Şimdi Ara

ipodum çamaşı makinesinde yıkandı :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir de annem dalga geçmez mi, tertemiz olmuş diye.. :(

• hani cep telefonu olsa arka ve ön kapaklarını cıkartıp sac kurutma makinası ile kurut ardından bir kaç saat öyle beklet derdim ama ipod acmak oldukca zor bir iş.birde açtıktan sonra tekrar toplayamamak var.bence en yakın yetkili servise götür ama sana pahalıya patlar gibime geliyor.
  • bu gibi durumlarda pirinc dolu bi kaba koyup beklemek lazım diye duymustum(nemi alıyomuş) ama cihazın makinede uzuun uzun yıkanmıştır.. durum wahim yani... serwis yolu gözüktü bence
  • Bir kavanoz bul içine pirinç doldur ipodu pirinçlerin ortasına yerleştir kavanozun kapağını hava almıyacak şekilde kapatıp güneşe koy.Bunu yaptığında buharlaşan suyu pirinçler direk olarak çekecektir.

Dalga geçmiyorum ciddiyim denenmiş bir metot.

Otomobil bölümünde baktığım 15 sayfayı inceleyip buna sıra gelene kadar zizazu yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonely_man -- 24 Temmuz 2009; 15:52:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

Bir kavanoz bul içine pirinç doldur ipodu pirinçlerin ortasına yerleştir kavanozun kapağını hava almıyacak şekilde kapatıp güneşe koy.Bunu yaptığında buharlaşan suyu pirinçler direk olarak çekecektir.

Dalga geçmiyorum ciddiyim denenmiş bir metot.

Otomobil bölümünde baktığım 15 sayfayı inceleyip buna sıra gelene kadar zizazu yazmış.

+1

cep telefonumla denize girdim 2 defa birisinde tamire götürdüm bi keresinde Pirince daldırdım sabaha miss gibi çalışıyordu

bu arada sakın ha ipodu açmayı deneme şimdilik. ıslandıkdan sonra açmayı denersen bir de batarya almak zorunda kalırsın...

• Durum servislik. Pilde ve ekranda hasar oluşmuş olabilir hatta.
  • Teşekkürler arkadaşlar..
    Servise verdim artık..
  • fazla bilgi göz cıkarmaz lonely! sen de uygulamayla ilgile detay wermişsin,saolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: zizazu

fazla bilgi göz cıkarmaz lonely! sen de uygulamayla ilgile detay wermişsin,saolasın

• pirinç dolu bir kaba koy,bi kaç gün beklet,nemini alır
  • Pirinç dolu kaba koyup, ağzını sıkıca kapatıp güneşe koymak çok mantıklı. pirinç çok iyi nemi hapseder. bildiğiniz gibi tuz nemlenmesin diye tuzluğun içine pirinç atarlar. doğru 1 çözüm yöntemi ve akıllıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Pirinç dolu kaba koyup, ağzını sıkıca kapatıp güneşe koymak çok mantıklı. pirinç çok iyi nemi hapseder. bildiğiniz gibi tuz nemlenmesin diye tuzluğun içine pirinç atarlar. doğru 1 çözüm yöntemi ve akıllıca.

Dostum sana söyleyeceğim 2 şey var.
    1- İmzan kuraldışı font boyutunu küçültmelisin.
    2-N79dan memnun musun benim telefonum çalındı şimdi yeni telefon alacağım n79 düşünüyorum?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.