beyler ben 4. nesil touch aldım. ve kulaklıgı şimdiye kadar kullandıgım kulaklıklarla arası uçurum var diyebilicegim cinsten. aslnda gayet memnunumda ama geçen arkadaşta mx serisi sennheiser vardı.onda bi apaçi müziği dinledim.basslar mütişti.çok etkilendim. ben genellikle metal dinleyen biriyimdir. öyle hard metal degil. bu aralar opeth e sardım.ve o grubun şarkılarını tüketmeden daha iyi bi kulaklık tavsiye edebilirmisiniz bana. benim gibi ipod touchın orjinal kulaklıgından başka bir kulaklıga geçipte iyiki geçmişim be. ne malmışım o kadr zaman touchun dandik kulaklıgıyla müzik dinlemişim diyen varsa tavsiyede bulunsun lütfen:) yorumlarınızı bekliyorum kulaklıgın fiyatı önemli bi husustur tabi.ama 80nin üstünde vermem gibime gelio. ama aşırı iyi diosanız.inanılmaz müthiş.uçurum var arada diosanız sınırlarımı zorlayıp 200e kadr çıkablirim
headdirect re0 var 79dolar+kargo ipod kulaklığından üst seviye bi kulaklığa geçmek yerine kademe kademe atlamak daha doğru geliyo bana. http://www.head-direct.com/products.php?p=71 bu olabilir.nuforce ne6 ne7 olabilir tabi kanal içi kullanacağını varsaydım