Şimdi Ara

ipodsuz yasayamayanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: vandosa

ipod nano nun rakibi yokkkkkk

ipod nanonun çizilme sorununu hiç duymadın galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoonRose

quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

ipod nano nun rakibi yokkkkkk

ipod nanonun çizilme sorununu hiç duymadın galiba

çözümü var...Kılıf al...Zaten çok belli olmuyor çizikler...
  • 2 GB yetmeyenlere öneri 200GB yapsınlar ( tabi pil 6sn anca dayanır :D :D )

ipodsuz yasayamayanlar

http://uncyclopedia.org/wiki/Ipod_Nano_200gb_Instructions/Page_1
    http://uncyclopedia.org/wiki/Ipod_Nano_200gb_Instructions/Page_2
    http://uncyclopedia.org/wiki/Ipod_Nano_200gb_Instructions/Page_3
    http://uncyclopedia.org/wiki/Ipod_Nano_200gb_Instructions/Page_4

ipod nano battery life: 8:23
    upgraded nano battery life: 0:06

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedarkside -- 29 Aralık 2005 20:25:58 >

• ipod 5G lerin tek problemi pil.
    10 saat anca gidiyor benimki. hele foto ve video açarsam bu 3-4 saate kadar iniyor.
    ama gene de başka hiçbir alete değişmem!
  • arkadaslar sanki bu bi nanonun derdiymis gibi heryerde temcit pilavi. cep telefonu aliosun oda ciziliyo iki dakka sonr ama kimse laf etmio !!! cizilen motorola v3 olursa kiyamet kopuyo. neden??? cunku cok guzeller... cizilince insanin ici de ciziliyo o sekilde herkes nano cizilio diyo. yok oyle bisey. bi basta bin tane urunde uretim hatasi olmus amma abartiliyo.

Gecen gun sony gitti son uc dort yilda urettigi tum dijital kamera merceklerının yalnıs uretıldıgını acıkladı ama kımsede tık yok. Arkadaslar sonra microsoftun her urettigi sey ciziliyo yada kafayi cizdiriyo.

• arkadaslar sanki bu bi nanonun derdiymis gibi heryerde temcit pilavi. cep telefonu aliosun oda ciziliyo iki dakka sonr ama kimse laf etmio !!! cizilen motorola v3 olursa kiyamet kopuyo. neden??? cunku cok guzeller... cizilince insanin ici de ciziliyo o sekilde herkes nano cizilio diyo. yok oyle bisey. bi basta bin tane urunde uretim hatasi olmus amma abartiliyo.

Gecen gun sony gitti son uc dort yilda urettigi tum dijital kamera merceklerının yalnıs uretıldıgını acıkladı ama kımsede tık yok. Arkadaslar sonra microsoftun her urettigi sey ciziliyo yada kafayi cizdiriyo.

• quote:

Orjinalden alıntı: neokek

arkadaslar sanki bu bi nanonun derdiymis gibi heryerde temcit pilavi. cep telefonu aliosun oda ciziliyo iki dakka sonr ama kimse laf etmio !!! cizilen motorola v3 olursa kiyamet kopuyo. neden??? cunku cok guzeller... cizilince insanin ici de ciziliyo o sekilde herkes nano cizilio diyo. yok oyle bisey. bi basta bin tane urunde uretim hatasi olmus amma abartiliyo.

arkadaşım nanoda bu çizik problemi aşırı boyutta... kullananların hepsinde deil çounda daha aldıkları ilk günden bunlaro yaşayanlar çok... Haberlerde de baya yasdı saten apple gibi bi markanın bööle bi sorunu yaşadııı... ilgili topicin linkini de bulabilirim istersen

not: ipod kullanıyorum amacım tarafsıs yorum yapıp gerçekleri dile getirmek, ben burda bi kaç kişiyi ipod aldırmak istesem bunun için uuraşsam bana hiç bi katkısı olmıcak sadece bana deil bislerim yorumlarımısa güvenenlere de haksıslık olur Tanır mısınıs bilmiorm zamanında kontg ile baya konuşmuştuk bu konuyu o da ipoddan yanayken creative aldı...

• ıssız bir adaya dusersem yanıma alacagım 3 seyden birisidir kesin IPOD

radyo, ses kaydetici olmamasına ragmen onu seviyorum.....allah askına radyo bu kadar mı onemli....all podcast dinle ozel bir sey dinlemek istiyorsan.....

cizilme konusunda da cok cizilmiyo.....onemli olan dikkatli kullanmak ...

