Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (281. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
623.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bn tt den ipod aldım eve bi geldm actım biri kullanmış sonra usb kablosu dagınık neyse onları geçtim sarjı yoktu onuda geçtim actıgımda mekanizmadan bn basmadıgım halde kendi basıyor acayip sinir oldum ios4 ü tekrar yükledim olmadı resetledim olmadı sıfırladım olmadı bilkom a göndericem artık sizin bi tavsiyeniz var mı?
  • arkadaşlar malesef aldığım 3g 32 gb ipod direk ios4'a güncelledim, gün boyu da karıştırıp durdum şu jailbreak olayını en sonunda benim cihaz ve bu versiyona yapılamdığını anladım, neyse beklyeceğiz artık
    merak ettiğim konu elimde ipa uzantılı dosyalar var, zaten makineyi de bu dosyaları kurabilmek için almıştım, anldağım kadarıyla itunes ile kurmak gerekiyor, ama itunes ile kurulum da hata veriyor,
    sorum şu; itunes olmadan ve jailbreak yapmadan elimdeki ipa uzantılı dosyaları ipoda yükleme imkanı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: huskor84

arkadaşlar malesef aldığım 3g 32 gb ipod direk ios4'a güncelledim, gün boyu da karıştırıp durdum şu jailbreak olayını en sonunda benim cihaz ve bu versiyona yapılamdığını anladım, neyse beklyeceğiz artık
    merak ettiğim konu elimde ipa uzantılı dosyalar var, zaten makineyi de bu dosyaları kurabilmek için almıştım, anldağım kadarıyla itunes ile kurmak gerekiyor, ama itunes ile kurulum da hata veriyor,
    sorum şu; itunes olmadan ve jailbreak yapmadan elimdeki ipa uzantılı dosyaları ipoda yükleme imkanı var mı?

hayır yok. 3.1.3 sürümüne düşürürseniz jailbreak yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vulva Kadir

quote:

Orijinalden alıntı: huskor84

arkadaşlar malesef aldığım 3g 32 gb ipod direk ios4'a güncelledim, gün boyu da karıştırıp durdum şu jailbreak olayını en sonunda benim cihaz ve bu versiyona yapılamdığını anladım, neyse beklyeceğiz artık

hayır yok. 3.1.3 sürümüne düşürürseniz jailbreak yapabilirsiniz.

hocam 3.1.3 3.1.3 ye downgrade yapmayı da deniyorum, onu da yapamadım sizin bildiğiniz bir yntem var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huskor84 -- 15 Temmuz 2010; 22:14:02 >

• ..1.1.2 sürümü yüklenmesi bittikten sonra yukarıda bağlantısını verdiğim zip dosyasını sabit diskiniz altında bir yere açın. Ne olur ne olmaz dizin isminde Türkçe karakter ve boşluk olmamasına dikkat edin. (Örneğin C:\jailbreak dizinini kullanabilirsiniz). iPod Touch ayarlar ekranına girin "General -> Auto-Lock" seçeneğini "Never" yapın.İndirdiğiniz dosyaların olduğu dizine girin ve windows.bat dosyasına çift tıklayın. (Mac kullanıcıları .jar dosyasını çalıştırın)....

Dostum buradaki koyu harfle belirttiğim İpod Touch ayarlar ekranı derken bu ayarlar ekranına bilgisayardan mı giriyoruz yoksa ipod'dan mı giriyoruz??BU işlerde biraz yeniyim de anlatırsan sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronarda -- 20 Temmuz 2010; 18:27:54 >
  • TT den alma 8GB MC sürümlü ipod touchum var. Versiyon 3.1.2. Bir türlü bu sürüm için jb bulamadım yardım ederseniz sevinirim :)
  • hocam önce netten 3.1.3 ü indir (200 küsür mb) sonra cihazı dfu moduna sok 3.1.3 ü yükle ardında sprintle jble inan çok kolay bu yöntem ama senini ttnetten alma belki birşeyler olur bilemem kesin bilen birilerine daha sor bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert.1907 -- 28 Temmuz 2010; 21:20:12 >
  • Merhaba arkadaşlar benim apple ipod touch 4.0 kurulu geldi ben nasıl jb yapabilirim teşekkürler.. Cihaz apple sorgusunda 2g diyor ama mc kodlu nasil oluyor bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deniz -- 1 Ağustos 2010; 12:46:37 >
  • aynı sorun benm basımdada var 4.0 kurulu geldi jb yapamıorum deli olcam varsa bir yolu anlatırlarsa cok sevincem gercekten
  • arkadaşlar burası inanılmaz yararlı bi paylaşım yeri olmuş

Benim elime itouch 1.1.4 (4A102) geçti de,ilk defa kurcalıyorum onun için çoğu şeyden bişey anlamıyorum!! Baya bi araştırma yaptım ama kafam karıştı

Ben bu aletin sürümünü neye yükseltip nasıl jb atsam bana yardımcı olun lütfen!!!!
  • iyi akşamlar bugun ipod 3g 32gb aldım firmwarei 3.1.3 forumu okudum birazda çok kafam karıştı.. yapmak istediğim şey ios4lü jbli bi ipodum olsun nasıl yaparım çok kısa anlatabilirmisiniz? spirit jailbreakme bi sürü şey var
  • merhabalar bende aldım dün bi tane ve şimdilik jailbreake yapmıcam bütün uygulamaları free olarak indirdim şimdi sormak istediğim şey şu ben itunes da ipod un içindeki itunes da şarkı ve video indirdim ama indirdiklerimi bulamadım nerede acaba bunlar
  • 4 ve 4.0.1 yuklu IPOD VE IPHONE (2g ve 3g cıhazlarda calısır) JAİLBREAK YAPACAKLARIN DİKKATİNE !!!!!!!!! bu kaynaktan yararlanabilirsiniz

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    ======================>DİKKAT<=================================>DİKKAT<=============================
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Y)

http://www.ikaynak.com/forum/14-jailbreak-unlock-yontemleri/16383-jailbreakme-ios-4-0-ios-4-0-1-ipad-3-2-1-jailbreak-tum-cihazlar-icin.html

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ===========================================>DİKKAT<================================================
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Bu jailbreak.me sitesi işe yarar m?
    Cydia ile İnstallous'un farkı nedir?
  • iOS 4.0 ı en kolay jailbreakme ile jailbreak yapabilirsiniz gercekten çok kolay ve kusursuz çalışıyor.
  • arkadaslar yakinda ipod touch 4g'me kavusacagim ama malum 4.1 ile geliyor. sizce 4.1 icin jb cikar mi? cikarsa ne zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

arkadaslar yakinda ipod touch 4g'me kavusacagim ama malum 4.1 ile geliyor. sizce 4.1 icin jb cikar mi? cikarsa ne zaman?

2-3 haftaya çıkar merak etmeyin.Olmadı 4.2 çıkınca kesin çıkar.
  • Arkadaslar 2g 2.2.1 olan ipodu 3.1.3 yapıp jb yapmaya çalıştım 3.1.2 de de 3.1.3 de de 4.0 da da 3002 3004 3194 hataları aldım shift restore da denedim shift update de denedim çeşitli sitelerde yazan su host olayını da yaptım. Bı türlü aldığım hatalar değişmedi. Biseyi eksik yapıyorum ama ne lütfen yardımcı olun arkadaslar
  • Yok mü arkadaslar bİ bilen
  • Kardeş o kodları araştır internetten, benim diyebileceğim birşey yok o kodlara karşı çünkü binlerce kod var öyle.
  • 
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.