Bildirim
ipod touch kilit sorunu yardımm
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
İlk önerim cihazı bırakın ve sakinleşin. Başka konularla ilgilenin. Daha sonra cihaz elinizde olmadan iyice düşünün Olmazsa;
jb varsa Usb ile cihazı bağla.
Klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster seçeneğini işaretleyin.
ifunbox veya winscp programları aracılığıyla iPod_control klasörüne ulaşmaya çalış.
Dosya içinde "file _locked" isimli dosya olacak. Şu şekilde yeniden adlandır "to _unlocked" ya da sil. Daha sonra güvenli kaldır ve home+power butonuna uzun bas.
Bu yazmış olduklarımı yapıp yapmamak size kalmış zira ben denemedim. Ama şu andaki durumu düşünürsek en kötü ihtimalle cihaza restore atmanız gerekir.
Umarım bu işine yarar. Olmazsa restore yolu. -
quote:
Orijinalden alıntı: sarerer
İlk önerim cihazı bırakın ve sakinleşin. Başka konularla ilgilenin. Daha sonra cihaz elinizde olmadan iyice düşünün Olmazsa;
jb varsa Usb ile cihazı bağla.
Klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster seçeneğini işaretleyin.
ifunbox veya winscp programları aracılığıyla iPod_control klasörüne ulaşmaya çalış.
Dosya içinde "file _locked" isimli dosya olacak. Şu şekilde yeniden adlandır "to _unlocked" ya da sil. Daha sonra güvenli kaldır ve home+power butonuna uzun bas.
Bu yazmış olduklarımı yapıp yapmamak size kalmış zira ben denemedim. Ama şu andaki durumu düşünürsek en kötü ihtimalle cihaza restore atmanız gerekir.
Umarım bu işine yarar. Olmazsa restore yolu.
Bu dediğin yol gerçekte olursa çoğu kişi Restoreden kurtulur...
-
cihazı restore ettim şimdide ekra nda http://images.apple.com/support/ipodtouch/assistant/images/restore/restore_welcome_03152011.jpg bu resim cıkıyor ne yapmam lazm :S
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X