Şimdi Ara

IPS 27 inç Monitör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın zamanda sistemimi güncelledim. Anakartı Rog işlemciyi 6600K vs. alırken basiretim mi bağlandı bilemem ekran kartını GTX960 4GB aldım. 21 inç LCD bir monitör kullanıyorum. Ekran kartının gücünü ve bütçemi baz alarak hem şöför arkası hem pencere kenarı bir monitör aramaktayım. Tavsiyelerinize açığım. Beklediğim kriterler aşağıdaki gibidir.

*1920X1080 (Full HD)
    *IPS Panel
    *5ms GTG veya daha altı (Oyun oynadığım için)
    *8 Bit panel
    *27 inç
    *1000-1500 TL arası

Bu özelliklere yakın önerileriniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdu -- 15 Mart 2016; 17:15:20 >

• ahmetdu kullanıcısına yanıt
    Asus VC279H modeline bakabilirsiniz. 8bit kısmını şu an bilmiyorum ama diğer istediklerinizi karşılıyor.
    Düşük mavi ışık olması nedeniyle de gözlerinizi ağrıtmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdu

Merhaba arkadaşlar,

Yakın zamanda sistemimi güncelledim. Anakartı Rog işlemciyi 6600K vs. alırken basiretim mi bağlandı bilemem ekran kartını GTX960 4GB aldım. 21 inç LCD bir monitör kullanıyorum. Ekran kartının gücünü ve bütçemi baz alarak hem şöför arkası hem pencere kenarı bir monitör aramaktayım. Tavsiyelerinize açığım. Beklediğim kriterler aşağıdaki gibidir.

*1920X1080 (Full HD)
    *IPS Panel
    *5ms GTG veya daha altı (Oyun oynadığım için)
    *8 Bit panel
    *27 inç
    *1000-1500 TL arası

Bu özelliklere yakın önerileriniz?

VC279H modelin de mavi ışık oranını 5 kademeli olarak ayarlayabiliyorsunuz. Üründe cs - bf gibi oyunlarda panel de orta kısımda odak noktasını açabilirsiniz.

Bu mesaja eklenen görseller:

IPS 27 inç Monitör Tavsiyesi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.