Şimdi Ara

iPod Touch Şarj Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün ilk kez iPod umu şarj ettim 3,5 saat falan,, Sonra yarım saat falan müzik dinledim, 20 dakika kadar da Need For Speed Shift oynadım.. Sabah kalktım sarjın 3te 1 i gitmişti, sonra kendiliğinden şarj seviyesinde çok az bir artış oldu..Ama tam dolu göstermedi,, Bütün bu şeyler normal mi sizce?

• Normal dostum. Oyunlar malum tam bir batarya canavarı. Çok kısa süre oynasan bile şarjda hemen azalma gözlemlemek bir hayli mümkün. Özellikle nfs veya gta gibi bol hareketli oyunlarda. Ayrıca batarya süresinde sonradan meydana gelen artış da normal. ipod' un güzel özelliklerinden biri bu. Örneğin wifi açıkken %20 seviyelerinde olan ve gözüken batarya ömrü wifi' yi kapattığında bir miktar artmış gözükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynekm

Normal dostum. Oyunlar malum tam bir batarya canavarı. Çok kısa süre oynasan bile şarjda hemen azalma gözlemlemek bir hayli mümkün. Özellikle nfs veya gta gibi bol hareketli oyunlarda. Ayrıca batarya süresinde sonradan meydana gelen artış da normal. ipod' un güzel özelliklerinden biri bu. Örneğin wifi açıkken %20 seviyelerinde olan ve gözüken batarya ömrü wifi' yi kapattığında bir miktar artmış gözükür
    Peki apple in sitesinde pil ömrü için 30 saate kadar müzik falan diyor, Mümkün mü böyle bir şey

• quote:

Orijinalden alıntı: legolas8

Peki apple in sitesinde pil ömrü için 30 saate kadar müzik falan diyor, Mümkün mü böyle bir şey

Alıntıları Göster
    Açıkcası test etmedim dostum hiç sadece mp3 oynatma süresini ama apple genelde pil ömrü için verdiği değerlerde epey doğrudur Birdahaki şarj edişimden sonra bir test edeyim bari merak ettim bende

• quote:

Açıkcası test etmedim dostum hiç sadece mp3 oynatma süresini ama apple genelde pil ömrü için verdiği değerlerde epey doğrudur Birdahaki şarj edişimden sonra bir test edeyim bari merak ettim bende

Alıntıları Göster
    Peki dostum senin şarj ne kadar gidiyor, Kaç günde bitiriyorsun, Oyun falan oynuyor musun

• quote:

Peki dostum senin şarj ne kadar gidiyor, Kaç günde bitiriyorsun, Oyun falan oynuyor musun

Alıntıları Göster
    valla oyunda oynuyorum müzik ve video da dinliyorum interneti de kullanıyorum. Bütün hepsini ufak ufak ama 4-4 bucuk saat süreyle yapabiliyorum herhalde. Hiç test yapmadığım için net bir rakam veremiyorum malesef. Ama sırf müzik dinlediğimde 2-3 günü buluyor bitmesi ve bu 2-3 gün içerisinde yoğun olarak dinliyorum.

• quote:

valla oyunda oynuyorum müzik ve video da dinliyorum interneti de kullanıyorum. Bütün hepsini ufak ufak ama 4-4 bucuk saat süreyle yapabiliyorum herhalde. Hiç test yapmadığım için net bir rakam veremiyorum malesef. Ama sırf müzik dinlediğimde 2-3 günü buluyor bitmesi ve bu 2-3 gün içerisinde yoğun olarak dinliyorum.

Alıntıları Göster
    Hmm iyiymiş 4 saat falan, Sen oyun oynayınca hemen biraz azalması normal diyorsun ama ben hiç öyle 2-3 gün müzik dinleyebileceğimi sanmıyorum nedense

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP Usb şarj sorunu!!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hmm iyiymiş 4 saat falan, Sen oyun oynayınca hemen biraz azalması normal diyorsun ama ben hiç öyle 2-3 gün müzik dinleyebileceğimi sanmıyorum nedense

Alıntıları Göster
    dostum bir dene bakalım istersen şüphelerin vars açık bırak müzik çalsın sadece arkada. Bütün wifi yi falan kapat bakalım ne kadar gidicek. Ben ekran parlıklığını falan da makul düzeylere getiriyorum bu arada

• quote:

dostum bir dene bakalım istersen şüphelerin vars açık bırak müzik çalsın sadece arkada. Bütün wifi yi falan kapat bakalım ne kadar gidicek. Ben ekran parlıklığını falan da makul düzeylere getiriyorum bu arada

Alıntıları Göster
    Peki bir sorun olursa nolacak? Yarın Bodyguardz falan uygulamayı düşünüyorum.. Servise gönderirsem sorun olur mu?

