Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (268. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
623.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam dostlar, bugün ipod touch 1g'yi 2.2.1'e upgrade ederken itunes'te hata verdi ve ipod şu an sadece usb kablosu ve itunes simgesi gösteriyor. Ancak her şeyi yapmama rağmen itunes programında recovery çıkmıyor. Sinirden kafamı Monitöre vuruyorum. Lütfen bir yardım edin bir şeyler yapın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue1907

merhaba arkadaşlar.benim bir sorum var.1.1.4 JB'li itouch 1G sahibiyim.Genel olarak çok memnunum fakat forumlarda versiyonu mutlaka arttırın,çok daha iyi söylentilerini okuyorum.Açıkçası beni düşündüren aletteki herşeyin silinecek olması ve tekrardan uğraşmak zorunda kalacak olmam.Versiyonu arttırmam durumunda şuanki versiyona göre ne gibi +lar olacak anlatabilirmisiniz?Bir de 1.1.4te olan herşey en yeni versiyonda da var mı?teşekkürler

1.1.4tekinin kat kat fazlası var 2.2.1de. Zaten yeni uygulamalar 2.0 ve üstü istiyor. Bence fazla nazlanma geç şu 2.2.1e.
  • arkadarşlar belki daha öncede bu soru gelmiştir ama toucha ne gibi programlar yüklenebiliyo..mesela msn yükleyebilirmiyiz???
  • arkadaşlar touchum yakında elimde olacak..bi sorum olacaktı oyunları nasıl indiriyoruz..ayrıca ücretlimi oyunlar????
  • arkadaşlar oyunları nasıl indirmek ücretlimi?? kusura bakmayın belki daha öncede sorulmuştur ama yardımcı olursanız sevinirim..
  • arkadaşlar oyunları nasıl indirmek ücretlimi?? kusura bakmayın belki daha öncede sorulmuştur ama yardımcı olursanız sevinirim..
  • Oyunlar ücretli diğer sorunu diğer mesajlarında cevapladım bir daha bu kadar mesaj atarsan şikayet edeceğim.
  • Selamlar. Benim iPod Touch 1G 2.2.1 e BeejiveIM-v2.1.0 yükledim bağlantıda problem çıktı. Acaba aynı donanım ve yazılımla kullanabilen var mı? Ya da 2.2.1 firewire için kullanılamıyor mu program? İlgilenen arkadaşlar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 20 Mayıs 2009; 15:00:23 >
  • Windows 7 ile itunes bi türlü anlaşamıyorlar.

Bir süredir Windows 7 kullanıyorum. İlk kurduğumda bilgisayar ipod'u tanıdı driverını kurdu itunes gördü senkronize ettim cihazı. Daha sonraki her takışımda yeniden driver istiyor kuramıyordu driverını. Haliyle şarj olmuyordu ve itunes görmüyordu. Driverını tamamen sildim yeniden kurdum. Şimdi bilgisayar görüyor cihazı şarj oluyor ve içinden ekran görüntülerini alabiliyorum harici disk olarak görüyor cihazı.
    Ama Itunes bi türlü görmüyor cihazı. Denemediğim şey kalmadı, iitunes'u sildim yeniden kurdum. Son sürümünü güncelledim sildim yeniden kurdum bana mısın demiyor.
    Ne yapabilirim?

Ipod 1g, 8 gb
  • quote:

Orjinalden alıntı: MustangGT39

Selamlar. Benim iPod Touch 1G 2.2.1 e BeejiveIM-v2.1.0 yükledim bağlantıda problem çıktı. Acaba aynı donanım ve yazılımla kullanabilen var mı? Ya da 2.2.1 firewire için kullanılamıyor mu program? İlgilenen arkadaşlar teşekkürler.

Beejeive cracklenmiş sürümleri engelledi.Ya para verip alıcaksın orjinalini yada sana tavsiyem IM+ diye bir program var onu kur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaT@L1Ty

quote:

Selamlar. Benim iPod Touch 1G 2.2.1 e BeejiveIM-v2.1.0 yükledim bağlantıda problem çıktı. Acaba aynı donanım ve yazılımla kullanabilen var mı? Ya da 2.2.1 firewire için kullanılamıyor mu program? İlgilenen arkadaşlar teşekkürler.

Beejeive cracklenmiş sürümleri engelledi.Ya para verip alıcaksın orjinalini yada sana tavsiyem IM+ diye bir program var onu kur.

Yapabiliyor mu öyle 1 şey? Hayret. Bana yapamazmış gibi geliyor. Varmı acaba aynı sorunu yaşayan arkadaşlar?
  • Sen nasıl bir hata alıyorsun? Ben denediğimde ekranda yeşil bir yazıyla PC LOADED (tam hatırlamıyorum) gibi birşey yazıyordu. Eğer bunu alıyorsan yukarda yazdığım gibi orjinalını alıcaksın.
  • quote:

Sen nasıl bir hata alıyorsun? Ben denediğimde ekranda yeşil bir yazıyla PC LOADED (tam hatırlamıyorum) gibi birşey yazıyordu. Eğer bunu alıyorsan yukarda yazdığım gibi orjinalını alıcaksın.

