Şimdi Ara

iPod touch vs. iPhone (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kazim.erdemli

quote:

Orjinalden alıntı: ıspanak

bende arada aklmıştım ipod touch aldım

bana göre

iphone = ipod touch + telefon + gps = herhalukarda 1200 üzeri maliyet

ipod touch 16 gb = 400 arada kalan 800 ytl'lik fark bana telefon ve gps için fazla görüntdüğü için ipod touch aldım.

Şimdilik memnunum

İphone da gps yok ki ipod touch alırsın birde n95 gibi bir cihaz alırsın süper olur

Ayrıca İphone'un kamerası çokda kaliteli değil

• itouch ın boyu iphone a göre biraz daha kısa ve buna bağlı olarak filmi daha küçük göstermiş oluo ve kalite daha düşük
  • ben olsam 2 sene ayrı ayrı para vermek yerine hepsini birarada bulundurur alırım iphoneumu uzun süre kullanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkay23

ben olsam 2 sene ayrı ayrı para vermek yerine hepsini birarada bulundurur alırım iphoneumu uzun süre kullanırım

İkisine ayrı ayrı para veriyorsun ama iphone fiyatını geçmiyor yani 1 iphone alıcağına 1 ipod touch birde n95 al aynı fiyat özellikleri açısından iphone 10 başarlarGPS yok,MMS yok ,Bluetooth yok,kamerası 2 megapiksel vs. daha bir çok özelik yok n95 + ipod touch al aynı fiyat

@Vulture.

İppod touchın ekranı daha kısa ancak daha geniş boy olarak iphonun uzun genişlik olarak touchın bence touchın ekranı film izlemek için daha uygun iphonun uzun ince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurisexygüzel -- 14 Ekim 2008; 16:43:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kazim.erdemli

quote:

Orjinalden alıntı: Knight of Night

quote:

Orjinalden alıntı: MALTERDUNKER

iphoneda 2 mplik kamera var.touchda yok

Eğer sadece bu ise iPhone almaya hiç gerek yok. Biri 1000 YTL diğeri 350 YTL

Hocam bende onu diyorum yani ipod ile iphonun benim bildiğim telefon ve kamera hariç özellikleri aynı gibi yani 1000 ytl ye iphone alıcağıa ipod touch 2nd al geri kalan para ilede i900,n95 8gb,n82,n78 vs. gibi telefonlar alHerkes iphone diye ölüyor o kadar para veriyorlar ve bana göre verildiği paranın kesinlikle hakkını vermiyorlar ama ipod touchlar veriyor

kesinlikle doğru
    iphone alacağına ipod touch al kalan parayla da bi telefon al ipod touch iphone a göre hem daha ince hem de daha güzel görünüyor

• Peki itouch ın 1G si ile 2G si arasındaki farklar nelerdir..
    Bide nette gezinirken iphone la itouch arasında bir fark varmı..Iphone a yüklenebilen uygulamaların hepsi itouch a da yükleniyormu
  • Arkadaşlar asıl konuşulması gereken şu, iphone ve itouch un fiyatını herkes biliyor zaten. benim merak ettim. Wireless özellikleri, yüklenebilir uygulamalar, batarya süresi (itouch daha uzun gider diye düşünüyorum telefon özelliği olmadığından), oyunlar, programla ve buna benzer yazılımsal farklar varmıdır?
    yoksa sadece arkadaşların yukarda söylediği gibi tek fark telefon+kamera+gps özelliğimidir?
  • Tek fark kamera+gps+telefon.Yazılımsal olarak fark yok.Ayrıca yaklaşık 1,5 senelkik konuyu hortlatmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: y_ahmet

Tek fark kamera+gps+telefon.Yazılımsal olarak fark yok.Ayrıca yaklaşık 1,5 senelkik konuyu hortlatmışsın

Hortlatabilir , yeni konu açmasından iyidir , burada başka yorumlarda var 2008 yılına ait.
  • Bende Iphone'la Touch arasında kaldım fakat Touch alacağım galiba. Çünkü telefon olarak N79 var ve özellikleri Iphone'dan çok çok iyi. Touch almak daha mantıklı geldi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.