Şimdi Ara

ipodlarda nie radyo olmaz ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bilen varsa sölesin nolur neden hiçbi ipodta radyo yok

• quote:

Orjinalden alıntı: nasuh

arkadaşlar bilen varsa sölesin nolur neden hiçbi ipodta radyo yok

nası bi soru ve topic şimdi bu anlayamadımRadyolu mp3 çalarlar var ama ipod diosan bence radyo öselliii de gelecektir mutlaka
  • itools denilen parcalar var ipodlar için. bunların arasında ipod lara radyo ozelliği kazandıran da var arastırırsan bulursun ankara teknorama da gordum.
  • hiç bir cihaz eklentisi ile felan olmuyor mu ya radyo eklentisi
  • itrip vardı ama o da sanırım arabada kullanmak içindi radyo dalgalarından... Kesin bi fikrim yok ama
  • bence tabiki bence aşırı gereksiz bir özellik ipod için....Zaten 1000 lerce şarkın olacak içinde...Hemde itunes dan radyo kayıtı.....Bence hiç bir zaman koymazlar...Olursa belki visual radio falan.....Oda çok düşük ihtimal...
  • Radyo bence gereksiz değil arşivde ne kadar fazla mp3 olsada genede insan bazen radyo dinlemek ister özellikle sabah işe giderken gevezeyi dinlemek iyi olmazmı
    Apple ın radyo koymaması tamamen pazarlama stratejisi şarj aletini kutuya dahil etmiyolar radyo aparatını niye koysunki. Hatta en son çıkan dock unitesinin üzerinde ifrared alıcı var ama kumanda ayrı satılıyor. Radyo istiyosan ayrıca alıyosun ve 2-3 modeli var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ösym den hala ses yok mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • IPOD dinleyenlerin belkide radyoya ihtiyacı olmaz.En azından benim yok. Radyodan ne dinlicen????... müzik ..yahuu MP3 çalar niye aldım.. İstediğim sarkıyı istediğim yerde dinlerim. İpod da maç dinlemek bana göre değill. Seyretmek daha zevkli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pollock -- 7 Aralık 2005, 22:46:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pollock

IPOD dinleyenlerin belkide radyoya ihtiyacı olmaz.En azından benim yok. Radyodan ne dinlicen????... müzik ..yahuu MP3 çalar niye aldım.. İstediğim sarkıyı istediğim yerde dinlerim. İpod da maç dinlemek bana göre değill. Seyretmek daha zevkli

işte bu kadar ben istesemde radyolu almam
  • bende aynı dertten müzdaripim arkadasım
    bu sadece apple ın sorunu diil ama
    ne sony nede creative büyük kapasiteli mp3 playerlarına radyo koymamakta nedense
    ve sırf bu nedenle almıyorum ulenn hiçbirinizi
  • sırf o sebepten h340 aldım , radyo bence çok çok önemli ; 20 ya da 40 gb lık bir mp3 player sırf mp3 dinlemek için alınmaz . İçine 1 ay sürecek müzik sığar ama aletin ortalama pil ömrü 10 küsür saat dolaylarında olur e ne anlamı kaldı ; yani sadece 5 gb bence mp3 dinlemek için yeterlidir ötesi daha fazlaya sahip olma tutkusu ve taşınabilir hdd gibi ihtiyaçlardır ve mp3 ler bir yerden sonra muhakkak insanı sıkıyor , eskiden bu kadar çok şarkıya erişme şansımız yokken albümleri alır günde belki de onlarca kere dinler iyice özümserdik , aynı şeyi dinlemek sıkmazdı ama şimdi öyle değil binlerce mp3 indiriyoruz ki tahminen bir kısmını hiç dinlemiyoruz bile arada değişik şeyler istiyor insan ve radyo da bu konuda ilaç gibi geliyor
  • kesinlikle radyo şart..ipod için de donanımsal olarak radyo eklentisi yapılmadığı sürece yürürken radyo dinleme şansınız yok..ama araba sahibi iseniz iş farklı, o zaman bir sürü parçası ıvırı zıvırı var ipodların..en azından arada bir haber dinlersiniz yahu radyodan, hiç gereksiz diyip kestirip atmayın..dünyadan haberimiz olur nitekim dediğim gibi donanımsal olarak bir parça ile çözülebilecek bir olay, apple bu konuya yakın zamanda bir çözüm ile getirecektir..
  • ipod nano da radyo yok şarj cihazı yok
  • herkes nie bukadar radyo düşmanı onu anlamadım.radyo olsa fena olmaz mı,dielim otobüs yolculuğundasınız ve maç var napcan?? yada sabah işine okuluna giderken gevezeyi fln dinlesen... şahsen radyo bnm için olmazsa olmaz şart. ayrıca bi ikincisi de yeni çıkan şarkıları takip edebilme ve dinleme açısından da gerekli ;)
  • ya mesela seyahate falan çıktın bi süre sora sıkıyo bewnce ne kadar yüklü olursa olsun arşiv.alanyaya gittim gecen yaz sıkıntı geldi hep aynı şeylerden radyo gerek bence ya ipod çok iyi bi alet ama pazarlama stratejileri nefret etiriyo kendinden
  • quote:

