Şimdi Ara

İPTAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgota -- 6 Kasım 2019; 12:7:51 >

• 270 liraya satman zor hocam 260-290 liraya 2 gb çift fanlı modelleri satılıyor forumda şu anda iki ilan var 1 GB olan için biri 170 lira diğeri 200 lira kolay gele.
  • Ben 2gb asus çift fanlı modelini 280tl ye almıştım. Fiyata revize lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2gb olsa 230 240anca

190/200hakkı 7850 kötü degildir arada sırada ve 1440x900e kadar eski ve orta oyunlarda medıum oynatır
    980gt gts250 r240gibi çöp 64bıtlere ıyı alternatıf

• demircibu kullanıcısına yanıt
    keremsh21 kullanıcısına yanıt
    türkerrr kullanıcısına yanıt
    Ne burada ne de malum sitelerde 200 tl'nin altında düzgün ekran kartı yok.Zaten bu kartı 200 tl ve altında satan kişinin acil paraya ihtiyacı vardır ki o kartlar 3-4 gün içinde satıldı.gt 730'ların hd 6xxx serisinin 200 tl bandında satıldığı ortamda söylediğiniz rakamlar gerçekten komik.Aldığımda kartın muadili gtx 750ti'dı şu anda da öyle olduğunu düşünüyorum.Yorum yaparken bunları dikkate alırsanız sevinirim.
    Bilgilendirmesi açısından; 2016-2017 yıllarında çıkmış orta-yeni sayılabilecek oyunları 1080p de medium-high ayarlarda 40-50 fps civarında oynatıyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=eRJk_FcGQVQ

• tgota kullanıcısına yanıt
    hd 7850 2 gb ın rebradı olan 2gb r7 265 i 300 liraya satmışlığım var kartı 2 yıl kullandım performansı nasıl biliyorum.

https://forum.donanimhaber.com/satilik-zotac-gtx660-gddr5-2gb-192bit--137063543
  • türkerrr kullanıcısına yanıt
    Ben en son mesaja ithafen o videoyu koydum.Sizin hangi kartı sattığınız veya ne kadara sattığınızın benim konumla bir alakası yok.Hatta kimin hangi fiyata sattığı da beni ilgilendirmiyor.Piyasayı az çok biliyorum.Alacak kişi gelir konuşuruz ben de gerekli indirimi yaparım ki yapmışımdır da.Ben 7790'ı 170 liraya sattım vaktinde ben de her satılan benzer kartların altına yazayım o halde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hd 6850 satıldı
    8 yıl önce açıldı
    SATILIK msı 7600gt hdmi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgota

Ne burada ne de malum sitelerde 200 tl'nin altında düzgün ekran kartı yok.Zaten bu kartı 200 tl ve altında satan kişinin acil paraya ihtiyacı vardır ki o kartlar 3-4 gün içinde satıldı.gt 730'ların hd 6xxx serisinin 200 tl bandında satıldığı ortamda söylediğiniz rakamlar gerçekten komik.Aldığımda kartın muadili gtx 750ti'dı şu anda da öyle olduğunu düşünüyorum.Yorum yaparken bunları dikkate alırsanız sevinirim.
    Bilgilendirmesi açısından; 2016-2017 yıllarında çıkmış orta-yeni sayılabilecek oyunları 1080p de medium-high ayarlarda 40-50 fps civarında oynatıyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=eRJk_FcGQVQ
    200e ben sattım sattıgım kişi 10yıllık dh uyesı tarık
    Bu kartın 6yılllık oldugunun farkındamısın?

750tı ile arasında 2yıl var ve o kart tek 6pin 80watt harcıyor 2gb vram ile bundan ayrılıyor
    Böyle kartlarda 1080pde 2gb sart bunu bilmiyorsun..
    O donem 2012lerde 2k 4k geciş yokdu zaten.
    Bu kart 1440x 1920de medıumda eskı oyunlarda iş yapar
    Witcher tom raıder metro aç bı görim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 28 Şubat 2019; 21:6:5 >

Evet satmış olabilirsin.Hatta 150 tlye de satmış olabilirsin fakat bu kartın ederinin 190-200 tl olduğunu göstermiyor.Ayrıca aynı klasmandaki 750 ti'nin söylediğin +lar sebebiyle fiyatı 300-350 tl.Attığım videoda bir çok oyun testi var girip bakabilirsin.Her oyun 4 gb vram tüketmiyor.
  • Arkadaşlar ederini soylemisler, Demircibu arkadasimiza 10 yildan fazla bir suredir 2.el bolumunde denk geliyorum, satisin kolaylassin diye yorumda bulunmus, yoksa istersen 500e sat, kimsenin art niyeti yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • D3monHunter kullanıcısına yanıt
    Madem benim yararımı düşünüyorlar o zaman, 200 tlye r5 240, gt 730 alacağınıza biraz daha ekleyin bu kartı alın yazabilirlerdi değil mi?Gerçekten benim yararımı düşünen adam pm atar ben de ona göre fiyat kırarım veya kırmam.Veya konunun altına fiyat biraz fazla olmuş gibisinden bir şeyler de yazabilirler ona da bir şey demem.Ancak sen gelip benim ürünüme fiyat biçemezsin bu kadar basit.

