Şimdi Ara

iPod Ve Vista

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler.Ben iPod'um hakkında birşey sormak istiyorum.Uzun bir süre önce Vista işletim sistemi olan bir laptop aldım.Fakat internetteki dökümanlarda iPod'u olan Vista kullanmasın diye bir dizi yazılar görmüştüm.Benim iPod'um 5G.O dediğim dökümanlarda iPod'u taktıktan sonra güvenli kaldır dedikten sonra iPod birdaha açılmıyormuş.Ben bunun için Microsoft'un sitesinden iPod için güncelleme dosyalarını indirdim.2 tane vardı ve bu ikisi de bende yüklenmedi.Sisteminiz için geçerli değil yazısı alıyordum.Fakat iTunes bilgisayarımda çalışıyor ve açılıyor.Yani iPod'umu Vista bilgisayarıma güvenle nasıl takabilirim?Şimdiden teşekkür ederim.

• Arkadaşlar lütfen yardım edin.
  • Ya kimse yazmıyor.Lütfen yardım edin.
  • ipod un modeli ne ?? ben touch kullanıyorum ve vista da hiç bir sorun yok
  • iPod'um iPod Video 5G
  • Arkadaşlar kimse yazmıyor.Lütfen yardım edin.
  • Hocam sadece fikir vermek amacıyLa "Aygıt Yöneticisi" ne bir bakın derim..
    Ordan beLki kaLdırıLmıs ipodu görür fLn.. Oda oLmadı en temiz çözüm formatLa PC ' ni ;)
    Ben oLsam direk öyLe yapardım hiç ugrasmadan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok ben iPod'umu henüz bağlamadım.Lost54 galiba sen ben bağladım ve iPod'umu vista bozdu sandın.Öyle değil yani.Aranızda iPod Video 5G (İçinde arama özelliği olmayan versiyon) sahibi olan ve Vista'ya bağlayan çalışan veya çalışmayan varsa lütfen söylesin.Bu bana yol gösterici olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.