Şimdi Ara

ipodlarda nie radyo olmaz ya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: caligula

ipod nano da radyo yok şarj cihazı yok

kutu içeriğinde yazan dock adaptör sarj cihazı yerine geçmiyormu
    yoksa ne işe yarıyor?
  • valla abi radyo anca dgital radyo olursa dinlenir bence....Ne öyle şarkı bitmeden şarkıyı kesmeler...
  • Apple iPod'larına radyo koyma gereği duymuyor, çünkü araştırmayan, iPod'u en iyi MP3 sanan kişiler öyle ya da böyle ismi ''iPod'' olduğu için alıyor...

Koreliler ve Japonlar falan akıllı adamlar, orda apple sadece %4 mü ne DAP piyasasına sahip...
  • harbiden bu dock ne işe yarar yani universal dock aldığın zaman bunu takıp mı kullanıyorsun ? apple bi kullanıcı klavuzu koysa olmaz kutu içine pinti steve
  • Artık var.. :) İpod Nano 5g :) ;)
  • evet 380 ytl gibi bir ücret verirseniz.üstelik henüz türkiye'de resmi satışı olmadığı için garantisiz almayı göze alırsanız. ayrıca radyonun bir apple ürününe bu başlıktan 5 yıl sonra gelmesi de cabası:) helal olsun apple. yaptın yine yapacağını:)
    edit:ayrıca hortlatmanın böylesi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yankiiiii -- 7 Şubat 2010; 1:37:39 >
  • e aldım havamı da atıyım dedim..hemde hortlasın.. :) bu arada turkıyede satılıyor teknosalarda vs...
    İlgilenenler olursa satmayı da dusunuyorum... :) cok ince ve hafif şık ve ozellikli bir cihaz ama bana hitap etmedi.. :)
  • ipod 3g de olduğu söylenir.Hatta apple ın bunu yeni bir paralı patch açacağı da söylenir.Tabi sadece forum söylentileri :)
  • 4g de menü ayarlarında radyo seçeneği var ama firmware yle fln aktif olabilcek bişey heralde
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.