Orjinalden alıntı: pollock

IPOD dinleyenlerin belkide radyoya ihtiyacı olmaz.En azından benim yok. Radyodan ne dinlicen????... müzik ..yahuu MP3 çalar niye aldım.. İstediğim sarkıyı istediğim yerde dinlerim. İpod da maç dinlemek bana göre değill. Seyretmek daha zevkli

yani bi ipodta radyo iyiki yok olsa almazdım demediğin kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noob saibot -- 8 Aralık 2005, 11:37:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ipkissia_maskozis

kesinlikle radyo şart..ipod için de donanımsal olarak radyo eklentisi yapılmadığı sürece yürürken radyo dinleme şansınız yok..ama araba sahibi iseniz iş farklı, o zaman bir sürü parçası ıvırı zıvırı var ipodların..en azından arada bir haber dinlersiniz yahu radyodan, hiç gereksiz diyip kestirip atmayın..dünyadan haberimiz olur nitekim dediğim gibi donanımsal olarak bir parça ile çözülebilecek bir olay, apple bu konuya yakın zamanda bir çözüm ile getirecektir..

Apple zaten çözüm getirmiş yolda dinlemek için 2-3 tane radyo apratı var ayrıca arabada da kulanmak içinde 2 ayrı radyo aparatı var.

Griffin iTrip FM Transmitter with Dock Connector for iPod

Griffin iTrip LCD FM Transmitter for iPod

Belkin TuneCast II FM Transmitter

Kensington Digital FM Transmitter/Auto Charger for iPod

Buların dışında da modeller var.

• quote:

Orjinalden alıntı: civilcivil

sırf o sebepten h340 aldım , radyo bence çok çok önemli ; 20 ya da 40 gb lık bir mp3 player sırf mp3 dinlemek için alınmaz . İçine 1 ay sürecek müzik sığar ama aletin ortalama pil ömrü 10 küsür saat dolaylarında olur e ne anlamı kaldı ; yani sadece 5 gb bence mp3 dinlemek için yeterlidir ötesi daha fazlaya sahip olma tutkusu ve taşınabilir hdd gibi ihtiyaçlardır ve mp3 ler bir yerden sonra muhakkak insanı sıkıyor , eskiden bu kadar çok şarkıya erişme şansımız yokken albümleri alır günde belki de onlarca kere dinler iyice özümserdik , aynı şeyi dinlemek sıkmazdı ama şimdi öyle değil binlerce mp3 indiriyoruz ki tahminen bir kısmını hiç dinlemiyoruz bile arada değişik şeyler istiyor insan ve radyo da bu konuda ilaç gibi geliyor

abi duygularımıza tercüman olmuışşun Alllah razı olsun
    haklsın nerde o albim dinlenen ,ezberlenen albüm kapağından sözleri takip ettiğğimiz günler be

• ya birde aparat layına ne gerek war onlar bizim oraların tabiri ile para tuzağı bir ı pod alıyorsun şarj aletine para kutusuna para radyosuna para ilk başta verdiğin para bile bir zaman sonra koymuyor atık yeterki aparatları bitsin diyorsun needir ya yanında ver her bi boku biraz az para kazan ölğrmğsğn be
  • bide radyoda sevidiğin şarkı çalarken kayıt yapabilmelisin bence!sonuçta internetten indirmene gerek kalmıyo=) iriver h320 vb=)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.