Şimdi Ara

İpod Touch Sarj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar İpod Touch 4 um sarjı yanlış gosteriyor bunu nasıl düzelltebilirim

uygulamaya girince sarj birden %50 lerden %20 ye dusuyor sonra kapatıp az koyunca %60 gibi gosteriyor

Suan uzerinde İos 6 var

• quote:

Orijinalden alıntı: teknoforum-bs

Arkadaslar İpod Touch 4 um sarjı yanlış gosteriyor bunu nasıl düzelltebilirim

uygulamaya girince sarj birden %50 lerden %20 ye dusuyor sonra kapatıp az koyunca %60 gibi gosteriyor

Suan uzerinde İos 6 var

Cihazını ne kadar süredir kullanıyorsun?
    Sanırım bataryasının ömrü bitmeye yaklaşmış, yanlış gösterdiğine göre. Eğer çok uzun süredir kullanıyorsan ücret karşılığı yeni batarya taktırman gerekebilir :/
  • Battery doctor+ ile bakıyorum pil ömrü 5yıldız dıyo yani tam gösteriyor ama şarjı hem az gidiyor hemde sürekli yanlış gosterıyo uygulamalarda çok azalırken uykuda çok yükseliyor cihazı ikinci el aldım1.5 senelik bir cihazımıs ama satan Peel ile kullanmış DH den biri muhtemelen Peel pilin ömrünü azalttı o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna benzer olay bende de var program güzel dıyor fakat oyun acarsam veya wıfı şarj asırı hızlı tükeniyor bu cıhazların özelliğimi böyle yoksa pil mi gitmiş.. Pil ölmüş ise nerede yaptırabiliriz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

Buna benzer olay bende de var program güzel dıyor fakat oyun acarsam veya wıfı şarj asırı hızlı tükeniyor bu cıhazların özelliğimi böyle yoksa pil mi gitmiş.. Pil ölmüş ise nerede yaptırabiliriz ?

Apple ların bir kere çi açıldım hayr etmiyo pili bitmiş olsada hayatta deiştirmem zaten çin malı takıyolar ide bozup geri veryolar ben deiştirmem
  • quote:

quote:

Buna benzer olay bende de var program güzel dıyor fakat oyun acarsam veya wıfı şarj asırı hızlı tükeniyor bu cıhazların özelliğimi böyle yoksa pil mi gitmiş.. Pil ölmüş ise nerede yaptırabiliriz ?

Apple ların bir kere çi açıldım hayr etmiyo pili bitmiş olsada hayatta deiştirmem zaten çin malı takıyolar ide bozup geri veryolar ben deiştirmem

Bugun farkettim sanirim aldigimdan beri oyndigim oyunlrin ve actigim programlarin hc bri kapanmamis sarj sorunu bundan kaynaklaniyormus galiba

• quote:

quote:

quote:

Bugun farkettim sanirim aldigimdan beri oyndigim oyunlrin ve actigim programlarin hc bri kapanmamis sarj sorunu bundan kaynaklaniyormus galiba

Ben Hep kapatıyorum bununla bir ilgisi yok bence

Cihazını 0 mı aldın ve alalı ne kadar oldu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    iPod Touch 4.Nesıl
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.