Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (266. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
623.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ipod touch 1. nesil 16 gb kullanıyorum. 3.0 beta firmware yükledim, gerçekten çok güzel olmuş bir iki küçük hata var onlarda tam sürümde düzeltilmiş olacaktır sanıyorum. Hele şu kes-kopyala-yapıştır özelliği harika olmuş, safari ile açtığınız internet sayfalarında da bu özellik çok iyi çalışıyor. Ben 3.0'ı beğendim, bir de jailbreakı çıksa süper olacak..
  • Arkadaşlar merhaba 2.2.1 sürümü için "volume booster" bulabilen birisi var mı acaba ?

Edit:Arkadaşlar biraz önce Cydia'dan "more package sources'lar dan iFoneguide" source ını indirip oradan volume boost 2.2.1 için olanını buldum.Gerçi pek bi fark olmadı gibi ya da bana öyle geliyo şu an.cx300 le deneyemedim daha onla farkı anlayabilirim anca.ilgilenenler burdan indirip deneyebilir !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkangs -- 3 Nisan 2009; 3:48:01 >
  • arkadaşlar benim bilgim olmadığı için soruyorum ufak bir araştırma yaptım ama sağlam sonuç bulamadım arkadaşımın ipod touch 'ı var şuan 1.1.5 firmware yüklü ancak 2.x firmware yüklemek istiyoruz itunes da ücret istiyor ipsw dosyasını indirerek shift+update yaptık hata verdi başka bir yol var mı acaba yoksa eksik yaptığımız bir şey mi var?
  • Shift+restore deneyin bide
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj necmi

Shift+restore deneyin bide

oldu teşekkürler
  • Merhabalar, ipod touch'a sahibim.
    Software Version'u 1.1.5 bunu 2.2.1'e yükseltmek istiyorum bunun için, iPhone1,1_2.2.1_5H11_Restore.ipsw adlı dosyayı ve iPod2,1_2.2.1_5H11a_Restore.ipsw adlı dosyayı indirdim. Itunes'u açıp, restore gelip, shifte basılı tutup, restore bastığımda açılan pencere de, bunlardan herhangi birini seçtiğimde,
    The iPod "alp's iPod" could not be restored because the firmware file is not compatible.
    hatasıyla karşılaşıyorum, ama iPod1,1_1.1.5_4B1_Restore.ipsw adlı dosyayı bu işlemle uyguladığımda herhangi bir hata vermeden, update yapıyor? Sebebi nedir?
    Cevap vericek olan arkadaşlar lütfen Pm atsın.
  • ben jb yaptım installer değil cydia yüklü şimdi ipodda. ama wi-fi bağlantım yok. jailbreakin nimetlerinden faydalanamicak mıyım şimdi ben? wi-fi olmadan ücretli uygulama edinemez miyim internetten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugo01 -- 5 Nisan 2009; 18:35:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alp

Merhabalar, ipod touch'a sahibim.
    Software Version'u 1.1.5 bunu 2.2.1'e yükseltmek istiyorum bunun için, iPhone1,1_2.2.1_5H11_Restore.ipsw adlı dosyayı ve iPod2,1_2.2.1_5H11a_Restore.ipsw adlı dosyayı indirdim. Itunes'u açıp, restore gelip, shifte basılı tutup, restore bastığımda açılan pencere de, bunlardan herhangi birini seçtiğimde,
    The iPod "alp's iPod" could not be restored because the firmware file is not compatible.
    hatasıyla karşılaşıyorum, ama iPod1,1_1.1.5_4B1_Restore.ipsw adlı dosyayı bu işlemle uyguladığımda herhangi bir hata vermeden, update yapıyor? Sebebi nedir?

Vallahi fıttırıcam ya. Dedim acaba versionu 1.1.5 olduğundan mı kaynaklanıyor.
    Sonra düşündüm 1.1.1 yapim diye, 1.1.1'inde ipsw indirdim, ipodda seçiyorum onu, dolmaya başlıyor başta hata yok, sonuna geliyor hata veriyor.

• quote:

hocam sanırım yanlış firmware i indirmişsiniz sizin cihazınız ipod touch ise ipod touch uyumlu firmware i indireceksiniz.aşağıdaki verdiğim siteden seçerek indirebilirsiniz.
    http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/

• quote:

Orjinalden alıntı: emrecelik

quote:

hocam sanırım yanlış firmware i indirmişsiniz sizin cihazınız ipod touch ise ipod touch uyumlu firmware i indireceksiniz.aşağıdaki verdiğim siteden seçerek indirebilirsiniz.

