Şimdi Ara

ipodu bluetooth ile telefona çevirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipod touchta yazılım ile başka bir aygıta bluetooth yoluyla bağlanıp internet kullanılabilmekte. peki, ipod touch 4 mikrofona sahip. bluetooth ile başka bir telefon kullanılarak arama yapılabilir mi? mesaj atılabilir mi? böyle bir program varmıdır?

• hey wire programıyla istediğin telefon numarasına ipod touchtan bedava sms atabilirsin. yurtdışına sms te bedava.. ben kullanıyorum. hey wire +1 le başlayan bir numara veriyor size karşı taraf o numarayı görüyor ama sonuç olarak sınırsız bedava sms atabiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öz... -- 19 Ocak 2011; 20:54:01 >
  • ama internet gerekli sonuçta. ev dışında atabilmek için bluetooth ile diğer telefonumuza bağlanıp atabiliriz. çok iyi aslında. ama herkese o numarayı vermek lazım. veya mesaj sonuna isim eklemek.

bu yöntem biraz ugrastırıcı duruyor. ev dışında kullanım için anlattıgım tarz uygulama bilen varsa çok yardımcı olacak. (öbür telefona bt ile baglanıp tarife üzerinden mesaj atmak, arama yapmak)
  • boyle bır program bılmıyorum.
    Bırde bnde yaknda ipod touch 4 almayı dusunuyorum bluetooth yoluyla nete baglanmak ıcın baglanacagmz cıhazda bluetooth olması yeterlı deglmı? Yada sole sorayım 6300 da calısırmı?
  • bluetooth yeterli. tarifeni sen ayarlayacaksın ama. internet paketi falan.
  • dediğim hey wire programı isim ekleme işini kendi hallediyor. ayarlarda imza kısmı var ismini bir kere yazman yeter program her mesajın altına ekliyor. ben zaten bu programı hep ev dışında kullanıyorum. herkes benden geldiğini anlıyor isteyen o programın bana verdiği numaraya cevap yazıyor isteyen benim kendi telefon numarama sms atıyor. ve kaç msj atarsan at tamamen ücretsiz. 8tl lik vodafone aylık paketle hem her yerde nete giriyorum hem de istediğim telefona bedava sms atıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukalaaa

bluetooth yeterli. tarifeni sen ayarlayacaksın ama. internet paketi falan.

teşekkürler... tarifem var her ay düzenli olarak 100mb net paketi alıyorum... inş alınca denerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o zaman çok iyi teşekkür ederim.
  • heywire çok iyi fakat turkcell yapmıs gene ne adi bir kurum. başka bu şekilde bildiginiz programlar var mı? ben textfree yi falan indirdim ama onlar sanırım asmerika içi.
  • evet artık turkcelle hey wire programıyla sms atamıyoruz ama genelde arkadaşlarım vodafone olduğu için beni pek etkilemedi.
  • Heywire alternatifi bir program mevcutmu acaba?
  • benim kız arkadaşım turkcell kullanıyor, turkcell olmazsa anlamı olmaz benim için. tam zamanında.
  • İpodtan hesap aldim ama tel noyu yazip gonderdigimde gitmiyor var mi yardim edecek arkadaslar hesabi falan nereye kayitli alcaz napcz ? Yardim edin plz
  • ülke kodunu yazmayı unutmuş olabilirsin .. göndreceğin numarayı +905xxxxxxx şeklinde yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElfenLaid
    ülke kodunu yazmayı unutmuş olabilirsin .. göndreceğin numarayı +905xxxxxxx şeklinde yaz

Çok sağol hocam ;) birde konuyla alakasiz ama bir sey soracağim hocam cydiadan make it mine programini indireceğim ama oyle bir program bulamiyor yau :/
  • Cydia aramasında MakeItMine uygulamasını bulamazsanız eğer Manage > Sources > Edit > Add dedikten sonra çıkan dialog kutusuna http://apt.modmyi.com yazmanız yeterli.

Bu arada arama yaparken birleşik olarak yazın, MakeItMine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 22 Ocak 2011; 9:52:01 >
  • Bir sey daha soracagim bu hey wireye normal telefonlardan msj atilmiyor mu ?? :/
  • peki bluetooth ile pc deki interneti ipod touch yada iphone da kullabilirmiyiz... bu konuda dokuman var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.