Şimdi Ara

Iptv m3u linklerini nasıl bulunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sa. yasak mı bilmiyorum ama sormak istedim. bu ıptv sağlayıcıları var bilirsiniz zaten. bundan kendim hazırlamak istiyorum ama m3u linkleri nasıl bulunur yapılır bilmiyorum. normal klasik kanallar atv, show vs. onların m3u su tamam ama diğer malum spor kanalları vs onların m3u nasıl bulunuyor? bilen var mı?

• Hiç uğraşma... Windows pc kullanıyorsan, xxx player kur, istediğin kanalları izle.

Android cihaz kullanıyorsan, xxx kur, istediğin kanalları izle.

Uygulama adlarını kaldırayım da reklam olmasın.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 5 Haziran 2024; 18:56:51 >
  • öğrenmek istiyorum valla, araştırıyorum op yüzden bilen biride yanıt verirse konuya belki biraz daha öğrenmiş olurum. zaten 1 tane kanal bulsam yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adamgibi497856 -- 5 Haziran 2024; 18:20:50 >
  • Adamgibi497856 A kullanıcısına yanıt

Uğraşma dedim ya... Hepsi var ;

Resmi kaldırayım da reklam olmasın.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 5 Haziran 2024; 18:48:14 >
  • bunuda deniyim yine ısrar ettiniz. peki buda mı ıptv gibi? yani bir link, kullanıcı adı, şifre vs gerekiyor yoksa direk giriliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adamgibi497856 -- 5 Haziran 2024; 18:34:47 >
  • xxx player ve xxx oynatıcılar mac adresi tanımlı çalışmaktadır.

İki satır tanımlama yapmak yeterlidir. MAC adresi ve paylaşanın link'i...

Uygulama adlarını kaldırayım da reklam olmasın.  

Şöyle bir şey ; Resmi de kaldırdım, reklam olmasın diye...  

Altta inip "evet" deyip kaydediyorsun. İşlem tamam.

Bu iki player'a ait mac adresli link'ler internette paylaşılmaktadır. Google yardımı ile ulaşabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 5 Haziran 2024; 18:58:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.