Şimdi Ara

İpod Video 5.5 30 Gb U2 Special Edition mu ? İpod touch 3g Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mp3 player almak üzereyim iki seçenekten birini seçmem gerek müzik arşivim aslında 11 15 gb arası fakat azaltabilirim yada arttırabilirim fark etmez
    Ben olaya ses kalitesi olarak bakıyorum sadece
    Kullandığım kulaklık severek 2 gün önce aldığım phonak pfe 111 harika birşey kulaklığımla hiç bir sorunum yok...

Kullananlar aralarındaki ses kalitesi karşılaştırmasını yapabilirim diyenler varsa lütfen aşağıya yorum yazarlarsa ve yardımcı olacak şekilde yazarlarsa sevinirim...

1. seçenek : İpod video 30 gb u2 special edition ...
    2. seçenek : ipod touch 3g 32 gb ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimxsahinx -- 11 Ağustos 2012; 11:50:13 >

• 5.5g + pfe agresif tizlere yol açabileceğini düşünüyorum. İkisi de ayrı tiz canavarı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 11 Ağustos 2012; 13:28:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

5.5g + pfe agresif tizlere yol açabileceğini düşünüyorum. İkisi de ayrı tiz canavarı...

pfe 111 modeli perfect bass özelliiği olan model mid tiz bass çok dengeli daha önce 5.5 g de denedim yani kulaklıkla ilgili sorunum yok ama touch ile denemedim sadece agrasif gibi bir olay duymadım ...

kesin yorumlar alabilirsem güzel olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimxsahinx -- 11 Ağustos 2012; 16:36:13 >
  • Touch ı ses için kimse tavsiye etmiyor. Multimedya için tavsiye ediliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.