Şimdi Ara

İpod Touch4 'e altyazılı film yüklemek??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İpod touch4 cihazımdan dizi izlemek istiyorum fakat altyazılı dizileri ne yapmam gerekiyor? altyazıyı içine gömüp mü atmam lazım yoksa altyazı varsa aynı dosya adlı okuyabiliyormu (ayrı programımı olması gerekli ipod'un içinde?)

ipod da izlemeye mpg formatlarını çevirebilecek program var mı?

teşekkürler. Hayırlı forumlar.

• Avplayer film atmada en iyi app
  • oplayer da var. jbsizse cihazın oplayer free hem de ;)
  • Aynı sorun bende de var . Gömüp mü atmalı ?
  • AVPlayer yükleyin, ne çevirme derdi var, ne de altyazi gömme derdi, direk dizilerinizi altyazi dosyaları ile kopyalayip izlemeye başlayın.
  • herkes avplayerı beğeniyor ama mp4 uzantılı videoları bile takılmadan oynatamıyor
    buzz player öneriyorum
  • AVPlayer'ın henuz hic kastıgına sahit olmadım.
  • as
  • Av
  • beyler bu önemli cidden avplayer mı oplayer mı? Hiç çevirme derdi olmadan her çözünürlükte video çalıştırabiliyor mu ikiside? Mvk videolarda kasma derdi varmı?
  • ben oplayer lite kullanıyorum. 720p oynatamiyor mesela. ama benim kanım bu ipod un donanımından kaynaklı bir durum. çünkü mesela benim eski pentium4 3.0 işlemcim bile kaldıramazdı 720p yi. iphone belki kaldırabilir onun işlemci hızı ve rami yüksek sonuçta. lite da filme geçerken wifi yi kapatıyorum böylece reklam derdi de olmuyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinergy_05

ben oplayer lite kullanıyorum. 720p oynatamiyor mesela. ama benim kanım bu ipod un donanımından kaynaklı bir durum. çünkü mesela benim eski pentium4 3.0 işlemcim bile kaldıramazdı 720p yi. iphone belki kaldırabilir onun işlemci hızı ve rami yüksek sonuçta. lite da filme geçerken wifi yi kapatıyorum böylece reklam derdi de olmuyor...

işlemci aynı a4 ama rqm iphoneda 512 ;) şimdi hd film izlenmiyo mu ipodda ? Ya mvk dosyalar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oplayer kesinlikle en iyisi bence. pratik, sade, kullanışlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

quote:

Orijinalden alıntı: sinergy_05

ben oplayer lite kullanıyorum. 720p oynatamiyor mesela. ama benim kanım bu ipod un donanımından kaynaklı bir durum. çünkü mesela benim eski pentium4 3.0 işlemcim bile kaldıramazdı 720p yi. iphone belki kaldırabilir onun işlemci hızı ve rami yüksek sonuçta. lite da filme geçerken wifi yi kapatıyorum böylece reklam derdi de olmuyor...

işlemci aynı a4 ama rqm iphoneda 512 ;) şimdi hd film izlenmiyo mu ipodda ? Ya mvk dosyalar?

işlemci aynı ancak ipod 800 mhz ye indirilmiş hızı fabrika çıkışı. iPhone 1ghz de çalışıyor. bir de ram farkı var. hd film icin en temel iki şey düşük. ben hiç 720p filmi düzgün izleyemedim. ki netbook veya p4 islemci bile açamadığı icin ben pek de sorun etmedim. yani dur bi de av deneyim demedim. ki çalışcağını sanmıyorum zaten. ayrıca mvk değil mkv o

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.