Şimdi Ara

İpod Touch4 8GB kulaklık önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, umarım konuyu yanlış yera açmıyorumdur. İpod touch4 8Gb kullanıyorum daha önce kulaklık olarak sennheiser Cx550 kullandım ve bass larından gayet memnundum. Fakat ürün bozuldu ve hemen ardından AKG K319 ladım ve aldığıma alıcağıma pişman oldum. Sennheiseri arar oldum. Şimdi ise Almanyada yaşayan bi tanıdığım vasıtasıyla Almanyadan Sennheiser CX870 (55 €'ya buldum) almayı düşünüyorum. fiyatı da fena değil 150TL yi geçmicek. Acaba diyorum Sennhesier CX870 mi alsam yoksa Bose İE 2 mi?? Sennheiserin TR distribitörü metan la görüştüm ürünün faturası olduğu takdirde TR de garanti kapsamında olduğunu sölediler. Sizce hangi model almalıyım, Sennheiser CX870 mi yoksa Bose İE 2 mi?? Yada tavsiye ettiğiniz başa bi marka ve model varmı.. Ama şu anda şık ve estetik tasarımı ve daha önce kullandığım CX550 ye kıyasla CX870 daha ağır basıyor. ama biliyorum ki forumda bu işin üstatları ve satıcılaı var, sizlerin fikirleri çok önemli. şimdiden teşekkürler cevaplar için...

Veya 100$'a sennheiser cx880 var hangisini önerirsiniz.http://www.accessoryjack.com/sennheiser-cx880-premium-ear-canal-headphone-black.html
    Ve bu accessoryjack sitesi güvenilirmi, daha önce hiç almadım ürün, yani faturalı ve orjinal ürün yolluyolar dğeil mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetCelil -- 24 Ocak 2012; 16:25:12 >

• flood yaptığım için şimdiden özür ama 2 gündür bi allahın kulu yokmu bi fikir verecek :(
  • Almanya'da satılması sahte olabileceği ihtimalini değiştirmez. 150 TL ye bana biraz zor gibi geliyor. Orjinalliğini teyit edin derim. Eğer orjinal ise ve Türkiye'de de garantisi olacaksa güzel seçenek olabilir..
  • Pek bilgim yok fakat ben Cx sınıfı hakkında tavsiye için konu açmıştım ve CX sınıfını önermediler,parasını hak etmez,çok bişey sunmaz ses olarak dediler.Aklında bulunsun.
  • Söylenenlerin ben de arkasındayım. Cx serisinden güzel sonuçlar çıkmaz genelde. Lakin arkadaş cx550 kullanmış ve memnun kalmış. 150 tl'ye orjinal cx870 bulmuş ise ve bulduğu

ürünün garantisi Türkiye'de de olacaksa alınabilir.. Garantisi olmayan yurtdışı ürünleri genelde daha performanslı evet. Fakat zamanında bu garanti olayı benim çok başımı ağrıttı...
  • Arkadaşlar teşekkür ederim cevaplar için geçte olsa :) accessoryjack ten 99,99$ a sennheiser CX 880 aldım :) Cx serileri hakkında herkes bişiler diyor ama şöle söleyim benim kullandığım CX 550 orjinal olmayıp 80-90 liralık çin ürünüydü ve buna rağmen açıldıkça beni mest etmeye yetiyodu.. CX 550 bozulduktan sonra AKG K319 aldım ama bin pişman oldum. Netteki yazılara aldanıp aldım. Ama derim ki, herkesin zevki aynı değil, deneemden almamak gerekir. Ve sennheiserin bu modelinide kullandıktan sonra miadını doldurunca deneyeceğim ürün audio technica olucaktır. Ve ayrıca garanti olayına gelince bizzat METAN ı aradım, dediler ki; faturası olduktan sonra yurt dışı cihazı bile olsa garanti kapsamında dediler. Ve accessoryjack sitesinde sennheiser için 2 yıl garanti yazıyo. Bu da ilgimi çekti. Ayrıca bi kaç forumda okudum, sennheiser kullanıp arızalananlara aynı modeli değil 2-3 model üstünü yollamışlar.. Yani 180Tl ye felan mal oldu bana CX880, ve bence fiyat ve kalite olarak gayet normal. Sizlerin fikirleri neler dir..

• Garanti olayı ile birlikte güzel seçim. Güle güle kullanın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-testers

Garanti olayı ile birlikte güzel seçim. Güle güle kullanın..

teşekkürler kardeşim, bakalım heyecanla gelmesini bekliyorum :) umarım fatura gönderirler :)
  • Fatura gönderirler. Gelmesi de aşağı yukarı 1 haftayı bulur tahminimce..
  • quote:

Fatura gönderirler. Gelmesi de aşağı yukarı 1 haftayı bulur tahminimce..

walla kardeşim daha önce ordan alan bi arkadaşa mesaj attım fatura yollamadılar dedi. Ama onun aldığı ürünü inceledim açıklamalar kısmında 2 yıl garanti yazmıyodu... Yani umarım banada gönderirler, yoksa illaki garanti için bi evrak yollamaları gerekicek sanırım.. Neyse ürün gelsin bakalım ne olucak :)
  • Hayırlı olsun şimdiden. Gelince yorumlarınızı bekleriz
  • quote:

Hayırlı olsun şimdiden. Gelince yorumlarınızı bekleriz

ne demek memnuniyetle :) ama ilk 1-2 hafta anca açılır heralde :) ama kafama takılan bi şey var, AKG hakkında o kadar çok övgü duydum ki anlatamam, ama aldığım AKG K319 un performansı beni AKG den o kadar soğuttu ki.. Acaba modelden kaynaklanan bi sorun mu yoksa benden mi kaynaklanıyo :)
  • Belki aldığın ürün sahte olabilir. Ya da akg k319 "earbud" diye tabir edilen modellerden olduğu için hoşuna gitmemiş olabilir. Normalde akg'nin de çok iddialı ürünleri vardır..
  • quote:

Belki aldığın ürün sahte olabilir. Ya da akg k319 "earbud" diye tabir edilen modellerden olduğu için hoşuna gitmemiş olabilir. Normalde akg'nin de çok iddialı ürünleri vardır..

walla media markt de sahte satıyosa artık bu ülkeden bişi alınmaz :) :) :) walla kanal içi değildi onu biliyorum sadece :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetCelil -- 26 Ocak 2012; 14:55:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.