Ya da en basitinden senin kartının altına r9 270x 350 tl r9 285 450'tlden satılıyor maksimum ederi 380 tl yazsam yakışık olur mu?
    Aslında doğru demiş olursunuz

• quote:

Madem benim yararımı düşünüyorlar o zaman, 200 tlye r5 240, gt 730 alacağınıza biraz daha ekleyin bu kartı alın yazabilirlerdi değil mi?Gerçekten benim yararımı düşünen adam pm atar ben de ona göre fiyat kırarım veya kırmam.Veya konunun altına fiyat biraz fazla olmuş gibisinden bir şeyler de yazabilirler ona da bir şey demem.Ancak sen gelip benim ürünüme fiyat biçemezsin bu kadar basit.

Ya da en basitinden senin kartının altına r9 270x 350 tl r9 285 450'tlden satılıyor maksimum ederi 380 tl yazsam yakışık olur mu?
    Kör degilsenız yada okuma probleminiz yoksa tum dh bunu okumuş.
    190/200hakkı 7850 kötü degildir arada sırada ve 1440x900e kadar eski ve orta oyunlarda medıum oynatır
    980gt gts250 r240gibi çöp 64bıtlere ıyı alternatıf

Diyorum ki benim ürünümün üstüne sen de etiket yapıştıramazsın.Fiyat biraz fazla dersin, ona göre yorumunu yaparsın ben de gerekeni yaparım.Gelip bu kartın ederi 190-200tl yazamazsın benim ilanımın altına(bu cevap diğer arkadaşlar için de geçerliydi).Fiyatlarla ilgili düşünceni gidersin konunu açarsın forumun ekran kartı bölümüne, orda tartışır mısın eğlenir misin bilmem.900p ile ilgili fikrinize de videoyla cevap verdim.O saydığınız kartlar da 190-200'e satıldığı için o şekilde yazdım.Yeterince açıklayıcı oldum mu?
  • quote:

Diyorum ki benim ürünümün üstüne sen de etiket yapıştıramazsın.Fiyat biraz fazla dersin, ona göre yorumunu yaparsın ben de gerekeni yaparım.Gelip bu kartın ederi 190-200tl yazamazsın benim ilanımın altına(bu cevap diğer arkadaşlar için de geçerliydi).Fiyatlarla ilgili düşünceni gidersin konunu açarsın forumun ekran kartı bölümüne, orda tartışır mısın eğlenir misin bilmem.900p ile ilgili fikrinize de videoyla cevap verdim.O saydığınız kartlar da 190-200'e satıldığı için o şekilde yazdım.Yeterince açıklayıcı oldum mu?
    İkinci el yoruma açık ılan nasıl fıyat yazamam sıfır urun degıl ikinci el..

1080p 1gb yeterli degildir diyorum bunu video ekler kanıtlarsam napıcaksın?
    Bana kartların performansını öğretme kart incelemelerim dh arsıvınde..
    Bu kart maksımum 200eder ve 6yıllık kart nokta.

"arada sırada ve 1440x900e kadar eski ve orta oyunlarda medıum oynatır" yorumunuza karşı attım o 1080p oynanış videosunu.Bu kart 1080p'de de çok rahat orta-yeni oyunları mediumda oynatıyor.Kimse sana 1 gb 1080p için yeterlidir diye çıkışmıyor.2gb ile arasında 2-4 fps fark olur oyunlarda fazlası olmaz.Zaten fazla ayar için gpu gücü de yeterli değil bunu da bildiğimize eminim.Bu yüzden de 2 gblik modellerinden daha ucuza satılıyor ilk mesajda belirttiğiniz gibi.

Keşke başta söyleseydiniz ya kart incelemeleriniz olduğunu.Ona göre yorum yapardım, dikkat ederdim ne yazdığıma.Benim hatam 200 tl dediyseniz 200'dür.200 tl üstü satışım olursa fiyat farkını size gönderim yaparım ederi bu na'palım.
  • 4 sene sen kullanmışsın, 2 senede ilk sahibi kullanmıştır. Bu kart ömrünü tamamlamış zaten.
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    2013 yılından önce üretilen kartlar forumdan toplatılmalı hatta bunun üst modellerine 450 tl isteyenler linç edilip taşlanmalı
    hocam bana 350 ve 370 liraya 2 tane ilan gösterirsin ederi 380 lira dersin.(Senin kartına 170 ve 200 den satan 2 ilan verdiler ederi 200 dediler.) Hd7950 ilanlarına forumdan baktım sen de bak 470'e satan da var 450 liraya satanda var sanırım en düşük ilan 420. Bende 440 fiyat yazdım 425 e yarın satacağım sorun olmazsa. senin ederi dediğin fiyattan 45 lira fazla. sende 250 liraya sat hepimiz burada g.. olalım.
  • D3monHunter kullanıcısına yanıt
    Kimse seni etiketlemedi bir çok ilan var o fiyattan.Sen ilanının altında kendin çal kendin oyna hadi abicim hadi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.