Hocam şimdi dikkat ettim zaten o linkten indirmiştim ama çubuğu indirmemiş aşağıya. Aşağıdaymış Ipod Touch için olanlar. Ben Ipod Touch'ı geçen sene pepsiden kazanmıştım, modeli 1G mi, 2G mi oluyor?
    Peki versionum 1.1.5, indirdiğim ipsw uzantılı dosya 1,1_2.2.1 olsun, ben versionumu downgrade yapıp 1.1.1 yapıcam yoksa direkt yapmanın bir sakıncası var mı?
    Cevabınız içinde teşekkür ederim.

Bir soru daha soracağım;
    Diyelim Jailbreak yaptım, oyunları ve diğer programları ipoda atmak için wireless mı gerekicek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 5 Nisan 2009; 20:57:20 >

• 2.sorunun cevabını bilmiyorum ben de yeni iphone sahibi oldum paso araştırıyorum konuları ancak bugun arkadaşa aynen senin durumunu yaptık onun da 1.1.5 di en son versiyona yükselttik bunun için 2.2.1 olanı indirceksin, senin itouch un 1G uygun olanı indirdikten sonra itunes u açıp bağlayacaksın aleti sonra klavyendeki shift tuşuna basılı tutarak restore u tıklayacaksın dosyanı soracak indirdiğin dosyayı göstereceksin.eğer görmemezlik yaparsa(arkadaşta yaptı) dosyanın uzantısını .ipsw olarak değiştirmen gerekiyor.görünce zaten yüklemeye başlayacak
    kolay gelsin
  • Oyunları,programları vs. istersen direk ipod touch üzerinden indirip kurabilirsin.İstersende bilgisayardan indirip USB üzerinden atabilirsin.
  • quote:

Oyunları,programları vs. istersen direk ipod touch üzerinden indirip kurabilirsin.İstersende bilgisayardan indirip USB üzerinden atabilirsin.

USB'den, Itunesla nasıl atıyoruz?
  • iTunes ile atılmıyor.iPhone Tunnel Suite dı galiba adı.Bu programla .app dosyalarını atıp izinleri ayarladıktan sonra çalıştırabilirsin.Yada ingilizanahtari.com da daha güzel bir program vardı.Biraz ararsan bulabilirsin.
  • Binbir uğraştan sonra, versionu 2.2.1'e yükselttim. Sonra bu version için olan jailbreak programını indirdim, seçiyorum Firmware'ı belli bir süre geçtikten sonra;
    Firmware error string hatasını alıyorum. :(
  • QuickPWN yi güncellemeyi dene.Yabancı bir forumdada çok kişi bu hatayı almış.Bazıları quickpwn nin yeni sürümüyle düzeldiğini yazmış.Yine olmazsa herşeyi baştan indir.
  • quote:

QuickPWN yi güncellemeyi dene.Yabancı bir forumdada çok kişi bu hatayı almış.Bazıları quickpwn nin yeni sürümüyle düzeldiğini yazmış.Yine olmazsa herşeyi baştan indir.

QuickPWN 3.0 betayı indirdim bu seferde başka bir hata verdi. :)
    The IPSW file you selected does not match any firmware version QuickPwn supports. Either the IPSW file is corrupted, or the firmware version is unsportted.
  • Hmm.Emin değilim ama 3.0 sürümü sadece 3.0 ı jailbreak yapmak için olabilir http://quickpwn2-2-1.googlecode.com/files/QuickPwn-225-2.zip bunu indirip bir dene o zaman.
  • Vay be en sonunda başardım, çok teşekkür ederim.
    Kullanma konusunda gittikçe ustalaşıyorum Yarında oyun atmaya bakarım. : )
  • Yine ben.
    Sources bölümüne, cydia.hackulo.us eklemeye çalıştığımda;
    Did not Find Repository
    The indicated repository could not be found. This could be because you are trying to add a legacy Installer repository(the are not supported). Aslo, this interface is only capable of working with exact repository URLs. If you host a repository and are having issues please contact the author of Cydia with any questions you have.
    Hatasıyla karşılaşıyorum. :) Wireless yok.
    Mobile installation'ı adam gibi anlatan bir yer var mı? Mümkünse Türkçe.

Anlamadığım şey bu Mobile Installation ve Applications dosyalarını wireless olmadan yükliyemiyormuyuz?

Evet şimdi dikkat ettim Apple Store'dan indirdiğim free oyunları direkt atabilirken, başka yerlerden indirdiğim oyunları atarken hata veriyor, bu mobile installationla alakalı sanırsam, lütfen biri nasıl kullanıldığını söylesin, illa wireless şart mı, değilse nasıl yükleniyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 7 Nisan 2009; 19:31:42 >

• 
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.