Şimdi Ara

iPod'un Yeni İlacı: SharePod

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPod'a şarkı yüklemek için gerekli olan iTunes'u tatile çıkarmaya hazır mısınız? Ücretsiz ve çok başarılı bir yazılım olan SharePod, kendini yeniledi. İndirin.

Yeni nesil modellerle birlikte kullanıcı sayısı yükselen iPod'ların en sıkıcı yanı, herhangi bir bilgisayardan dosya yükleyememe. Bu işlem için mutlaka iTunes'a ihtiyaç var ve iTunes dediğimiz şey "Ayaküstü kurar kullanırım bunda ne var?" diyemeyeceğiniz kadar kocaman dosya boyutuna sahip ve kurulum zamanı gerektiriyor. Bir süredir sessiz kalan SharePod, kendini yeniledi ve ücretsiz olarak kullanıcıların karşısına çıktı. Hem de, yeni nesil iPod'ları da destekliyor ve iTunes'a göre çok daha kolay kullanımı var ve başarılı.

iPod'un Yeni İlacı: SharePod

:: SharePod 3.6.3'ü indirmek için buraya tıklayın.

Kaynak : SDN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 8 Ocak 2008; 12:55:09 >

• paylaşım için saol videoları ve fotoğrafları destekliyor mu?
  • kurulum gerektiriyormu ?
  • İTouch ve İphone desteklemiyor bosuna sevinmeyin
  • Uygulama düzgün olarak başlayamadı diye bi hata alıyorum.. Ne yapmam gerektiği hakkında yardımcı olabilirmisiniz?
  • iTunes un kalitesini hicbiri yakalayamadi bunu yapamazda zaten hele uyeligin varsa deyme keyfine evmedim ben bu prgrami ama kullanip begenen varsa birsey diyemem onlar icin
  • Konu eski acaba yüklesek bi sorun olurmu yada başka bi programmı yükleyelim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pisiko_21

Konu eski acaba yüklesek bi sorun olurmu yada başka bi programmı yükleyelim ?

+1 yok mu program
  • iFunBox deneyin.

http://www.i-funbox.com
  • sağol deneyeceğim
  • ios4 yüklü cihazınızı usb olarak kullanmak için usb adlı uygulama var. appstore da. şimdilik free ama yakında ücretli olur diye düşünüyorum
  • beceremedim yardım edecek var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.