Aynen dostum. Neyse IM+ indirdim. Onunla idare ederiz. İlgin için teşekkürler, sağolasın.
  • quote:

Sen nasıl bir hata alıyorsun? Ben denediğimde ekranda yeşil bir yazıyla PC LOADED (tam hatırlamıyorum) gibi birşey yazıyordu. Eğer bunu alıyorsan yukarda yazdığım gibi orjinalını alıcaksın.

Selamlar. Ben hallettim. BeejiveIM i full kullanabiliyorum artık.
  • arkadaşlar ipod umu restore ettim dolayısı ile içindeki uygulamalar silindi.şimdi ipod a itunes tan tekrar uygulama yükliip atmaya çalışıyorum ama ipod a aktarılmıyor yüklediğim uygulamalar.itunes ta gözüküyor ama ipod a aktarılmıyor. lütfen bir yardım edebilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: emirburak23

arkadaşlar ipod umu restore ettim dolayısı ile içindeki uygulamalar silindi.şimdi ipod a itunes tan tekrar uygulama yükliip atmaya çalışıyorum ama ipod a aktarılmıyor yüklediğim uygulamalar.itunes ta gözüküyor ama ipod a aktarılmıyor. lütfen bir yardım edebilirmisiniz

Jailbreak yapıp tekrar dene. Jailbreak ten sonra çok kolay 1 şekilde yükleyebilirsin uygulamalarını.
  • Arkadaşlar 8 GB lık İpodTouch kullanıcısıyım ama sürümü 1.1.4 bunu 2.0.1 e çıkarıp jailbreak yapmak istiyorum ama forumda bulamadım yardımcı olurmusunuz? Ayrıca tavsiye edermisiniz yapayımmı teşekkürler....
  • Herkese selam;

Öncellikle paylaşımda emeği geçenlere çok çok teşekkürler...

Ben hiç üşenmeden sıkılmadan şu linki

http://forum.donanimhaber.com/m_19659596/mpage_139/key_/tm.htm

yani 139 sayfayı bir haftada filan okudum, sonra burayı buldum hani "Ya kardeşim hep aynı soruları sormayın,http://forum.donanimhaber.com/......... şu linke bakın." tarzı cevaplardan. Şimdi 134 sayfada burası. Çok iyi hatırlıyorum bu topiği başlatan Sam0 nikli arkadaş razorback nikli arkadaşla yukardaki linkini verdiğim topikte bilgiler çok iç içe girmiş, hiç bir şey anlaşılmıyor, ilk mesajda düzenlenmesi filan vs. konusunda ufak çaplı bir tartışma yaşamıştı. Anladığım kadarıyla kendisi gitmiş bu topiği oluşturmuş. Çok da güzel yapmış, kendisine bir kez daha teşekkürler. Ama ilk sayfadaki verilen "şu konuyla ilgili şurayı tıklayın" cinsinden olan tüm linklerde nerdeyse sayfalar değiştiği için gidilmek istenen yer ile açılan sayfa tutmuyor. Bunun bir çözümü olabilir mi acaba? Mesela şöyle bir formül geliştiren varmı? "Arkadaşım orda sayfa 79 diyorsa linkte sen onun üzerine 10 koy, 89 +- 1 sayfa içinde bulursun, yani 88-89-90ncı sayfalara bir bak." gibi. Yoksa oturup bu 134 sayfayı okumaktan başka bir çare yok mu?

Bu arada benim ilk linkte verilen topikte bir arkadaşın verdiği başka bir sitenin linkinden QuickPwn programıyla 2.2.1 jailbreak'li 8 GB 1G bir Ipodum var. Şimdi yapmak istediğim temalarını değiştirmek yeni app'ları, oyunları filan yüklemek. Ama dediğim gibi ilk sayfadaki linkler başka sayfaları açıyor. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Selamlar, saygılar...

• Burdaki sayfalar hakkında bir yorum yapamıycam ama cydia'dan winterboard programını indirip kurarsan ve gene cydia'da birsürü tema var onları indirerek temanı değiştirebilirsin.Oyunlar için ise cydia'da installous diye bir program olması lazım onu indirip kurarsa appstore'dan beğendiğin uygulamaları ücretli yada ücretsiz installous'ta aratıp bulup yükliyebilirsin.
  • quote:

quote:

Selamlar. Ben hallettim. BeejiveIM i full kullanabiliyorum artık.

İnstalloustan bir sürüm üstünü yükleyin.
  • 
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.