Essetiğini zaten kelimelerle ifade edemiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oky

ipod 5G lerin tek problemi pil.
    10 saat anca gidiyor benimki. hele foto ve video açarsam bu 3-4 saate kadar iniyor.

bende rahat 13-14 saat gidiyo full vidz 3 saate yakın gidiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

quote:

Herkes farklı bişey diyor
  • biz dedik bu forumda ipoda karsi onyargi var diye..

origami mi yapiyosun sen kardesim yok ipodun sesini 30a katlar sonra 5e katlar sonra bida bi katlar..

duyan da fason ipottan bahsediyonuz zannetcek..

sesi sadece biraz daha kaliteli 30a katlayip sonra carpip bolduu yok adam gibi kulaklik alirsan ole bi sorunun ok eski ipodlar fostu yenileri deil..

shufflei da katlayin bakalm oyle konusuruz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yampir

quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

quote:

Herkes farklı bişey diyor

dostum ipodun şarjını düzenli yapacaksın bitmeden takmayacaksın ve belli bir süre geçmesini bekleyeceksin ki ipodun şarjı tam haline gelsin...

• Shady naptın sen , li-on, li-poli pilleri bitmeden takman lazım.Yüzde 30-50 arası en ideali.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yilmaz196

Shady naptın sen , li-on, li-poli pilleri bitmeden takman lazım.Yüzde 30-50 arası en ideali.

evet onuda biliyorum hatta okudum sony'nin falan bu konu hakkındaki yazılarını ama ben eski yöntemi uyguladığımda hem cep telefonumda hemde ipod'ta daha çok verim aldım...
  • Valla 1 seneyi anca görür bu şekilde şarj edersen, bu pilleri tamamen bitirmemek çok önemli, boşalttınmı olayı biter. Tabi ara sıra boşaltabilirsin ama sürekli yaparsan kötü olur. Benim h320nin pil 1 senede 5-6 saatlere inmişti dikkat etmediğim için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yilmaz196

Valla 1 seneyi anca görür bu şekilde şarj edersen, bu pilleri tamamen bitirmemek çok önemli, boşalttınmı olayı biter. Tabi ara sıra boşaltabilirsin ama sürekli yaparsan kötü olur. Benim h320nin pil 1 senede 5-6 saatlere inmişti dikkat etmediğim için.

bende özellikle bitirmiyom dışardan geliyorum bakıyom kırmızıysa hemen takıyom öylece bırakıyom ardından şarkı falan atarken full dolduruyom...Tam bitirmeleri arada yapıom...
  • Abijim yaklaşık 6 aydır AppLe ipod 5G 30gb video kullanıyorum alın size sorunlar
    Birinisi USB den ayırıken ''Aygıt şu an hazır değil Lütfen sonra deneyin'' demesi sinir ediyo....
    Sonra şarz olayı çook kötü hem normalde size şarz kiti verilmiyo sanki çook gidiyoda şarzı
    Dahası bitedi Fm radyo yoq niye yok tamam çok şarkı alıyo ama radyo olası hoş olurdu...
    Ewet bi de çok sıradan görüntüsü war menü. çok sade biraz daha renkli olabilirdi theme felan çook kötü...
    Sonra ipod kulaklıkları çoooook kötü 10. gün sağ kulaklık bass tan patladı ...
    Hem seste doyurucu değil arkadaşlar ipod güzel bir cihaz değil satmasının tek bir sebebi isim yapmış şayet benimkine bişey olursa CREATİVE almatı düşünüyorum süper arkadaşın kaldı bende 2 gün süper abi ya...Hem tasarım olarakta creative den çalıntı...sesle ilgili herşey cReatiVe...

• Kamerası yok,müzik atmak için i-tunes şart,ekranı küçük,e-book okuma yok,ses kayıt özelliği yok,çabuk çiziliyor,pili sorunlu,aksesuarları çok pahalı,kullanışsız,cihazın kendisi de çok pahalı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resline -- 3 Ocak 2007; 21:21:07 >
  • @girindegorun

hepimiz ucuza bi jxd cekelim diosun yani hocam..
  • Niye bu kadar elestiriyorsunuz ki istemeyen beyenmeyen almaz her marka mp3 calar yapar ama ipod sadece mp3 player degildirki bence daha oteee

Cok seviyorum evet radyosu yok ama 35$ alabilirsiniz burasi turkiye hersey pahali ipod degil sadece UNUTMAYALIM aldigimiz her urunun %18+%25 i yani %43u vergidir ki dahasida var gumruk vergisi vs... yani fiyati bahane bence ayrica aksesuarlarida super kactane makina icin bu kadar aksesuar ve secenek var tas atmayin ipoda
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.