• quote:

Peki bir sorun olursa nolacak? Yarın Bodyguardz falan uygulamayı düşünüyorum.. Servise gönderirsem sorun olur mu?

Alıntıları Göster
    bodyguardz nedir dostum daha önce duymadım ?
  • quote:

bodyguardz nedir dostum daha önce duymadım ?

Alıntıları Göster
    iPod için şeffaf jelatin koruma,, iPod u çizilmelere karşı koruyor
    http://www.bodyguardz.com/apple-ipod-touch-cases-screen-protectors-covers-shields-skins-films.html
    Burdan daha detaylı öğrenebilirsin dostum, Youtube da videoları vardır ama ben şu an açamıyorum youtube' u

• quote:

http://www.bodyguardz.com/apple-ipod-touch-cases-screen-protectors-covers-shields-skins-films.html
    Burdan daha detaylı öğrenebilirsin dostum, Youtube da videoları vardır ama ben şu an açamıyorum youtube' u

Alıntıları Göster
    Bende kullanıyorum bunlardan. Sadece screen protoector olan tipi var bende. Gerçekten baya önemli. Şu an kullandığımdan önce 2 tane denemiştim ama onlar pek kaliteli değildi. Parmak izi falan herşeyi gösteriyorlardı ama şimdi kullandığım gerçekten kaliteli parmak izi bile tutmuyor hemde çiziklere karşı koruyor ekranı. servise gönderdiğinde sorun olacağını sanmıyorum şahsen. Ayrıca koruyucuyu uyguladıktan sonra çıkarmak çok kolay. İstediğin zaman çıkartabilirsin.

• quote:

Alıntıları Göster
    30 saat demişse 30 saat dinlersin , müzik 1 götürüyorsa oyun 20 götürür yani atmasyon rakam söyledim tabi ama oyun aşırı götürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-815DA1408

30 saat demişse 30 saat dinlersin , müzik 1 götürüyorsa oyun 20 götürür yani atmasyon rakam söyledim tabi ama oyun aşırı götürüyor.

Alıntıları Göster
    Dostum şu an kullandığın Screen Protector hakkında biraz daha bilgi verir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock3699

Evt oyunlar gerçekten kurutuyor şarjımı, NFS de 3 dakikalık bir yarış yapıyorum, Şarj %5 azalıyor
  • quote:

Dostum şu an kullandığın Screen Protector hakkında biraz daha bilgi verir misin?

Benim kullandığım screen protector şu linkteki dostum :

http://www.cygnett.com/products/cases/opticclear_t3.htm#

Türkiye'de bulabilirmisin bilemiyorum dostum ben ingiltere' den aldım çünkü
  • quote:

quote:

Hm bulabilirsem almayı düşünübelirm, tşk

• quote:

quote:

quote:

Hm bulabilirsem almayı düşünübelirm, tşk

Alıntıları Göster
    Sabah iPod un şarjı %70 di,, Açtım müziği bıraktım bir köşeye 8 saat falan oldu, Braz önce baktım %40 olmuş
    Bu normal herhalde, değil mi?

• quote:

Sabah iPod un şarjı %70 di,, Açtım müziği bıraktım bir köşeye 8 saat falan oldu, Braz önce baktım %40 olmuş
    Bu normal herhalde, değil mi?

Alıntıları Göster
    Bence normal dostum. Çok basit hesaptan 8 saatte %30 azalma olmuş dersek %100' ü 26.5 saat falan gider diyebilirz. 30 saatten biraz kısa ama 30 saat zaten ideal vaad edilen süre.
  • quote:

Bence normal dostum. Çok basit hesaptan 8 saatte %30 azalma olmuş dersek %100' ü 26.5 saat falan gider diyebilirz. 30 saatten biraz kısa ama 30 saat zaten ideal vaad edilen süre.

Alıntıları Göster
    Normal galiba, Şarjı boşaltıp tekrar doldurup yine bi test etcem yine de
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.