3. nesil 8 GB itouch aldım ama, 3.0 versiyonu için JB uygulaması var mı? Sorunsuz olarak çalışan?
arkadaşlar itouch 1.nesil 32 gb war bende, 3.1.2 sürümüne sahibim.acaba jailbreak olayı çıktımı bu sürümün yardımcı olursanız sevinirim
varmış ben denemedim. Fakat cihazı power off yapınca gidiyormuş. Zaten ben de aldığmdan beridir power off yapmıyorum. Standby da duruyor. o yüzden denenebilir.
Arkadaşlar 8GB 3G Ipod Touch siparişi verdim dün. Cihaz ilk geldiğinde şarj olayı nasıl olucak? Bu konuda herkes başka birşey söylüyor. Kafam karıştı. ve versiyon olarak birşey atamam gerekir mi?
Not: Biliyorum bu konu yüzlerce kez sorulmuştur. Ama 91 sayfa yazıyı tek tek okumamı beklemeyin benden. Herkesten özür diliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: KoRn_a
Arkadaşlar 8GB 3G Ipod Touch siparişi verdim dün. Cihaz ilk geldiğinde şarj olayı nasıl olucak? Bu konuda herkes başka birşey söylüyor. Kafam karıştı. ve versiyon olarak birşey atamam gerekir mi?
Not: Biliyorum bu konu yüzlerce kez sorulmuştur. Ama 91 sayfa yazıyı tek tek okumamı beklemeyin benden. Herkesten özür diliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
geldiginde ipodu kurman gerekicek onun için itunes programı lazım kurmak için bilgisayara taktığında ztn şarj olmaya başlıcak dolana kadar bekle hatta alet soguyana kadar bekle garanti olsun şarj olurken ısınıyor malum 91 sayfada okumana gerek yok 5-10 sayfa geriye dogru okursan sorularına yanıt alırsın eski konulara hiç girmene gerek kalmaz iice oku araştır yinede takıldıgın 1 yer olursa cvplanır mutlaka soruların
yav ne karışık işmiş. ipod touch 2G 8GB alete hangi sürüm jailbreak yapmam lazım? ve nasıl?? burda anlatım 2008 yılında yazılmıs. daha neler cıkmıstır sonrasında. biri yardımcı olabilir mi??
quote:
yav ne karışık işmiş. ipod touch 2G 8GB alete hangi sürüm jailbreak yapmam lazım? ve nasıl?? burda anlatım 2008 yılında yazılmıs. daha neler cıkmıstır sonrasında. biri yardımcı olabilir mi??
"blackrain" isimli programı kullanarak, tek tuşla jailbreak yapabilirsin 3.1.2 sürümüne.
quote:
Orijinalden alıntı: SSH
quote:
"blackrain" isimli programı kullanarak, tek tuşla jailbreak yapabilirsin 3.1.2 sürümüne.
hocam daha detaylı anlatabilirmisin? pm falan ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SSH
quote:
hocam daha detaylı anlatabilirmisin? pm falan ?
PM'den gerekli açıklamayı yaptım.
hocam 3.1'e yükselticem update diyorum. learn more/cancel diye bi yer geliyo. learn more dediğimde buy**$ diyor. ücretli yani?
quote:
hocam 3.1'e yükselticem update diyorum. learn more/cancel diye bi yer geliyo. learn more dediğimde buy**$ diyor. ücretli yani?
merhaba, arkadaşlar ben doğubanktan 8gb ipod touch aldım(335) tlye. model numarası olarak A1288 YAZIYOR. ŞİMDİ BU 2G Mİ 3G Mİ? FİYAT İYİ Mİ.... son olarak kılıf , sticker vs ne önerirsiniz... ucuz olursa makbule geçer... teşekkürler...
Ben ipodu 3.0 la jailbreak etmiştim. 3.1.2 ye geçmem için önemli bir sebep var mı? Çünkü bir daha jb yaparsam crackli appler gidecek heralde
quote:
Orijinalden alıntı: YrkndrY
Ben ipodu 3.0 la jailbreak etmiştim. 3.1.2 ye geçmem için önemli bir sebep var mı? Çünkü bir daha jb yaparsam crackli appler gidecek heralde
3.1.2 nin jb i yok zaten. yani jb yapacaksında geçmek istiyorsan deneme bile.
bende 32gb 3G var. ve 3.1.2 var. ama jb yapamıyorum yani.
3.0 versiyonda sarj hızlı gidiyormuş? 2.2.1 versiyon jb'li kullanın diyordu bir kullanıcı. 2.2.1 için nasıl jb yapıcaz? Ve 2.2.1'i nerden bulucaz?
JB yaparken, orjinal FW dosyası PC de olması gerekiyor. PC de FW ile uyumlu iTunes in kurulu olması gerekiyor. FW yi JB yapacak uyumlu QuickPwn ya da redsn0w olması gerekiyor.
Birisi diyor 3.1 sürümüne jailbreak yapılmaz birisi diyor blackrainle çok kolay yapılır. Birisi şu jailbreak işini şuan kullanabileceğimiz en iyi ve en sorunsuz versiyon için anlatabilir mi? O versiyon nedir, hangi programla jailbreak olur en kolay, nerden ne indirmemiz gerekir vs.
quote:
Orijinalden alıntı: mykt
Birisi diyor 3.1 sürümüne jailbreak yapılmaz birisi diyor blackrainle çok kolay yapılır. Birisi şu jailbreak işini şuan kullanabileceğimiz en iyi ve en sorunsuz versiyon için anlatabilir mi? O versiyon nedir, hangi programla jailbreak olur en kolay, nerden ne indirmemiz gerekir vs.
3.1.2 sürümüne blackrain ile çok basit ve sorunsuz bir şekilde jailbreak yapabilirsiniz. Jailbreak'li 3.1.2 sürümünü kullanıyorum ve herhangi bir pil sorunu yaşamıyorum. Gerçi satın aldığımda 3 sürümüyle gelmişti, yani pil konusunda karşılaştırma yapmam pek mümkün değil.