Şimdi Ara

İps panel kullanan var mı?Olumlu ve olumsuz yönleri nelerdir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: addall

Apple düşünmüştüm ama fiyatı nerdeyse 1500 ytl burada , bende almanyadan gelen yakınıma dell 2007WFP getirtiyorum 1 hafta içinde , ips paneller ile tn paneller arasındaki farkı o zaman daha iyi gözlemliyeceğim . Bu arada lcd tv ile monitör ü karıştırmayın çünkü şu an bu yazıyı 32 inc " tv den yazıyorum , Monitör ün vereceği şeyleri tv bağzen veremiyor .

Şu olaya bakarmısınız?Türkiye'de paranızla bir ürün bulamıyorsunuz?Yurt dışından getirmek zorunda kalıyorsunuz.Ben Türkiyenin 3.büyük kenti İzmirde 10 yakın sayılı büyük bilgisayar firmasında Asus PG 191 monitörünü bulamadım.Kullanıcıları hep kendi getirdikleri modellere yönlendiriyorlar.Forumda Lcd başlıklarının çoğunu okudum.Şöyle sorunsuz güzel bir monitör yok.Anlaşıllan o ki Türkiye'mizi teknoloji çöplüğü gibi görüyorlar.Avrupada iş yapmayan modelleri bize getiriyorlar.Ondan sonra da Nec müdürü Türkler teknolojiden anlamıyor,en kötü modelleri bile kapış kapış alıyor diye demeç veriyor.(Forumda okudum)Belki de forumda bilgisayar bilgisi en zayıflardan biri olduğum halde bu monitörlerin yetersiz olduğunu,hepimizin mecburiyetten aldığını görüyorum.Bende buradan sıradan bir model almayacağım.Yurt dışından daha güzelini en iyi fiyata getirtmeye çalışacağım.Olmazsa da Philips 107 E6 Crt monitörümle idare edeceğim.Cevaplarınız ve verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ederim.

• Malesef durum bu , bu konu hakkında çok yazıldı çizildi . Nec in istediğim modeli gelse 1000 $ verecektim ki almanya fiyatı 499 euro olmasına rağmen şimdi sırf bu durumlardan dolayı nec tende soğudum şimdi dell alıyorum .

@evrimci
    2007wfp hakkındaki yorumlar ın faydalı oldu , yakın zamanda bu monitör ü alıyorum benim için önemli olan sadece masaüstü performansı ve gerçek ve doygun renk oranlarını tutturması .

quote:

Orjinalden alıntı: keremali69

quote:

Apple düşünmüştüm ama fiyatı nerdeyse 1500 ytl burada , bende almanyadan gelen yakınıma dell 2007WFP getirtiyorum 1 hafta içinde , ips paneller ile tn paneller arasındaki farkı o zaman daha iyi gözlemliyeceğim . Bu arada lcd tv ile monitör ü karıştırmayın çünkü şu an bu yazıyı 32 inc " tv den yazıyorum , Monitör ün vereceği şeyleri tv bağzen veremiyor .

Şu olaya bakarmısınız?Türkiye'de paranızla bir ürün bulamıyorsunuz?Yurt dışından getirmek zorunda kalıyorsunuz.Ben Türkiyenin 3.büyük kenti İzmirde 10 yakın sayılı büyük bilgisayar firmasında Asus PG 191 monitörünü bulamadım.Kullanıcıları hep kendi getirdikleri modellere yönlendiriyorlar.Forumda Lcd başlıklarının çoğunu okudum.Şöyle sorunsuz güzel bir monitör yok.Anlaşıllan o ki Türkiye'mizi teknoloji çöplüğü gibi görüyorlar.Avrupada iş yapmayan modelleri bize getiriyorlar.Ondan sonra da Nec müdürü Türkler teknolojiden anlamıyor,en kötü modelleri bile kapış kapış alıyor diye demeç veriyor.(Forumda okudum)Belki de forumda bilgisayar bilgisi en zayıflardan biri olduğum halde bu monitörlerin yetersiz olduğunu,hepimizin mecburiyetten aldığını görüyorum.Bende buradan sıradan bir model almayacağım.Yurt dışından daha güzelini en iyi fiyata getirtmeye çalışacağım.Olmazsa da Philips 107 E6 Crt monitörümle idare edeceğim.Cevaplarınız ve verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addall -- 9 Temmuz 2007; 13:34:32 >

• @addall

Yalnız yeni Dell 2007fpw'lerde S-IPS panel yerine S-PVA panel de kullanabiliyor Dell haberin olsun.
  • Ben alacak kişiye bütün bilgileri verdim , bu konularda çok bilgili olmadığı için benim işim biraz şans a kalıyor hatta ölü piksel işide şans a kalıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: evrimci

@addall

Yalnız yeni Dell 2007fpw'lerde S-IPS panel yerine S-PVA panel de kullanabiliyor Dell haberin olsun.
  • bende 2407-HC yi almaya çalışyorum renk doygunluğu arıyorsan bunu araştır ...

http://forum.donanimhaber.com/m_15618632/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 9 Temmuz 2007; 15:26:29 >
  • Film , oyun , desktop için çok kaliteli monitör olacağı şüphesiz ama benim için fuzuli masraf a girer , zira film ve oyun için henüz 5 ay önce 32" almığım için beni aşar
    quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

bende 2407-HC yi almaya çalışyorum renk doygunluğu arıyorsan bunu araştır ...

http://forum.donanimhaber.com/m_15618632/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: keremali69

quote:

Evet arkadaşım
    aynı sorunla bende karşı karşıyayım.
    Hatta bu konuda aylar önce topic açmış, distribütör geçinen dandik firmaların 24 inch bir monitörü getirtemediğinden bahsetmiştim.
    Afrikada hatta 3 - 5 milyon nüfuslu doğu bloku ülkelerinde bile satılan monitörü Türkiyeye getirtip pazarlayamayacak kadar cahil ve yetersiz olduğunda bahsetmiştim.

Malesef ülkemizin en büyük eksiği yetişmiş ve deneyimli eleman sorunu. özellikle bilişim sektöründe büyük bir açık var o yüzden şu an bilişim sektörüne bulunan kişilerin büyük çoğunluğu bilgisiz ve teknolojiden anlamayan eğitimsiz kişilerden oluştuğu için bu tür sorunlar yaşaman çok doğal.

IPS panel monitör alacaksan 24 inch samsung'u tavsiye ederim.
    Yurtdışından getirme olayı nasıl oluyor tam bilmiyorum. distribütörü olan markalarda gümrük işlemi nasıl oluyor, birde bu monitörlerde HDMI çıkışı olduğu için TV sınıfına girdiği vede bandrol alınması gibi bişeyler söylüyordu arkadaşlar.
    bunlarıda bi araştırmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snd -- 9 Temmuz 2007; 22:45:10 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.