Şimdi Ara

iPod touch vs. iPhone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakın zamanda iPod touch veya iPhone almak istiyorum. Ama arada çok büyük bir fiyat farkı var. Bu fark nereden kaynaklanıyor? Telefon özelliği dışında bu ikisi arasında nasıl farklılıklar var? Cevabınızı en yakın zamanda bekliyorum. Şimdiden teşekküerler

iPod touch vs. iPhone

• iphoneda 2 mplik kamera var.touchda yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: MALTERDUNKER

iphoneda 2 mplik kamera var.touchda yok

Eğer sadece bu ise iPhone almaya hiç gerek yok. Biri 1000 YTL diğeri 350 YTL
  • quote:

Orjinalden alıntı: Knight of Night

quote:

Hocam bende onu diyorum yani ipod ile iphonun benim bildiğim telefon ve kamera hariç özellikleri aynı gibi yani 1000 ytl ye iphone alıcağıa ipod touch 2nd al geri kalan para ilede i900,n95 8gb,n82,n78 vs. gibi telefonlar alHerkes iphone diye ölüyor o kadar para veriyorlar ve bana göre verildiği paranın kesinlikle hakkını vermiyorlar ama ipod touchlar veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurisexygüzel -- 8 Ekim 2008; 20:39:39 >

• telefon olarak iphone alma
    çünkü beklediğin gibi bi telefon değil
    ipod touch...yakışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fakaz -- 7 Ekim 2008; 22:18:13 >
  • kesinlikle katılıyorum.bende itouch kardeşimd iphone var.kardeşim hergün şarj ediyor.1 günde hem film izleyip,arada nete girip,müzik dinleyip arada telefonla görüşme yapmaya pil dayanmıyor. sırf 5 saat wifii ile nete bağlanınca pil bitiyor.sadece 6 saat film video klip izleyince pil bitiyor.bu arada bunları yaparken telefon modunu disable edemiyosunuz bir de o sarj harcıyor.isterseniz disable yaparsınız ama telefonu kullanmayınca mantığı olmuyor.ben itouchımdan memnunum.
    quote:

Orjinalden alıntı: kazim.erdemli

quote:

quote:

Hocam bende onu diyorum yani ipod ile iphonun benim bildiğim telefon ve kamera hariç özellikleri aynı gibi yani 100 ytl ye iphone alıcağıa ipod touch 2nd al geri kalan para ilede i900,n95 8gb,n82,n78 vs. gibi telefonlar alHerkes iphone diye ölüyor o kadar para veriyorlar ve bana göre verildiği paranın kesinlikle hakkını vermiyorlar ama ipod touchlar veriyor

• Tavsiyeniz için teşekkürler. Bu söylediklerinizi dikkate alacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de ikisi arasında kalmıştım gerçekten de iphone için değmez zaten telefon için cok buyuk bence
  • 350 ytlye nerde hani modeli var? ben de almak istiyorum. iphone almak bana göre gereksiz. bir iphone bir de samsung omnia alınırsa süper olur.
  • Bi aratma yaparsan bir sürü cevap bulursun.
  • 16 gb lık olanını ilk jenerasyon forumda 400'e aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: brky

350 ytlye nerde hani modeli var? ben de almak istiyorum. iphone almak bana göre gereksiz. bir iphone bir de samsung omnia alınırsa süper olur.

ben satıyımm sana kampanyadan kazanmıştım 5 ay kullanıldı temiz...

24 ay garantinin 19 ayı felan kaldı kılıfla kullanmama rağmen hafif çizikler var ..

350 ytl
  • bence iphone
  • quote:

Orjinalden alıntı: SQua

bence iphone

para bolsa bencede iphone
  • Zaten genelde hem İtouch hem de telefon taşıma zahmetine katlanamayanlar İphone'u tercih ediyorlar..

Fakat bence de itouch en iyi seçim.

• quote:

Orjinalden alıntı: kernell

kesinlikle katılıyorum.bende itouch kardeşimd iphone var.kardeşim hergün şarj ediyor.1 günde hem film izleyip,arada nete girip,müzik dinleyip arada telefonla görüşme yapmaya pil dayanmıyor. sırf 5 saat wifii ile nete bağlanınca pil bitiyor.sadece 6 saat film video klip izleyince pil bitiyor.bu arada bunları yaparken telefon modunu disable edemiyosunuz bir de o sarj harcıyor.isterseniz disable yaparsınız ama telefonu kullanmayınca mantığı olmuyor.ben itouchımdan memnunum.
    quote:

Orjinalden alıntı: kazim.erdemli

quote:

quote:

Hocam bende onu diyorum yani ipod ile iphonun benim bildiğim telefon ve kamera hariç özellikleri aynı gibi yani 100 ytl ye iphone alıcağıa ipod touch 2nd al geri kalan para ilede i900,n95 8gb,n82,n78 vs. gibi telefonlar alHerkes iphone diye ölüyor o kadar para veriyorlar ve bana göre verildiği paranın kesinlikle hakkını vermiyorlar ama ipod touchlar veriyor

• 2 side aynı teknolojiye sahip birinin alo demesinden baska extra bi fark bulunmayan cihazlar bunlar.Iphone a verecek paran varsa ıpod touch al kalanını bagıs yap!Aynı ürüne cok para verip gunaha girecegine az para ver bagıs yap sevaba gir
  • bende arada aklmıştım ipod touch aldım

bana göre

iphone = ipod touch + telefon + gps = herhalukarda 1200 üzeri maliyet

ipod touch 16 gb = 400 arada kalan 800 ytl'lik fark bana telefon ve gps için fazla görüntdüğü için ipod touch aldım.

Şimdilik memnunum
  • Bence ihtiyaca ve maddi duruma göre değisir.Eğer telefon ve ipod u ayrı ayrı tasımak zor olur,hem arada fotoğraf falan da cekerim diye düsünüyosan İphone al.Ben zaten telefon ve kameraya cok önem vermem diyosan da ipod touch al.Tabi arada bayağı bir fiyat farkı var bunu da göz önünde bulundur
  • quote:

Orjinalden alıntı: ıspanak

bende arada aklmıştım ipod touch aldım

bana göre

iphone = ipod touch + telefon + gps = herhalukarda 1200 üzeri maliyet

ipod touch 16 gb = 400 arada kalan 800 ytl'lik fark bana telefon ve gps için fazla görüntdüğü için ipod touch aldım.

Şimdilik memnunum

İphone da gps yok ki ipod touch alırsın birde n95 gibi bir cihaz alırsın süper olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.