Şimdi Ara

ips mi yoksa sade led mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
23.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: emin616

Asus MX279H 27" ips monitor almayi susunuyordum acikcasi hem oyun hemde film izlemek icin ama ghosting olayi cok oluyor diye sikayet ediyor kullanicilar. Genelde film izlemek icin dusunuyorum, kalsik led mi yoksa ips mi hala karar veremedim. Led tv lerde bu ghosting olayi meydana geliyor mu?
    Ya da bana 27" monitor tavsiye edebileck var mi

ips kullanıyorum ne oyunda ne filmde hiç bir sorun yok üstelik parlaklıkda süper yani güneş ışığı lanetinden kurtuluyorsun daha ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: trablon

quote:

Orijinalden alıntı: emin616

Asus MX279H 27" ips monitor almayi susunuyordum acikcasi hem oyun hemde film izlemek icin ama ghosting olayi cok oluyor diye sikayet ediyor kullanicilar. Genelde film izlemek icin dusunuyorum, kalsik led mi yoksa ips mi hala karar veremedim. Led erde bu ghosting olayi meydana geliyor mu?
    Ya da bana 27" monitor tavsiye edebileck var mi

ips kullanıyorum ne oyunda ne filmde hiç bir sorun yok üstelik parlaklıkda süper yani güneş ışığı lanetinden kurtuluyorsun daha ne

Ozaman bugun siparis vereyim ben. Hepsiburada da 100 tl bonus ve 150 tl hediye ceki veriyor. 750 tl ye gelecek kacirilmayacak firsat. Bi daha bu fiyata alinmaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emin616 -- 27 Haziran 2014; 16:19:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.