Şimdi Ara

Ipod ve WhatsApp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ipod ta whatsapp kullanabilir miyim. Whatsapp a giris yapmak istedigimde whatsapp uygun degil diyor. Daha once Viber,chat one gibi programlarla rahat rahat konusup mesajlasabiliyordum. Ama herkesde onlardan yok cogu arkadasimda whatsapp var bu yuzdn sordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• whatsapp 0.99 dolar ipod için ama jailbreak varsa telefonunda rahatlık indirip kullanabilirsin internetin oldugu yerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: zippo90

Arkadaslar ipod ta whatsapp kullanabilir miyim. Whatsapp a giris yapmak istedigimde whatsapp uygun degil diyor. Daha once Viber,chat one gibi programlarla rahat rahat konusup mesajlasabiliyordum. Ama herkesde onlardan yok cogu arkadasimda whatsapp var bu yuzdn sordum.

ipod touch'larda kullanılamıyor artık whatsapp.
  • JB'li ise Whatspad eklentisi ile kullanabilirsiniz ancak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

JB'li ise Whatspad eklentisi ile kullanabilirsiniz ancak.

Cihaz jb li ama whatspad eklentisini nereden bulucam . O apptr...... sitesine baktım ama bulamadım yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zippo90

quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

JB'li ise Whatspad eklentisi ile kullanabilirsiniz ancak.

Cihaz jb li ama whatspad eklentisini nereden bulucam . O apptr...... sitesine baktım ama bulamadım yardımcı olur musunuz?

Edit: şimdi oldu whatsapp açılıyor. Hatta bir kişiye mesaj attım oldu ama yeni kişi nerden ekliyicem? Telefon numarası girme yeri yok yardım eder misiniz?
  • İpodu pcye bağla. Çıkar düzelir gelir + butonu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeklenenAdam

İpodu pcye bağla. Çıkar düzelir gelir + butonu

Favouritesde zaten + butonu var ona basinca benim kisi listem geliyor sadece 1 kisi, ve birde search bolumu geliyor rehberde isim aramak icin

• quote:

Orijinalden alıntı: BeklenenAdam

İpodu pcye bağla. Çıkar düzelir gelir + butonu

Takıp çıkartıyorum ama + butonu hala yok, bildiğiniz başka yöntem var mı?
  • Benim ipodum yok bilemicem.internetten duyduklarımı yazdım bende. Ayarlar kısmında vardır belki orayada bakın

• iTunes açıldığında zaten yetkilendirmemi istiyor sonra yetkilendirince bu bilgisayar zaten yetkili diyor.

Kafayı yedirtecek, çok karışık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fr.Maxim -- 27 Mayıs 2012; 18:08:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.