan ?

Sorumu değiştiriyorum.

apptrackr.org ben oyunları itunesten yüklemiyom. iphone browser ile var/mobile/library/downloads klasörü içine atıyom kuruyom hep böle kullandım daha basitime geliyo.

teşekkürler. Bende oradan indiricem artık.

Peki bi değişiklik yapmak gerekiyor mu acaba? Ben ipoddan da indiriyorum app şimdi bilgiden de indiricem ama içine atarken o dosyaya bir değişiklik lazım mı ?

birde bende var/mobile/library/downloads yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholet -- 28 Haziran 2010; 14:22:59 >

• @wholet

Balıklama dalıcam konuya ama kusura bakma. installous bence en iyisi. Ben son hızda indiriyorum hep. Tabi modeme olan uzaklığına bağlı olarak düşerbilir hız. Ayrıca installousun yeni çıkan sürümünde update özelliği de geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobayakawa

@wholet

Balıklama dalıcam konuya ama kusura bakma. installous bence en iyisi. Ben son hızda indiriyorum hep. Tabi modeme olan uzaklığına bağlı olarak düşerbilir hız. Ayrıca installousun yeni çıkan sürümünde update özelliği de geldi.

evet update özelliği oldukça iyi. Installous kendini aşmış eskisi gibi değil yeni jailbrake yaptım bende eskiden 2.1 JB ile geziyordum hadi bi restore atiim dedim zaten 8 sayfa oöuş gereksiz çalışmayan çok şimdi daha çok memnunum Vallaeskiden bilgdende indirir atar ipoddan da indirirdim ama şimdi bilgisayardan iphone browser vs. atma işi zor geldi bende installous ile devam ediyorum sabah ve öğle saatlerinde modemin dibindeyim ve 100kb ile çekiyorum zaten 1mb internet var Hiç uğraşmicam ipoddan inmdirmeye devam edicem haftaiçi quikneti olan bir yere gidicez orda yardırırım indirmede istediğim oyunları şıp şıp indiririm Teşekkürler.

Installous gerçekten de çok iyi yazmadan edemicem

• yahu millet ben bişi sormak istiyorum JB olayında 2g ipod touch'a yapıldığında yüklü olan apps ve oyunların gitmemesi için bir JB yöntemi var mı,varsa nerden bulurum, link vs. bilen varsa atabilir mi? google'da bakındım ama hiçbir yerde görmedim böyle bir konu,güncel olan bir jb başlığıda yok,hep eski başlıklar,herkes anadan doğma apple kullancıısı gibi,hiçbişi anlamıyorum...
  • Ziphone ile jb yaparken bir problemle karşılaştım.

Elimde 1. nesil 16 gb ipod touch var, ma serisi sanırım. Restore yaptıktan sonra ziphonea girip jailbreake tıkaldım ancak ipodu görmedi, sonra aygıtı recovery moda sokup denediğimde gördü ve jb işlemine başladı. Bittiğinde read/write erişimi açıldı ve installer yüklendi dedi, ama installer çıkmadı. İnternette arattım, do it all seçeneğini kullanınca oluyor diyen birkaç kişiye rastladım, do it all dedim demez olaydım.

İlk önce cihaz jb işlemi sırasında takılıp sürekli aynı satırı tekrarlamaya başladı, resetlemeye çalıştım her açtığıdma yine aynı yerde tıkandı, zar zor dfu moduan sokup itunesten restore eteye çalıştım, onda da itunes store a bağlanamadığından restore işlemi tamamlanamıyor. Kafayı yemek üzereyim, ciddi manada yardıma ihtiyacım var.
  • Şimdi de "the ipod software update server could not be contacted" uyarısı alıyorum.

Güç ve home düğmelerine basılı tutup ekran kararınca güç düğmesini bırakarak itunese tanıtmaya çalıştım ama olmadı. Ne yapabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.