Merhaba DH alemi, Ipod um da Backlight ı açınca ekrandaki yazıların hiç biri gözükmüyor, hiç birşeyy gözükmüyor. Backlight kapalıykende gözükmüyor, ekrana birşey oldu. Zar Zor kontras ı bulabildim settings bölümünden, en alt seviyeye getirdim bi işe yaramadı en üstte de bi işe yaramadı yazılar hala gözükmüyor ve çok sinir bozucu bir durum, kimsenin başına gelmesin ne yapmalıyım bilen varsa teşekkürler..
ipodun orijinalse yani çakma değilse şunu dene:orta tuşa ve menü tuşuna aynı anda bas ve 6 saniye boyunca basılı tut alet kendini resetleyecektir.işe yarayabilir.
iPodun orjinal degil.Çakma markasız bir mp3 calar. iPodda kontrast yoktur.
quote:
Orjinalden alıntı: soulmate
iPodun orjinal degil.Çakma markasız bir mp3 calar. iPodda kontrast yoktur.
Nasıl orjinal değil ya?? Fişi Faturası herşeyi duruyor 2 sene önce Vatan Bilgisayardan alındı Ipod Mini (Yeşil)
quote:
Orjinalden alıntı: efee09
ipodun orijinalse yani çakma değilse şunu dene:orta tuşa ve menü tuşuna aynı anda bas ve 6 saniye boyunca basılı tut alet kendini resetleyecektir.işe yarayabilir.
onunda bi yararı yok, teşekkür ederim.
ben ipoduma neden resim atamıyorum :((((( bi fikri olan varmıı hem normal resim atmak istiyorum hemde album kapagı
ipoda resim ve albüm kapağı atmak için i tunes programnı açıp ayarlardan atabilirsin....