Şimdi Ara

Ipod touch yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba. Ipod touch almayı düşünüyorum ama ailem sim girişi yok konuşamıyacaksın başka ne yapacaksın diyor. Bende merak etmiyo değilim. oyun dışında Ipod'la ne yapılır bu ilk sorumdu. ikinci sorum daha Ipod'un bi modelinde karar kılmadım. internetten fiyatlarına baktım. her yerde farklı bir fiyat bu fiyatlarını yazarmısınız?

Max bütçem : 500 tl'ye en mantıklı hangi Ipod'u alabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre_Esen

Öncelikle herkese merhaba. Ipod touch almayı düşünüyorum ama ailem sim girişi yok konuşamıyacaksın başka ne yapacaksın diyor. Bende merak etmiyo değilim. oyun dışında Ipod'la ne yapılır bu ilk sorumdu. ikinci sorum daha Ipod'un bi modelinde karar kılmadım. internetten fiyatlarına baktım. her yerde farklı bir fiyat bu fiyatlarını yazarmısınız?

Net'e girmek ve müzik dinlemek için minik bir tablet olarak düşün ipod touch'ı..
    Bence 2 el çok temiz 32 gb 4 nesil bulabilirsin.. Yeni alırsan, satarken çok zarar edersin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre_Esen

Öncelikle herkese merhaba. Ipod touch almayı düşünüyorum ama ailem sim girişi yok konuşamıyacaksın başka ne yapacaksın diyor. Bende merak etmiyo değilim. oyun dışında Ipod'la ne yapılır bu ilk sorumdu. ikinci sorum daha Ipod'un bi modelinde karar kılmadım. internetten fiyatlarına baktım. her yerde farklı bir fiyat bu fiyatlarını yazarmısınız?

sahibinden.com a bazen sıfır iPod Touch 5 32 GB düşüyor arada bir bak derim geçen görmüştüm. 500 TL idi. Hemde Bilkom Garantili. buyur burada var

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-sifir-bu-fiyata-ipod-touch-5.nesil-2-yilda-garantli-118423156/detay7

450 TL ye iPod Touch 4 16 GB var vatan bilgisayarda.

Ama şuan en mantıklısı iPod Touch 5 çünkü hem güncel hemde garantili hemde sıfır...

• özellik olarakda şöyle cevap yazayım.

iPod Touch 4 : 256 MB RAM, Tek çekirdekli A4 işlemci (hızını bilmiyorum), 326 ppi retina ekran, 0.3 Mpx ön kamera (480p), 0.7 Mpx arka kamera (720p HD çekim), 930 mAh batarya, minimum 8 gb hafıza (vatandaki 16 GB), Grafik işlemcisi (bilmiyorum, internette yazmıyor demek ki dandik bişey)

iPod Touch 5 : 512 MB RAM, Çift çekirdek A5 işlemci (800 MHz), 326 ppi retina ekran, 1.2 Mpx ön kamera (720p HD çekim), 5 Mpx arka kamera (1080p Full HD çekim) 1030 mAh batarya, minimum 32 GB hafıza (verdiğim adres deki 32 GB modeli), Grafik işlemcisi: PowerVR SGX543MP2 (iPad mini ile aynı grafik işlemcisi) ve son olara SİRİ özelliği.

iPad Mini : iPod Touch 5 ile aynı farklı yanları: işlemcisi 1 GHz, ekranın boyutu 7.9" olması ve retina ekran olmaması (retinaya kafan çok takılmasın)
  • hmm teşekkür ederim ama sanki bataryayla biraz az değilmi? bide ben bu kadar ucuz sanmıyorudum :) elden almam lazım önerebileceğiniz bir yer varmı ? vatan falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre_Esen -- 20 Mayıs 2013; 12:13:27 >
  • ipod touch ile nette gezip oyun oynayip film izleyip viber gibi uygulamalarlada internetten gorusebilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İPHONE nun konuşma dışındaki hemen hemen tüm özelliklerine sahip bir cihazdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.