Şimdi Ara

ipodsuz yasayamayanlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: girindegorun

Kamerası yok,müzik atmak için i-tunes şart,ekranı küçük,e-book okuma yok,ses kayıt özelliği yok,çabuk çiziliyor,pili sorunlu,aksesuarları çok pahalı,kullanışsız,cihazın kendisi de çok pahalı....

Müzik atmak için itunes şart değil. 3. parti yazılımlarla medya player veya winamp'le bile müzik atılabiliyor.Emsalleri içinde 2,5" pek te küçük sayılmaz.txt dosyaları okunabiliyor.Pili sorunlu değil, sadece pahallı.Kamera için bir şey söylemeye bile gerek yok.
  • .txt dosyalar sadece bazı modellerde okunabiliyor.Ekranı aslında küçük değil fakat bende 3.6 inch ekranlık JXD 901 var.Bu nedenle bana i-pod'un ekranı küçük geliyor.Sonuç olarak bir program kullanmadan i-pod a müzik atılmıyor.JXD'ye müzik atmak için hafızasına mp3leri kopyala yapıştır yapmak yeterli oluyor.Bu nedenle i-pod kullanışsız geliyor bana.
  • Mellkor İstanbul'da Doğubank Ankara'da Ulus Konya Sokak gibi yerlerde JXD marka mp4 ler çok ucuz çünkü Mersin'e konteynırlarda kaçak geliyor.Fakat i-pod gümrükten geçtiği için çok pahalı oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: girindegorun

.txt dosyalar sadece bazı modellerde okunabiliyor.Ekranı aslında küçük değil fakat bende 3.6 inch ekranlık JXD 901 var.Bu nedenle bana i-pod'un ekranı küçük geliyor.Sonuç olarak bir program kullanmadan i-pod a müzik atılmıyor.JXD'ye müzik atmak için hafızasına mp3leri kopyala yapıştır yapmak yeterli oluyor.Bu nedenle i-pod kullanışsız geliyor bana.

İpodla karşılaştırma gafletinde bulunduğun jxd için bir link:
    http://forum.donanimhaber.com/m_8565567/tm.htm

Zaten sende yazmışsın ama malesef hala hülyalardasın,yakında "jxdem bozuldu yardım" diye bir topic görebiliriz
    ha fake ipod,ha fake psp.

• JXD 901 aldım.Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ve daha hiç biri problem çıkmadı.Zaten çıksa bile JXDem bozuldu diye konu açmama gerek yok çünkü ürün 2 yıl garantili.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga_k_87

ıssız bir adaya dusersem yanıma alacagım 3 seyden birisidir kesin IPOD

radyo, ses kaydetici olmamasına ragmen onu seviyorum.....allah askına radyo bu kadar mı onemli....all podcast dinle ozel bir sey dinlemek istiyorsan.....

cizilme konusunda da cok cizilmiyo.....onemli olan dikkatli kullanmak ...

Essetiğini zaten kelimelerle ifade edemiyorum...

Issız bir adaya düşsen yanına İpod almak kadar mantıksız bir şey olamaz çünkü İpod'un şarjı çok çabuk bitiyor ve ıssız adada İpod'u şarj etmek için piriz bulamazsın.

• tasarım 0
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxmstxxx

Abijim yaklaşık 6 aydır AppLe ipod 5G 30gb video kullanıyorum alın size sorunlar
    Birinisi USB den ayırıken ''Aygıt şu an hazır değil Lütfen sonra deneyin'' demesi sinir ediyo....
    Sonra şarz olayı çook kötü hem normalde size şarz kiti verilmiyo sanki çook gidiyoda şarzı
    Dahası bitedi Fm radyo yoq niye yok tamam çok şarkı alıyo ama radyo olası hoş olurdu...
    Ewet bi de çok sıradan görüntüsü war menü. çok sade biraz daha renkli olabilirdi theme felan çook kötü...
    Sonra ipod kulaklıkları çoooook kötü 10. gün sağ kulaklık bass tan patladı ...
    Hem seste doyurucu değil arkadaşlar ipod güzel bir cihaz değil satmasının tek bir sebebi isim yapmış şayet benimkine bişey olursa CREATİVE almatı düşünüyorum süper arkadaşın kaldı bende 2 gün süper abi ya...Hem tasarım olarakta creative den çalıntı...sesle ilgili herşey cReatiVe...

Dandik Ipod.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resline -- 6 Ekim 2007; 21:54:29 >

• cowon d2 yi tek geçerim ipodda neymiş ya.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.