Bildirim
ipod vide 5.5g vs nokia n91 8gb
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
n91 ses kalitesinde yada daha kaliteli ve aynı ses renginde bir cihaz arıyorum. ipod video 5.5g benzer midir ? lütfen yardım edin -
N91'i bilmiyorum ama iPod Video 5.5G'nin sıcak karakterli, müzikal, keyifli tizlere sahip, yumuşak bass'lı, kendini dinlettiren bir sesi var. LO'dan alınana sesi de çok temiz. -
N91 ses olarak bir telefona göre bence çok iyi. Yalnız 5.5 bariz daha iyi. -
Bu soruyu sorman hata Tabikide ipod -
ipod video 5g yi aldım 1 yıl kullandım ama hala n91 kadar sevemedim.n91 in daha iyi olduğunu düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: asharot
ipod video 5g yi aldım 1 yıl kullandım ama hala n91 kadar sevemedim.n91 in daha iyi olduğunu düşünüyorum.
kesinlikle katılıyorum. söz konusu sadece ses oldugunda, n91'den daha iyisini ben de henüz görmedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: pijall
quote:
Orijinalden alıntı: asharot
ipod video 5g yi aldım 1 yıl kullandım ama hala n91 kadar sevemedim.n91 in daha iyi olduğunu düşünüyorum.
kesinlikle katılıyorum. söz konusu sadece ses oldugunda, n91'den daha iyisini ben de henüz görmedim.
Şüphesiz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X